PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Scenarzyscii nie wiedza chyba na co sie zdecydowac - masochistka, pseudo MAtka TEresa czy egoistyczna s....?
Co jej przeszkadza, ze ojciec chce sie ozenic, zwlaszcza ze z mila dziewczyna, ktora mu po mordzie nie daje... W
przeciwienstwie do jej IGorka do czego nikt nie mogl sie wtracac. A do tego akcja z Kaska. Mega nie fair.

ocenił(a) serial na 5
marajka

Też nie wiem co ona chce każdy ma prawo do szczęścia. A się czepia i prawi ojcu morały.

marajka

boi się że nowa żonka dostanie kasę tatusia;)

ocenił(a) serial na 4
nie_mam_nicka

Otoz to

ocenił(a) serial na 10
marajka

Muszą jej coś wymyślać, chorych akcji juz dosyć, postać istotna to jest teraz przy wątku Karola. Oczywiście z logiką średnio, bo jeszcze niedawno ona była największą naiwniarą ever.

marajka

jej postać to jaja na całego, jak nie naiwniaczka to egoistka. jeszcze niedawno biegała ogłupiona bo Piotr / Igor, teraz jej się polepszyło i znowu wszystkich ustawia po kątach. ech. do tego ten nowy okropny fryz, dlaczego ją tak oszpecili ...

ocenił(a) serial na 5
Wingo

Też nie wiem nie podoba mi się ta jej fryzura wygląda chodźby miała 40 lat lub i więcej

Wingo

a jaka ma fryzure? ominelo mnie kilka odcinkow niestety

marajka

ja jej się nie dziwię, że jest przeciwna. przecież ona jest od niego młodsza o 30 lat. to chore. głupio jest mieć macochę w swoim wieku.

makintosz

ok to tylko serial ale tak naprawde to kazdy ma prawo byc z kim chce i córka nie ma nic do gadania jaką kobietę wybiera jej ojciec

ocenił(a) serial na 1
nie_mam_nicka

W sumie Grażyna był z Błażejem to czemu Weksler nie może być z tą pielegniarką

ocenił(a) serial na 1
blade96

była*

makintosz

Czekałem na ten wątek, kiedy milioner Karol będzie miał młodszą lafirynde haha.

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

no i co ze bedzie miał? co ci po tym? i tak pewnie slubu nie bedzie xD

alexandrax123

Było do przewidzenia, bo to standardowe zachowanie czyli młodsza żona zamożnego faceta, w domysle sex za kase.
Wątek ślubu i małżeństwa mógłby się rozwinąć, starcia z Sabiną, Grazyną, serial ''odżyje''. Bo perypetie miłosne Marysi i niezdecydowanie Kingi jest już do wyży gania :D.

ocenił(a) serial na 8
marajka

ona od samego początku jest postacią nie spójną,efekt jest taki że jest rozpieszczoną małolatą wywyszającą się,pewnie wkrótce dojdzie wątek problemów psychicznych i tak będą tłumaczyć jej zachowanie.

ocenił(a) serial na 6
marajka

Mnie też wku.r.wia już jej naiwność i suche du.p.sko, póki co nic nie wnosi do serialu (poza kościstą du.pą)

marajka

Sabina powinna palić się ze wstydu po akcjach, które odstawiała przez dwa (trzy?) ostatnie sezony, kiedy to została królową idiotek Pierwszej Miłości :D Dawała się maltretować i zmanipulować psychopatom w osobie Igora, tatusia Igora, chorej siostrzyczki oraz powracającego z zaświatów Igoropiotra. Naprawdę trudno uwierzyć, że teraz ma odwagę prawić komukolwiek morały. Co Natan z nią jeszcze robi, to też nie rozumiem.

A do tego chciała pozbawić Kaśkę inwestora tylko przez głupie gierki z ojczulkiem. To było naprawdę podłe.

W ogóle macie rację, że tej postaci znowu zmienił się charakter. Ostatnio była słabiutka i głupiutka, a teraz znowu taka hetera.

LiLuLa

"A do tego chciała pozbawić Kaśkę inwestora tylko przez głupie gierki z ojczulkiem. To było naprawdę podłe."

bezczelna. Kaśka od razu powinien był ją olać. co go obchodzą jej głupie gierki? przecież nie są jakimiś bliskimi przyjaciółmi nawet.

ocenił(a) serial na 5
makintosz

No właśnie ,żeby tylko nie doszło do tego ślubu wykorzystała Kaśkę.

użytkownik usunięty
gumis882

Alicja zerwie zaręczyny z Karolem. Ciekawe czemu.

ocenił(a) serial na 5

No ciekawe a powie mu,że się czegoś innego spodziewała po związku z nim.

ocenił(a) serial na 5
gumis882

,że nie pasują do siebie i ten ślub byłby porażką.

marajka

Sabina uhahana bo to jednak nie Kaśki zamek. Porażka...

ocenił(a) serial na 5
Wingo

No Sabince teraz wyszło na ręke macochy nie bedzie miała i jeszcze myślała,ze o hajs chodzi poryte.

użytkownik usunięty
gumis882

Sabina po siostrzyczce nie placze. Nie,zeby mi Agaty brakowalo,ale tak ucichl jej temat. Tak samo jak Igora..

ocenił(a) serial na 5

No ucichł temat

użytkownik usunięty
gumis882

Jak wszystko tam. Szybko zapominają. W Wadlewie nikt już nie pamięta o Aurelii,Kamilu,Justynie itd. O dziadku i ojcu Marysi zwłaszcza.

ocenił(a) serial na 5

No tak jest niestety wszyscy zapomnieli o swoich bliskich

użytkownik usunięty
gumis882

A Sabina w ogole dowiedziala sie,ze to Igor wrzucil Agate do wody?

ocenił(a) serial na 5

Wiesz co nie wiem właśnie nic później o tym nie było mowy.

użytkownik usunięty
gumis882

Duzo niewyjasnionych spraw jest. Ja tam sie ciesze,ze Agaty nie ma,ale Karol moglby czasem cos o niej wspomniec. Wiem,ze jej nie kochal,ale wypadaloby. Chyba jej smierc byla mu na reke.

ocenił(a) serial na 5

No nic nie wyjaśnili jak wrócił Igor tak zakończyli te wszystkie sprawy. No Weksler ani Sabina nic nie mówią o Agacie Weksler wspomniał pare razy Igora

użytkownik usunięty
gumis882

Typowe. Jakos mnie to nie dziwi.

ocenił(a) serial na 5

Mnie też byle watek szybko zacząć i szybko zakończyć i robią tak ,żeby każdy szybko zapomniał co się wydarzyło.

ocenił(a) serial na 5
gumis882

I Zajmują się nowymi wydarzeniami co pokażą Nam w kolejnych odcinkach

nie było sceny w której by się tego dowiadywała, ale Igor powiedział to Karolowi w finałowej akcji w hali, więc "poza kadrem" Karol na pewno jej o tym powiedział.

użytkownik usunięty
Wingo

Na pewno tak. Ciekawe czy Natan do niej wróci. Jak myślicie?

Natan powinien kopnąć Sabinę w dupę i znaleźć sobie fajniejszą dziewczynę.

ocenił(a) serial na 5
użytkownik usunięty
gumis882

Spoko,ja mysle,ze on nie'wroci. Po co mialby byc tam wysylany skoro ma byc nadal z Sabinka?

ocenił(a) serial na 5

Też racja a 2 dla takiego lekarza to jest szansa zrobienia kariery

użytkownik usunięty
gumis882

Zobaczycie,ze za jakis czas odezwie sie do Sabiny,ze ma inna. Zreszta,juz raz ja zdrazil z Agata wiev jest do tego zdolny.

ocenił(a) serial na 5

No właśnie.

użytkownik usunięty
gumis882

Juz wiem czemu Natan wyjechal. Doszlam do tego. Aktualnie aktor grajacy Natana gra w "Na dobre i na zle" takze lekarza Janka:-) .

ocenił(a) serial na 5

No już trochę tam gra w Na dobre i na złe oglądam właśnie ten serial No Jana Stanisławskiego

ocenił(a) serial na 5
gumis882

I rolę ma tam rozbudowaną pisali,że zostanie tam na dłużej

użytkownik usunięty
gumis882

I dlatego nie gra obecnie w Pierwszej milosci. Widac,ze lubi lekarzy skoro tam tez gra lekarza. Widac,ze czuje cos do Oli, a tak sie sklada,ze Ola nie czuje sie szczesliwa z Przemkiem...

ocenił(a) serial na 5

No właśnie oglądam ten serial na dobre i na złe nawet Ola mu to powiedziała ,że nie jest szczęśliwa. Na to wygląda,że lubi grać Lekarza ,że też ma rolę w tym serialu Lekarze na tvnie

użytkownik usunięty
gumis882

Tak? To nie wiedzialam. Moze sam chcial zdawac na medycyne..

ocenił(a) serial na 5

Nie wiem nie oglądam tego serialu LEKARZE tylko NA DOBRE I NA ZŁE.