4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Oglądam odcinek 389 czy tam któryś i kogo spotykam??? RADKA! Przez frajera zginał Kuba
narzeczony Kingi, później bedzie chodził z Kingą czy coś. LOL . Wtedy miał na imie Kuba i był
narkomanem

ocenił(a) serial na 2
mateusz815

Zobacz obsadę serialu. Tam chyba ze 20. bohaterów ma dwa, albo trzy wcielenia. Np. Makowska "migała" z Teresą Żukowską pod więzieniem, a Patryk - przybysz ze Stanów - kiedyś był kolegą Kingi...

ocenił(a) serial na 4
nick2008

Wiem ale byłem zaskoczony Radkiem :)

mateusz815

hahaha no faktycznie , jeszcze 2 tygodnie temu obejrzałam sobie odcinek z tamtych czasów i go nie poznałam . Bez tych wąsów wygląda dużo lepiej :) Swoją drogą nie wiedziałam , że ma 28 lat , myślałam , że 23-24.

paktofoniczka

tak?? mnie irytują takie rzeczy, to taki lekceważący stosunek do widza: "ale przecież on już grał", "to co, nie zorientują się głąby, no co ty" ;/

a odkryłam, że na polsat film czy coś z rana lecą stare odcinki - co Marysia miała romans, Paweł zaraz będzie grypsował, Stefani z ojcem Marysi i jeszcze wątki z tym straaasznym dilerem Interem i jego równie groźnie wyglądającymi kolegami... i konik Góralczyk też jest

tweety77

Ludzie zazwyczaj ogarniają , ja mam po prostu fatalną pamięć do twarzy ;)

paktofoniczka

ja też ;/ jeśli ktoś nie jest jakiś charakterystyczny

ocenił(a) serial na 2
tweety77

Oni mają tutaj na wszystko wyje***. Niedługo jak w teatrze szkolnym, co tydzień będzie inna obsada...

nick2008

No też mi się wydaje. Tym bardziej ostatnio, jakieś zmęczenie materiału chyba, bo kiedyś było lepiej...

ocenił(a) serial na 2
tweety77

Widzą, że publiczność nie jest zbytnio wymagająca, to się nie starają.