Radzio szalał za nią a teraz tak po prostu ma tę całą sytuację w dupie? nie widać żeby szczególnie przeżywał jej odejście... podobnie było z Marianem i Aurelią. najpierw latał za nią jak opętany a później nie obeszło go w ogóle jak go puściła w trąbę
więc dziwie się,że ,,Kaśka,, nie poparzył sobie ręki kiedyś ona była taki solar
Nicola wraca z mamusią żeby dać szanse Radkowi jakie to wzruszające.Jeszcze z miesiąc i Radek latałby za Zośką
No dokładnie, do tej pory zrobili tylko jedną scenę, w której Radek tęskniłby za Nikolą. Śmieszne to, chyba, że rzeczywiście ma ją w dupie.
z tego związku nic nie będzie.Może teraz wrócą na chwilę do siebie,ale i tak skończy się to wcześniej czy pózniej rozwodem.
Też tak myślę, sądzę, że nie pasują do siebie. Taki Radziu bardziej do Jowity.
Radek nie pasuje do stałego związku.to taki imprezowic co wyrywa laski,napije się wódki itd.do Nicoli bardziej pasuje Błażej.
nie tak szybko najpierw musi się coś wydarzyć-wraca Jowita,może Radek znów zdradzi i wtedy rozwód i pożegnanie z Nicolą,bo szans aby ich małżeństwo przetrwało nie ma
Radek jak podczas małżeństwa chodził na imprezy sprawiał wrażenie że załuje że się ozenił.Błażej by bardziej do niej pasował bo jak wiele osób tu pisze żyje jak emeryt a Nicola dąży do stabilizacji.
ale jak Radek ją zdadzi to może zmieni zdanie,ale to fakt potem role by się odwróciły i byłoby że Błażej zabawia się z żoną przyjaciela.
a potem Nicolę przeleci Szymon,Mikser a nawet Natan.w sumie śmiesznie gdyby np Nicolę połączyli z Natanem.
ona jest nudna i on. nie widzę ich razem w tym serialu,oni po rozstaniu znikną na pewno tak jak Berenika,czy Renata
mnie trochę urodą serialowa Nicola przypomina Schejbal nie że są podobne tylko ten sam typ urody niby w miarę ładne,ale bardziej chyba seksowne niż ładne.poza tym obie dość niskie,chude,drobne.
mnie też ogólnie zadna z nich swoją urodą nie porwała.Chodzi bardziej o to że wyglądają na takie co lubią sex i pasują do roli ognistych kociaków.niektóre aktorki choć atrakcyjne,raczej wyglądają na takie nienadające się do ról tych lubiący sex a ona właśnie tak.
pewnie dlatego że męzczyzna patrzy na te sprawy inaczej od kobiety.Taka Nicola podczas scen łóżkowych sprawiała wrażenie niewyżytej a taka Marysia że dla niej seks bardziej z miłości podobnie taka Ola też raczej wyglądała na spokojną w tych sprawach.
nie to żebym był jakiś zboczony i myślał tylko o seksie,tylko ostatnio zastanawiałem się czemu takie laski jak Kózka czy Schejbal które nie są wybitnie ładne mają spore powodzenie no i doszłem do wniosku że to takie kusicielki co pewnie w łóżku sobie dobrze radzą a niektórzy faceci wolą ogniste kociaki od tych bardziej atrakcyjnych.
one mają powodzenie? Kózka się nie wiem,ale Schejbal to wiem ,że swego czasu zaliczała numerki na różnych imprezach z jednej ma dziecko było nawet że dopiero w 4 mies,ciąży doszła kto to może być była z nim ale im nie wyszło teraz chyba z tym drugim się wyciszyła ale na jak długo?
ten facet Schejbal to raczej zadne cudo.podobno pracuje jako jej menadżer ale jakoś ona ról nie dostaje więc raczej kiepsko mu idzie.ona ostatnio przegrała w sądzie o zniesławienie producentów Szpilek.powodzenie to ona miała w serialach ale może przez ojca miała dobre chody dlatego ją na laskę robili.
figurę jakąś ma ale twarz......................z tego co wiem to on pracował w barze w górach jak nagrywali szpilki go poznała i znów wpadę zaliczyła,ale tym razem od razu ślub wzięli. Kiepsko mu idzie bo najpierw pasł owcę a potem od razu menadzer .Tak samo jak z żonką Pazury pani menadżer i Czarek prawie już nie gra(oprócz seks kaset)
on był chyba w jednym odcinku w tej kapeli co grała na wieczorze panieńskim jej bohaterski.Oglądałem parę odcinków tego serialu i zauważyłem ze robili tam z niej seksbombę,wszyscy faceci marzyli o niej.
ja też specjalnie nie,parę odcinków widziałem,bardziej chodziło mi o to że to ona tam robiła za laskę za którą faceci szaleją.mnie jeszcze rozśmieszyła jak w programie tym internetowym m20 łukasza czy jakąś tak się ten program nazywał on spytał czy podoba jej się Zakościelny a ona że już nie zdziadzał czy zbrzydł tak jakby sama była taka piękna a zawsze się mówiło że to on jest dla niej zbyt atrakcyjny a nie odwrotnie.