Miałam przerwę w oglądaniu, skąd się wziął Dragon w wątku z Melką? Skąd w ogóle Melka i ta jej koleżanka, z jakiegoś poprawczaka czy bidula? Coś kradły itp.? Dragona ostatnio pamiętam jak porywał i molestował brzydką siostrę Radka, której na szczęście już nie ma. Tak niewydarzonego "czarnego charaktera" nie widziałam od czasu tego ułomnego pomocnika diabła w "Klanie" (Mariusz Zaniewski), co okazał się szefem wszystkich szefów i jest ojcem dziecka (o zgrozo!) Agnieszki Lubicz haha. Dragon kolejny raz porywa i bije tego Pawła, a ten się snuje jak zombie, łajza. A myszowata Melka tylko biega i płacze.
Irytowało mnie pojawienie się i tu aktorki grającej Tolę, (bo jest jej wysyp wszędzie ostatnio), ale po tym ataku furii w firmie Kulczyckiego doszłam do wniosku, że całkiem fajna z niej wariatka. Ma coś takiego w oczach... Dobrze to zagrała. Jednak nie mam pojęcia, skąd ta Tola się tam wzięła? I czemu chce dobić podstarzałego Arturka ;(
Dragon o ile pamiętam był chłopakiem laski, która w ośrodku wychowawczym(?) znęcała się nad Melką. Potem był jakiś wątek z narkotykami i jakoś to poszło.
W Pm zawsze byli psychopaci np Manuel niezły świr,Andrzej Pałkowski,czy Gabryjel grany przez A .Chamskiego.
no, Gabriel był dobry świr jak się uganiał za Emilką, a potem porwał jej ówczesnego chłopaka ;) Odcinków z Andrzejem nie oglądałem, a Manuel to legenda tego serialu, jeśli chodzi o czarne charaktery. No i oczywiście Igor, mistrz intryg oraz mistyfikacji.
Albo Michał Tomaszewski gangster który zlikwidował jakiegoś innego gangstera a Marysia go widziała i ją chcieli zlikwidować.
Albo koleś który potrącił Maryśkę po tym jak straciła pamięć i później z matką przetrzymywali ją w mieszkaniu, bo on chyba Jacek miał na imię chciał Maryśkę za dziewczynę :). To trochę jakiś horror przypominało, gdyby jeszcze ten Jacek wyglądał jak potwór, to już w ogóle tak by wyglądało i jeszcze na jakimś zadupiu mieszkali .