Orientuje się ktoś dlaczego on nigdy nie pije alkoholu czy z powodów zdrowia,był alkoholikiem czy nie pije,bo nie lubi?
to wiem,ale dlaczego wydaje mi się że serialowy Roman na coś miał chorować,ale może był alkoholikiem.
Właśnie nie pamietam dokładnie, ale wiem że kiedyś pił i to dużo, ale chyba właśnie był alkoholikiem, nie wiem czy było wspominane że się leczył, ale wiadomo że był agresywny ( np jak latał z siekierą na Bartka) więc może jednak mu nie wolno pić, a może ma też jakieś problemy ze zdrowiem i może napomknęli coś, ale się nie pamięta takich szczegółów :).
ja nie pamiętam jego picia,więc teoretycznie mógł być agresywny na trzeżwo,w każdym razie dziwnie to wygląda jak cała trójka obowiązkowo pije,tzn Mario,Seweryn,Łazanek a Roman zawsze nie pije,i dziwnie to wygląda.
trochę googlowalem i właśnie jak piszesz, Roman abstynent , gdy się napił wyskoczył na Bartka z siekierą, za romans z Eweliną/córką Romana.
Z innej beczki, możecie pisać na filmwebie na firefox mozilla? Przeglądać, logować się mogę, ale pisać nie mogę na firefoxie. Żeby pisać musze przełączyć się na przeglądarkę IE albo chrome.
czyli alkoholik,w sumie to najbardziej realne,bo raczej by bardziej poruszali jego chorobę.
Hans,ja pisze przez Chrome,ale pamiętam że kiedyś jak używałem Firefox był jakiś problem.
Ja normalnie mogę pisać, ale prawda że co jakiś czas, raz na parę miesięcy mam problem też z firefoxem.