4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Sabina i jej facet

użytkownik usunięty

Czy też tak jak ja uważacie że ciekawy byłby wątek że Sabina zakochuje się w jakimś
nieudaczniku.Nie chodzi mi o gościu co ją bije,poniża itd.Tylko taki facet słabo wykształcony,np bez
konkretnego zawodu lub pracy.Słabo zarabia jest niezbyt ciekawy np nudziarz mający mało
kolegów.nie mający nic ciekawego do zaoferowania a Sabina i tak go kocha.
wszysczy się śmieją że to nieudacznik a Sabina i tak chce znim być
bo gość ją kocha i z natury nie jest złym człowiekiem tylko że mu nie wychodzi?

ocenił(a) serial na 8

Wątek byłby bardzo ciekawy,lecz Sabinę pewnie taki mężczyzna nie zainteresuję. Mam wrażenie,że ona właśnie lubi być ofiarą,więc po co jej druga ofiara życiowa? A co Ty sądzisz?

użytkownik usunięty
ewi184

Tylko że Sabina jest inną ofiarą.córka wielkiego KArola W.poza tym kupa forsy na koncie atrakcyjna,ma oddanych przyjaciół.na dodatek świetny biznes(podobno) i jest wspaniałą studentką(podobno).A ten facet byłby jej przeciwieństwem.słabo wykształcony,mało przyjaciół.słabo z kasą bez perspektyw taki Wojtek z Wadlewa też gość bez perspektyw ani wykształcenia,mieszkający u Mariana na jego łasce.
A ona do tej pory miała facetów na stanowiskach lekarz,wykładowca,prawnik.a teraz tak nieudacznik byłby przeciwieństwem.

ocenił(a) serial na 8

według mnie nawet na takiego nie spojrzy,ma za duże mniemanie o sobie

użytkownik usunięty
ewi184

i tu mamy odpowiedz na pytanie czy Sabina się zmieniła.odpowiedz brzmi nie,poprostu wchodzi w toksyczne znajomości co wcale nie jest pozytywem.Z Igorem pewnie liczyła że będzie żoną wielkiego adwokata a z Nataną Panią Doktorową.

ocenił(a) serial na 8

z tym,że Natan jej nie pasuję tak do końca bo jej nie leje i nie poniża.

użytkownik usunięty
ewi184

Natan ma złe podejście.nie powinien tak się angażować tylko spróbować się postawić.Sluchaj Sabina powiniśmy odpocząć od siebie,bo ty nie liczysz się z moim zdaniem.i albo Sabina zaczęła by go lepiej traktować albo out z zycia NAtana.

ocenił(a) serial na 8

pewnie by go lepiej traktowała. Dni jego i tak policzone już są

użytkownik usunięty
ewi184

Natan to jedna z moich ulubionych postaci szkoda że pewnie zniknie.mogliby go związać np z Izą a Sabinę szlak by trafił.

ocenił(a) serial na 8

Też go lubię. Do Izy o wiele lepiej pasuję. Iza szybko pogoniła Igora nie jak Sabina wierzyła że go zmieni a ten w dniu ślubu jej naiwną buzie obił.

użytkownik usunięty
ewi184

wcześniej też ją bił.poza tym Iza miała go kopnąć wcześniej tylko ją szantażował.

ocenił(a) serial na 8

Sabina nie raz dostała i wierzyła że się zmieni. Ale jak była z nim jakoś lepiej wyglądała może takie lanie jej służy

użytkownik usunięty
ewi184

nawet jak wyszło że sypia z tą prostytutką to uwierzyła że on jej pomaga spotkać sie z dzieckiem.

ocenił(a) serial na 8

nie przypominaj mi Myślałam że to żart że ona uwierzyła to trzeba być naiwnym

użytkownik usunięty
ewi184

Czarek nie byłby takim idiotą żeby pomoc Igora dla kobiety traktować jako hak.

ocenił(a) serial na 8

nie rozumie?

użytkownik usunięty
ewi184

Czarek gdyby nie miał dowodów że Igor sypia z tą dziwką nie przyprowadziłby tam Dagi.

ocenił(a) serial na 8

My to wiem ale Sabinka nawet jakby ich w łóżku przyłapała uznałaby że Igor spał w jednym łóżku z prostytutką bo tej było zimno:)

użytkownik usunięty
ewi184

i jeszcze chyba chciała przeprosić Dagi i Czarusia.

ocenił(a) serial na 8

Sabina jest tak naiwna,że nawet jakby ich nago przyłapała uwierzyłaby że ktoś ukradł im ubrania. To jest stracony przypadek

użytkownik usunięty
ewi184

gorzej jakby weszła w trakcie aktu seksualnego.

ocenił(a) serial na 8

daj mi chwile zaraz wyjaśnienie wymyśle w stylu Sabinki

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Igor by powiedział,że coś jej wpadło i musiał przepchać,a że prostytutki nie wiele zarabiają ta jeszcze dla dziecka zbiera a lekarz kosztuję Igor jej pomógł z dobrego serca

użytkownik usunięty
ewi184

Albo Igor chciał żeby laska sprawdziła jego umiejętności w łożku żeby potem Sabina się nie rozczarowała że marny w łóżku.

ocenił(a) serial na 8

i Sabinka by go wycałowała,że tak o nią dba. I jeszcze by ją opieprzył,że im przeszkadza i Sabina miałaby z tego powodu wyrzuty sumienia

użytkownik usunięty
ewi184

I jeszcze awantura mówiłem ci żebyś uprzedzała jak masz przyjść.

ocenił(a) serial na 8

przepraszam usłyszałam krzyki myślałam że dzieję Ci się krzywda Igorku :) -cała Sabinka

użytkownik usunięty
ewi184

a następnego dnia chciałą was przeprosić głupio wyszło.

ocenił(a) serial na 8

I zapytała by się czy nie czują urazy do niej