Postanowiłem założyć ten temat, dlatego żeby nie pytać w osobnych wątkach "Który to odcinek" i zaśmiecać forum. Więc pytajcie tutaj o numery odcinków, opisujcie te odcinki a każdy przy okazji skorzysta.
to w którym odcinku ostatni raz pojawiła się Natalia? Dziewczyna dziadka Antoniego;)
O fajnie że już ktoś pierwszy zapytał. Niestety nie znam konretnego odcinka, w którym pojawiła się późniejsza żona dziadka Antoniego, ale w 50 którymś Pan Antoni trafił pobity do szpitala i tam ją spotkał to było w 2005 roku, więc może nawet w pierwszych stu odcinkach się pojawiła.
Chociaż wiem! Chyba jak Majka miała jechać na stypendium do Kanady i tego samego dnia Paweł, Artur i Bartek mieli wypadek samochody. Coś kojarzę. Poszukam Ci i na pw ewentualnie wyślę.
W których odcinkach była Ilona i Paweł chodził na ustawki i gadał z tym zmarłym strażakiem przy wódzie? Chodzi mi chyba o te odcinki po tym wypadku... ;)
Odcinki w granicy 830-850 mniej więcej w tej granicy a wiem to bo rano oglądam powtórki na polsacie film i tam teraz są te wątki po tym ;)
Uwaga! W którym odcinku oskarżono dr. Marka Żukowskiego o to że dopuścił do śmierci nienarodzonego dziecka Marysi?