Hej, mm pytanie....gdzie sie podzial Luis_9 ????
non stop tu byl, komentowal wszystkie tematy pierwszej milosci, a teraz go nie ma.... dlaczego?
moze mu sie cos stalo?
Mi przychodzi kilka opcji do glowy:
1) nie ma dostepu do internetu
2) nie ma czasu,bo ma inne zajecia
3) mial wypadek
4) znudzilo mu sie siedzenie tutaj
Moze ktoras z tych opcji :-) .
Ostatni raz sie logowak 9 dni temu ,czyli w zeszlym tygodniu. To nie tak dawno. Jak nie bedzie sie logowal ok.miesiaca to to bedzie dziwne.
dokładnie 9 dni to nie jest jeszcze tak wiele chociaż rzeczywiście długo go nie ma.Wg mnie albo coś z netem jakaś awaria albo brak czasu z przewagą na to drugie
Też właśnie miałem bić na alarm. Do tej pory pisał po kilka razy dziennie, a teraz nie logował sie 9 dni z rzędu. Zaiste niepokoję się.
Jak mnie kiedys nie bylo tu 2 tygodnie to Luis9 mi napisal cytuje"ale dlugo cie tu nie bylo,myslalem ze umarles".Jak wroci to pasowalo by mu to samo napisac!
jak wróci napisz mu tak ciekawe jak skomentuję.;0 Długo go nie ma więc nic dziwnego,że się zastanawiamy co się z nim dzieje
mnie tez długo tu nie było bo przez ostatni tydzień albo dwa nie oglądam PM. ale musze zobaczyć jak Agatka robi z Sabinki wariatke.
Myśle, że chłopak wziął się na poważnie za naukę do matury i postanowił ograniczyć wszelkie rozrywki. Bo chyba jest jakoś równy miesiąc. Nigdzie wprawdzie nie zdradził swojego wieku, ale myślę, że po stylu pisania można mniej więcej poznać, iż jeszcze nie studiuje. ;))
z tego co pamiętam pisał,że ma 24 lata. styl pisania nie zawsze wskazuję że ktoś nie ma studiów znam osobę która ma magisterkę a robi takie błędy ortograficzne,że aż razi. Poza tym nie ładnie tak oceniać kogoś nie znając go
Napisałem tylko to, co mi się wydaje. Sami zaczęliście snuć domysły czemu go tak długo nie ma, to i ja dorzuciłem swoje trzy grosze i nie widzę tutaj żadnego nieładnego zachowania. A co złego jest w tym, że ktoś może mieć styl pisania na poziomie szkoły średniej? Dla mnie nic złego. Co innego jakbym napisał, że pisze na poziomie podstawówki.
Nawet jeśli jest w III liceum, a tylko tak podał na odczepnego, że ma 24 lata (bo np. głupio mu się zrobiło, że wszyscy tutaj piszący są właściwie w wieku 23/24), to nic złego. Ja zacząłem się udzielać na różnych forach internetowych w wieku 15 lat, więc na pewno nie chcę tutaj nikogo dyskryminować ze względu na wiek czy to, do jakiej szkoły chodzi. Po prostu napisałem, że wydaje mi się, że chodzi do liceum i uczy się teraz do matury. Mogę się mylić. ;)
mi sie wydaje własnie ze Luis zawsze prawidłowo się wyrazał zarówno merytorycznie jak i stylistycznie, w kazdym bądź razie bardziej jak student niz licealista xD
Może, na pewno lubił wszystko dogłebnie analizować, czasem nawet aż za bardzo. ;p
Twój login jest jakoś podobny, do loginu użytkownika, o którego pytasz, a Twoje konto istnieje od kilku dni i chyba nigdy wcześniej Cię tu nie było, może to Ty jesteś Luisem ? :D
Też pomyślałem, że Luiska to Luis, który rozpoczął nowy wątek kryminalny na forum, choć z tym loginem to byłoby za łatwe XDD Musimy zacząć planować działania. Jak odnaleźć Luisa_9, bo ja naprawde zaczynam się martwić, abstrahując już od tego, że trochę smutno tu bez niego. Gdzie analizy tego co jedzą bohaterowie, w jakich godzinach przychodzą do pracy itd :/
hehe "wątek kryminalny" - padłem jak to przeczytałem i palnowanie poszukiwań Luisa ;D ,może jakiś aktor z PM przeczytał jego opinię na swój temat icoś mu zrobił ? np Błażejek zamknął go w bagażniku swojej taksówki