PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co myslicie o tej dziwce, szmacie, psychicznie chorej Soni, ktora podszyla sie pod corke Zukowskiego.., kazala zabic swojego meza Sebe, z Turczykiem jej sie nie udalo, a teraz dobiera sie do Filipa, faceta Kingi. Jestem na 775-tym odcinku. I napiszcie jak sie to dalej to potoczy, bo ja juz mam dosyc tej postaci...

użytkownik usunięty
adalberto

(Chwila szczerości) Od razu uprzedzam że u mnie o obiektywność w tej kwestii niełatwo. Dla mnie, z czysto męskiego, szowinistycznego punktu widzenia Sonia jest zdecydowanie najładniejszą dziewoją jaka kiedykolwiek zaszczyciła swoją obecnością ten serial. Może to jakieś moje zboczenie ale zawsze miałem słabość do właśnie takich szczupłych brunetek (pewnie dlatego moja wybranka serca w życiu realnym jest blondynką ;-D) i zawsze na sceny z Sonią czekałem jak (brzydko rzecz ujmując) pies na kiełbasę ;-D
Pytasz jak się potoczy wątek (swoją drogą, człowieku, jak można jej mieć dosyć??)- coś mi tam z pamięci prześwituje że dla Soni niestety niewesoło- w końcu chyba wylądowała w areszcie bądź domu wariatów...