Scenarzyscii nie wiedza chyba na co sie zdecydowac - masochistka, pseudo MAtka TEresa czy egoistyczna s....?
Co jej przeszkadza, ze ojciec chce sie ozenic, zwlaszcza ze z mila dziewczyna, ktora mu po mordzie nie daje... W
przeciwienstwie do jej IGorka do czego nikt nie mogl sie wtracac. A do tego akcja z Kaska. Mega nie fair.
Też nie wiem co ona chce każdy ma prawo do szczęścia. A się czepia i prawi ojcu morały.
Muszą jej coś wymyślać, chorych akcji juz dosyć, postać istotna to jest teraz przy wątku Karola. Oczywiście z logiką średnio, bo jeszcze niedawno ona była największą naiwniarą ever.
jej postać to jaja na całego, jak nie naiwniaczka to egoistka. jeszcze niedawno biegała ogłupiona bo Piotr / Igor, teraz jej się polepszyło i znowu wszystkich ustawia po kątach. ech. do tego ten nowy okropny fryz, dlaczego ją tak oszpecili ...
Też nie wiem nie podoba mi się ta jej fryzura wygląda chodźby miała 40 lat lub i więcej
ja jej się nie dziwię, że jest przeciwna. przecież ona jest od niego młodsza o 30 lat. to chore. głupio jest mieć macochę w swoim wieku.
ok to tylko serial ale tak naprawde to kazdy ma prawo byc z kim chce i córka nie ma nic do gadania jaką kobietę wybiera jej ojciec
W sumie Grażyna był z Błażejem to czemu Weksler nie może być z tą pielegniarką
Było do przewidzenia, bo to standardowe zachowanie czyli młodsza żona zamożnego faceta, w domysle sex za kase.
Wątek ślubu i małżeństwa mógłby się rozwinąć, starcia z Sabiną, Grazyną, serial ''odżyje''. Bo perypetie miłosne Marysi i niezdecydowanie Kingi jest już do wyży gania :D.
ona od samego początku jest postacią nie spójną,efekt jest taki że jest rozpieszczoną małolatą wywyszającą się,pewnie wkrótce dojdzie wątek problemów psychicznych i tak będą tłumaczyć jej zachowanie.
Mnie też wku.r.wia już jej naiwność i suche du.p.sko, póki co nic nie wnosi do serialu (poza kościstą du.pą)
Sabina powinna palić się ze wstydu po akcjach, które odstawiała przez dwa (trzy?) ostatnie sezony, kiedy to została królową idiotek Pierwszej Miłości :D Dawała się maltretować i zmanipulować psychopatom w osobie Igora, tatusia Igora, chorej siostrzyczki oraz powracającego z zaświatów Igoropiotra. Naprawdę trudno uwierzyć, że teraz ma odwagę prawić komukolwiek morały. Co Natan z nią jeszcze robi, to też nie rozumiem.
A do tego chciała pozbawić Kaśkę inwestora tylko przez głupie gierki z ojczulkiem. To było naprawdę podłe.
W ogóle macie rację, że tej postaci znowu zmienił się charakter. Ostatnio była słabiutka i głupiutka, a teraz znowu taka hetera.
"A do tego chciała pozbawić Kaśkę inwestora tylko przez głupie gierki z ojczulkiem. To było naprawdę podłe."
bezczelna. Kaśka od razu powinien był ją olać. co go obchodzą jej głupie gierki? przecież nie są jakimiś bliskimi przyjaciółmi nawet.
No Sabince teraz wyszło na ręke macochy nie bedzie miała i jeszcze myślała,ze o hajs chodzi poryte.
Sabina po siostrzyczce nie placze. Nie,zeby mi Agaty brakowalo,ale tak ucichl jej temat. Tak samo jak Igora..
Jak wszystko tam. Szybko zapominają. W Wadlewie nikt już nie pamięta o Aurelii,Kamilu,Justynie itd. O dziadku i ojcu Marysi zwłaszcza.
Duzo niewyjasnionych spraw jest. Ja tam sie ciesze,ze Agaty nie ma,ale Karol moglby czasem cos o niej wspomniec. Wiem,ze jej nie kochal,ale wypadaloby. Chyba jej smierc byla mu na reke.
No nic nie wyjaśnili jak wrócił Igor tak zakończyli te wszystkie sprawy. No Weksler ani Sabina nic nie mówią o Agacie Weksler wspomniał pare razy Igora
Mnie też byle watek szybko zacząć i szybko zakończyć i robią tak ,żeby każdy szybko zapomniał co się wydarzyło.
nie było sceny w której by się tego dowiadywała, ale Igor powiedział to Karolowi w finałowej akcji w hali, więc "poza kadrem" Karol na pewno jej o tym powiedział.
Spoko,ja mysle,ze on nie'wroci. Po co mialby byc tam wysylany skoro ma byc nadal z Sabinka?
Zobaczycie,ze za jakis czas odezwie sie do Sabiny,ze ma inna. Zreszta,juz raz ja zdrazil z Agata wiev jest do tego zdolny.
Juz wiem czemu Natan wyjechal. Doszlam do tego. Aktualnie aktor grajacy Natana gra w "Na dobre i na zle" takze lekarza Janka:-) .
No już trochę tam gra w Na dobre i na złe oglądam właśnie ten serial No Jana Stanisławskiego
I dlatego nie gra obecnie w Pierwszej milosci. Widac,ze lubi lekarzy skoro tam tez gra lekarza. Widac,ze czuje cos do Oli, a tak sie sklada,ze Ola nie czuje sie szczesliwa z Przemkiem...
No właśnie oglądam ten serial na dobre i na złe nawet Ola mu to powiedziała ,że nie jest szczęśliwa. Na to wygląda,że lubi grać Lekarza ,że też ma rolę w tym serialu Lekarze na tvnie