PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34536
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Myślicie że będą w końcu razem ? Ja im bardzo kibicuje uważam że byliby świetną parą. Uważacie że Jowicie jednak w pewnym sensie zależy na Radku że go kocha ? Mam nadzieję że Jowita się przełamie i da szanse Radkowi. Kiedyś powiedziała jak byli razem i mieli ten luźny układ że nie chce poważnego związku, ponieważ nie chce zostać zraniona. Może teraz udałoby się.

ocenił(a) serial na 8
kchm1

Pewnie z czasem Jowita zda sobie sprawę, że coś do Radzia czuje. Ogólnie dobrze, że hamuje jego zapędy. Chłopak nawet nie rozwiódł się z jedną, a już chce się żenić i klepać dzieci z drugą. :D Jestem jak najbardziej za parą Jowita/Radek, ale niech zbliżają się do siebie powoli, tak jak to jest teraz właśnie. :)

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Radej jest trochę niepoważny dla mnie. Taki hop na krowę, już jest cielę. To nie tak od razu wszystko.

ocenił(a) serial na 5
LoveKills

Moim zdaniem to ten Radek nie wie czego chce od życia pierw szalał za Nikolą nawet się z nią ożenił,dzieci nie chciał a jak się pojawiła na horyzoncie Jowita to od razu lata koło niej jak piesek i pełno dzieci chce z nią mieć.

ocenił(a) serial na 4
gumis882

No właśnie.

ocenił(a) serial na 5
gumis882

Może chodzi o to że nie przestał kochać Jowity. Powiedział to Mikserowi. Tak pozatym nie szalał od razu jak wróciła bronił Nikoli na początku. Myślę że jakby pojawiło się dziecko w jego małżeństwie to zaakceptowałby to i byłby z Nikolą ale ta wolała wyjechać.

ocenił(a) serial na 5
kchm1

Nie wiem może oglądałam właśnie ten odcinek jak to powiedział MIkserowi.

użytkownik usunięty
gumis882

Radek przede wszystkim powinien sie rozwiesc z Nikola. Kiedy zamierza to robic?

ocenił(a) serial na 5

No właśnie nie wiadomo kiedy to zrobi .

użytkownik usunięty
gumis882

Ma tyle spraw na glowie,ze zapomnial:-)

w 1985 odcinku spędzą ze sobą noc. Chyba wszystko zmierza w dobrym kierunku tylko żeby Jowicie nie odbiło później że nie powinno się wydarzyć itd.

ocenił(a) serial na 6
kchm1

Właśnie coś czuje, że Jowita po 1 nocyo to mu w ramiona nie wpadnie, ale to może i dobrze. Co nie zmienia faktu, że bardzo im kibicuje ;) Ich wątek jest naprawdę dobry.

mooon1314

Ale tym razem ta noc będzie wyjątkowa bo wcześniej robili to byle gdzie a tu proszę plaża itd. chyba trochę romantycznie będzie i Jowitę to jednak poruszy. Tylko niech Nikola wróci.

użytkownik usunięty
kchm1

Po co Nikola? bardzo dobrze,że jej nie ma już. Okazała się być fałszywa i chyba nawet nie kochała Radka szczerze. Zresztą, ja gdzieś przeczytałam,że Mateusz Banasiuk wkręcił do serialu Hanie Żudziewicz z którą tańczył w TzG.

rozumiem ale są małżeństwem. Muszą się rozwieść. Myślisz że po tej nocy Jowita będzie coraz bardziej zbliżać się do Radka ?

ocenił(a) serial na 6
kchm1

Trzeba też zauwazyc , że na zwiastunie sama go pocałowala ;)

mooon1314

i nie skończy się na pocałunku.

mooon1314

Chyba mu się rzuci w ramiona chyba po raz pierwszy zrobili to tak na poważnie już chyba przed tym zbliżeniem można powiedzieć że byli razem widzieliście gdy przywitał się z tą Luizą to Jowita do niego mam być zazdrosna a on ją pocałował ale w usta więc wiadomo co to znaczy. Na plaży będąc całą paczką też jak do siebie się przytulali i to że Jowita nie może mu się oprzeć.

ocenił(a) serial na 6
kchm1

Właśnie też zwróciłam na to uwagę. Oni trzymali się za ręce ;)

ocenił(a) serial na 6
kchm1

Tak właściwie oboje zdali sobie sprawę z tego, że nie moga bez siebie zyc :)