Agnieszki Włodarczyk(Anny). Nie w serialu tylko w życiu. Podobno Mikołaj i Agnieszka od
jakiegoś czasu spotykają się. Aneta bardzo to przeżywa . Nie wykluczone jest także to, że
scenarzyści chcą wywołać szum wokół serialu, zwiększyć oglądalność, wzbudzić
zainteresowanie, wywołać sensacje.
Możecie przeczytać o tym :
http://pierwszamilosc10.blog.onet.pl/SZOK-MIKOLAJ-KRAWCZYK-RZUCIL-
A,2,ID455764081,n
Przecież to normalne, aktorzy powinny być singlami raczej ciężko dochować wierności gdy następnego dnia całujesz/kochasz się z inna/innym na planie i to czasem kilka razy bo scena nie wyszła.... Ciekaw jestem jak teraz będzie wyglądać fabuła, podobno Paweł i Marysia mieli do siebie wrócić, ale wątpie czy Aneta Zając będzie chciała się tulić do kogoś, kto ją puscił z dziecmi w trąbe ; o Włodarczyk chyba już celowo usuneli z serialu, bo raczej na planie obydwie panie wydrapywały by sobie oczy ; p
Nie chodzi o to. Nie interesuje mnie ich życie prywatne, chodzi o to, że jak Mikołaj jest z Agnieszką to jak napisał damianii Aneta nie będzie chciała z nim grać, co oznacza koniec serialu ,,Pierwsza Miłość" i to mnie martwi.
Chyba będzie chciała grać,w końcu zarabia a kasa przyda Jej się na wychowanie małych bliźniaków .
Co do Mikołaja i Włodarczyk to bardzo lubiłem jego i ją ale po tym stwierdzam że po prostu przesadzili.
Marysia w serialu jest wkur****** ale serial to nie życie a Aneta wydaje się być miłą,spokojną i ciepłą kobietką.
Do tego jest moim zdaniem bardzo ładna a w tych krótkich włosach zaje**** wygląda.
Mikołaj zachował się jak dupek a Włodarczyk już pare razy pokazała jaka z niej ****.
Włodarczykowa nie pierwszy raz odbiła faceta... ten Jakub Śicko z którym była, gdy się poznali to był z Anną Wendzikowską kilka lat i Agnieszka rozbiła ich związek a teraz rozbija Anety i Mikołaja ;/ lubi niszczyć związki?? niech znajdzie sobie innego WOLNEGO faceta a nie odbija i psuje wszystko to co razem budowali kilka lat.... szkoda mi Anetki :( bo sobie na to nie zasłużyła, dobrze że ma wsparcie u jego rodziców.Włodarczykowa się nim pobawi i jej się znudzi potem go rzuci jak Śicka a Mikołaj będzie tego żałował do końca życia. Anetka jest wspaniałą kobietką, on nie jest jej wart. Niech się opamięta bo taki naiwny jest że szkoda gadać.
Ten Mikołaj jest tak samo nudny i beznadziejny zarówno w serialu jak i w życiu,Włodarczykowa schodzi na psy:/
Ten koleś chyba serial traktuje jak własne życie, bo robi to samo co jego postać w serialu :D (tzn. chodzi mi o rzucenie Anety dla Agnieszki, więcej szczegółów nie znam, nie oglądam tego). A w ogóle to on mi wygląda na pedała- taki przesadnie "piękny" i wymuskany. Aktor głównie serialowy. A jak to kiedyś powiedział Jan Wieczorkowski- aktorzy serialowi są tani, a więc mniej zdolni. No może nie wszyscy ale jeśli chodzi o "Pierwszą miłość" to na pewno pasuje to określenie.
Pewnie, że pasuje, pojedynczy aktorzy z tego serialu są 'bardziej zdolni'. jakby byli jakoś szczególnie zdolni pod kątem aktorstwa to pewnie by grali już w niejednym filmie, a tak to.. każdy widzi. Btw ja nie widzę nic złego w graniu w takich serialach przez ludzi, którzy ani papieru na to nie mają ani talentu za bardzo - ktoś ich jednak wybrał, a na życie jakoś trzeba zarabiać choćby w jednym serialu przez 10 lat.;) A reszta to już kwestia wyboru - oglądam to albo nie. Ich szczęście, że mają źródło dochodu.
włodarczykowa jest okropna blee naprawde chce mi sie rzygac jak ją widze ;/ aneta zdecydowanie i bezkonkurencyjnie atrakcyjniejsza kobieta
Jak dla mnie Włodarczyk jest dużo ladniejsza, tylko za dużo solary i tapety uzywa. Zającowa wyglada jak chłopak w tej nowej fryzurze i ma dziwny nos.
Ja uważam, że Włodarczyk nie ma za grosz wstydu. Przecież oni mają kilkumiesięczne dzieci! Wiem, że to ich sprawa, ale po prostu po raz kolejny udowodniła, że jest zwykłą pospolitą dziwką, nic poza tym. Aneta może wygląda fatalnie z tymi krutkimi włosami, ale przynajmniej jest naturalna, a nie jak tamta nakłada sobie z tony tapety na morde. Ale nie oceniając nawet po wyglądzie, to przecież Aneta i Mikołaj tworzyli tak świetnie zgraną parę i tak nagle ma się to wszystko skończyć? Ja wam mówię, że ona go zostawi i wtedy Mikołaj będzie żałował, że zostawił Anetę. Chociaż... może mieli kryzys jeszcze przed Włodarczykową... Kto ich tam wie.
Trzeba naprawdę nie mieć honoru i być zwykłą suką, żeby odbić faceta dziewczynie, która ma z nim małe dzieci. po prostu słów mi brak :/ aż się we mnie gotuje.
No i sama włodarczykowa (bo na dużą literę to ona nie zasługuje): tona tapety, małe oczki, cera zniszczona solarium, no i jej "sucza" (przepraszam za określenie) mina. Zając może nie jest piękna, ale urok ma (tylko w tych włosach jej źle), ale ją 10000 razy bardziej wolę od tej su.. włodarczykowej. i mam nadzieję, że to czyta i niech wie, że znowu zniszczyła komuś życie.
pospiszę sie :D
dla mnie wlodarczykowa to dno i jako aktorka i z tego co o niej czytam jako kobieta
dla mnie tylko s u k a miesza w związku gdzie są malutkie dzieci, gdyby nie było dzieciaków ok, ich sprawa, cierpi "tylko" porzucona
ale jak jest dziecko, a tutaj dwójka blizniaków - takie szczęscie! - to naprawde, facet ma posrane w głowie, ale akurat po krawczyku nic mądrego sie nie spodziewam, bo to pajac nad pajace i tyle, ale wlodarczykowa to zwykła wytapetowana do granic możliwosci, zsolaryzowana na skwara tępa dzida, s z m a t a i zwykła k***a
heh, dokładnie. Krawczyk i Zając - 7 lat razem, a tu się toto pojawia i co? Niszczy wszystko i jeszcze się zachowuje, jakby nic się nie stało, stara s u k a. Ma gdzieś, co ta biedna Zając czuje, egoistka. No normalnie złość mnie rozpiera.
Ee tam zaraz 'suka bez honoru'... Życie (pseudo)aktorów to mimo wszystko ich prywatna sprawa i IMO ocenianie go przez pryzmat doniesień plotkarskich portali to dość słaby motyw.
Piszę to w emocjach, bo jak o tym myślę to po prostu się we mnie gotuje. Jednak, ogólnie - nie jest zbyt dobry człowiek, który w pewnym sensie niszczy dwóm małym, niewinnym chłopcom rodzinę.
Rozbiła rodzinę, bla bla bla. Przede wszystkim to Krawczyk odszedł od rodziny dla innej kobiety! Akurat napatoczyła się Włodarczykowa, ale skoro zostawił swoją kobietę dla takiego skwarka z solarki to i tak by ją zostawił i rozbił rodzinę prędzej czy później.
Glupcem ten kto nie spodziewal sie takiego obrotu sprawy! 95% mezczyzn na miejscu Krawczyka tez by sie nad ta opcja powaznie zastanowila
wiec tymbardziej nie pisz takich bzdur, chociaz z tych dwoch pan to trudny wybor, to chyba zajac jest troche lepsza. wlodarczykowej jedynie na leb karton i za ojczyzne
hahaha, ladnie! wiec tylko karton na leb definiuje ja jako kobiete i czlowieka! a moze jest sympatyczna! wlodarczykowa!
http://www.pudelek.pl/artykul/39007/wlodarczyk_nie_rozbilam_zadnego_zwiazku/
śmiechu warte :D
Teraz przez swój romans stracą wielu fanów, nie dziwię się, że próbują się bronić, choć jest to żałosne.
Z tego co kojarzę z brukowców to związek A. i M. nie był idealny. Zanin pojawiła się Włodarczyk oni na siłę udawali szczęśliwą parę w mediach. Mieli osobne pokoje w hotelach i ze sobą nie sypiali. Takie informację można znaleźć w necie. Co jest prawdą nie wiem. Powinni zakończyć ten serial bo jak przez dwa lata trzymał jakiś poziom to teraz to dno.
Podobno Aneta Zając pogodziła się z utratą Mikołaja i twierdzi, że bez niego radzi sobie jeszcze lepiej niż z nim.
http://pierwszamilosc10.blog.onet.pl/Aneta-Zajac-spedzi-swieta-z-Mi,2,ID46104063 5,n
Jak dowiedział się "Super Express", zamierza nawet odejść z serialu. - O kwestie serialu proszę pytać produkcję, powinni przygotować już oświadczenie - mówi tajemniczo Aneta.
Oby to okazało się prawdą!
koniec tej mdłej, irytującej aktorzyny!!!
Koniec klapania szpilkami na spoconych girach w domu! Same superlatywy ;)
Chociaż co takie beztalencie pocznie jak wyleci z tego serialu? Zostaną alimenty haha
haha mów za siebie:D
ja z wielką przyjemnością oglądam każdy odcinek w którym nie muszę słuchać odgłosu spoconych gir:D
Maria Radosz została postacią drugoplanową i raczej mało kogo już interesuje z iloma facetami jeszcze się prześpi (nudaaaaa) Bywało tak że podczas lenienia się w Berlinie nie było jej kilka odcinków z rzędu i jakoś nie wydaje mi się żeby serial na tym stracił, tak więc nie dramatyzuj dziecino !!!
Nie lubię? Uwielbiam, staram się oglądać każdy odcinek frajerze:P
Po prostu nie muszę lubić każdego bohatera i tej panienki nie trawię, ot co:P