PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Pytanie???

ocenił(a) serial na 10

Czy Marysia się odnajdzie???? Musze to wiedziec!!!!! DZieki wszystkim ktorzy wiecie :*

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
puma

Jak możesz tak ranić czyjeś uczucia! Jesteś HAMem ! Marysia odnajdzie się dzieki programowi "Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie",zrobią jej trepanację czaszki i zmieni płeć i wszyscy piekni i młodzi będą żyć długo i szczęśliwie...

Ps.Co to qrwa jest ten lol !?

RedKoona

ale z ciebie ciołek widać że nie masz gg

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
puma

Widać że dziecko neostrady...Wychowane na blog27 czy jak tam to ma...

ocenił(a) serial na 1
Alexis_4

A teraz koniec żartów i na powaznie zdradzę Ci tajemnicę że Marysia odnajdzie się na Marsie razem z E.T który później okaże się zaginionym bratem bliźniakiem Artura .Artur kiedy dowiaduje sie o tym fakcie tnie sobie żyły tulipanem z plastikowej butelki ale zostaje w ostatniej chwili powstrzymany przez roznosiciela ulotek (w tej roli Krzysztof Ibisz),Marysia zakocha się w roznosicielu i porzuci swojego gacha ale na wieść o tym ze roznosiciel jest gejem wyskoczy z balkonu i nadzieje sie na stalową siatkę.I właśnie w tym momencie wkracza E.T cofa czas do momentu kiedy Artur tnie sie plastikową butelką ,zagaduje roznosiciela ulotek i grają w " kto jest sprite a kto pragnienie".Pragnieniem zostaje Ibisz, E.T zabija go ciosem z półobrotu wraca do Artura ,ogłusza gumowym kartoflem i ukrywa go w szafie .Marysia po tym fakcie dostaje depresji w jedzie do Tybetu aby odnaleźdź samą siebie...

RedKoona

dobre <lol2> a tak wogole to dla twoich wiadomosci nie jestem dzieckiem neostrady i blog 27 tez nie slucham ale widać że ty tak skoro o tym wspominasz.

ocenił(a) serial na 1
puma

Hehehe blog to mój ulubiony zespół;) ...Hej to był żarcik i nie ma o co sie obrazać. Teraz trzeba wrócic do tematu bo kobita zadręcza się z powodu Marysi!Nie trzymajcie jej w niepewności!Ja zdradziłem jeden odcinek a Wy co wiecie o fabule następnych?:)

RedKoona

aha rozumiem ;) szczerze to oglądałam na początku ten serial ale zrobił się z tego straszna kupa potem i nie oglądam już.

ocenił(a) serial na 10
puma

Ludzie ale macie problemy... Nie musicie tego publicznie tego opisywac.:)
Saosoby ktore chcą sie tego na powaznie dowiedziec czy bedzie jeszcze z pawlem czy nie >:)))

Alexis_4

mamy!!!

ocenił(a) serial na 10
Alexis_4

mogła by sie nieodnaleźć bo jak na razie to chce zobaczeć jak tańczy na róży, a z pewnością jej głupiutki pawełek ją znajdzie , pojdzie do burdelu, a tam na rózy bedzie ona, porwie ją na białym rumaku i bedą żyć długo i szcęśliwie w remizie
ale zanim to nastąpi to czeka nas jeszczem pewnie z 50000000 odcinków