Myślicie że będą w końcu razem ? Ja im bardzo kibicuje uważam że byliby świetną parą. Uważacie że Jowicie jednak w pewnym sensie zależy na Radku że go kocha ? Mam nadzieję że Jowita się przełamie i da szanse Radkowi. Kiedyś powiedziała jak byli razem i mieli ten luźny układ że nie chce poważnego związku, ponieważ nie chce zostać zraniona. Może teraz udałoby się.
Pewnie z czasem Jowita zda sobie sprawę, że coś do Radzia czuje. Ogólnie dobrze, że hamuje jego zapędy. Chłopak nawet nie rozwiódł się z jedną, a już chce się żenić i klepać dzieci z drugą. :D Jestem jak najbardziej za parą Jowita/Radek, ale niech zbliżają się do siebie powoli, tak jak to jest teraz właśnie. :)
Radej jest trochę niepoważny dla mnie. Taki hop na krowę, już jest cielę. To nie tak od razu wszystko.
Moim zdaniem to ten Radek nie wie czego chce od życia pierw szalał za Nikolą nawet się z nią ożenił,dzieci nie chciał a jak się pojawiła na horyzoncie Jowita to od razu lata koło niej jak piesek i pełno dzieci chce z nią mieć.
Może chodzi o to że nie przestał kochać Jowity. Powiedział to Mikserowi. Tak pozatym nie szalał od razu jak wróciła bronił Nikoli na początku. Myślę że jakby pojawiło się dziecko w jego małżeństwie to zaakceptowałby to i byłby z Nikolą ale ta wolała wyjechać.
w 1985 odcinku spędzą ze sobą noc. Chyba wszystko zmierza w dobrym kierunku tylko żeby Jowicie nie odbiło później że nie powinno się wydarzyć itd.
Właśnie coś czuje, że Jowita po 1 nocyo to mu w ramiona nie wpadnie, ale to może i dobrze. Co nie zmienia faktu, że bardzo im kibicuje ;) Ich wątek jest naprawdę dobry.
Ale tym razem ta noc będzie wyjątkowa bo wcześniej robili to byle gdzie a tu proszę plaża itd. chyba trochę romantycznie będzie i Jowitę to jednak poruszy. Tylko niech Nikola wróci.
Po co Nikola? bardzo dobrze,że jej nie ma już. Okazała się być fałszywa i chyba nawet nie kochała Radka szczerze. Zresztą, ja gdzieś przeczytałam,że Mateusz Banasiuk wkręcił do serialu Hanie Żudziewicz z którą tańczył w TzG.
rozumiem ale są małżeństwem. Muszą się rozwieść. Myślisz że po tej nocy Jowita będzie coraz bardziej zbliżać się do Radka ?
Chyba mu się rzuci w ramiona chyba po raz pierwszy zrobili to tak na poważnie już chyba przed tym zbliżeniem można powiedzieć że byli razem widzieliście gdy przywitał się z tą Luizą to Jowita do niego mam być zazdrosna a on ją pocałował ale w usta więc wiadomo co to znaczy. Na plaży będąc całą paczką też jak do siebie się przytulali i to że Jowita nie może mu się oprzeć.