4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Widać było po jej spojrzeniu gdy po raz pierwszy zobaczyła Piotra Wacha, który jej go przypomniał.

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

zgadza się

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

No bo Sabina to taki typ masochistki. Uwielbia ludzi, którzy ją krzywdzą, a nie przejmuje się opinią prawdziwych przyjaciół. Z tym Natanem to oni są jak ciepłe kluchy- zero chemii, tylko gadają ze sobą jak brat z siostrą. W ogóle do siebie nie pasują, to może niech Sabka weźmie się za Piotra, będzie miała namiastkę Igora, tylko jeszcze musi nauczyć go jak być damskim bokserem ;)

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Mnie bawią sceny jak Natan leży w łóżku z Sabiną zawsze w ubraniu i przypomina to leżakowanie dwójki starych dziadków.

ocenił(a) serial na 8

oni się nadają bardziej na brata i siostrę zero romantyzmu

ocenił(a) serial na 1
TomorrowlanD1991

Piotr to całkowite przeciwieństwo Igora, ponoć ma być ciepły, miły, romantyczny, wrażliwy i opiekuńczy no i życzliwy wobec ludzi nie to co Igor, który był cyniczny, bezczelny, agresywny i chłodny emocjonalnie.

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

więc może Sabinie się nie podobać ona lubi być opluwana

ocenił(a) serial na 1
ewi184

Ale wygląd też ma znaczenie. Piotr jest tego samego wzrostu co Igor, ma takie same rysy twarzy, taki sam kolor oczu, taki sam głos. On już jej się spodobał, wydaje mi się, że ona się w nim zakochała od pierwszego wejrzenia jak go zobaczyła jak wychodził ze szkółki xD A te jej podchody to jak gimnazjalistki zakochanej w nauczycielu, żenada ;p

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

bo widzi w nim Igora, nie wiadomo jak będzie jak go pozna.Swoją drogą mam nadzieję że Sabince siostra i Piotr przetrzepią skórę i doceni w końcu przyjaciół

Krytykancki

Igor rudy falszywy, Piotr blondyn samo to juz sprawia,z e inaczej sie patrzy na osobe :D

ocenił(a) serial na 1
TomorrowlanD1991

Mnie śmieszy jak Sabina gania za Piotrem jak suczka podczas cieczki za psem

-Jak będę miała szczęście to będę w Pana grupie.
-Byłoby mi bardzo miło.

Hahaha ;D

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

i ta jej nieśmiałość żałosna

użytkownik usunięty
ewi184

wogóle to było załosne najpierw zaczepia go w kawiarni a potem przychodzi do szkoły i widać że wcale nie chce uczyć sie Angielskiego.

ocenił(a) serial na 1

Ciekawe czy Wach rozpoznał czy chce go poderwać ;p

użytkownik usunięty
Krytykancki

wiadomo że chciał byc miły poza tym pewnie ona też mu się spodobałą.

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

myślę,że tak

ocenił(a) serial na 8

zachowywała się gorzej niż jej siostrzyczka

ocenił(a) serial na 4
ewi184

zaczynam podejrzewać, że te choroby psychiczne to u nich rodzinne, bo Sabina wyglada już na bardziej obłąkaną od Agatki :d

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Wiedziałem że Agata poskarży się na Natana nie byłaby sobą gdyby nie robiła z siebie ofiary.nawet jak chciała zabić Sabinę to też wina była Ojca a nie jej.

użytkownik usunięty

Myślicie,że będą razem?.

użytkownik usunięty

kto?

użytkownik usunięty

Sabina i ten Piotr.

ocenił(a) serial na 1

Ja się nie mogę doczekać momentu, w którym wyda się co Piotr ma wspólnego z Igorem, znów zapowiada się trzymający w napięciu finał sprawy, chociaż w połowie tak ciekawy jak z zabójstwem Igora ;p

ocenił(a) serial na 1
Krytykancki

w ogóle jak ten piotr wygląda idiotycznie. rozumiem ze musieli wymyślić jakis image odrózniający go od igora, ale on wygląda jak taki typowy hipstero-gej ;/// załosny widok

ocenił(a) serial na 8

nie

użytkownik usunięty

Pewnie tak tylko nie wiadomo czy będzie tak że Piotr tak jak brat zostanie draniem włączy się w nim syndrom brata i zapała zemstą bo uroi sobie że przez nią jego Ojciec w więzieniu a brat na cmentarzu i wtedy Sabina dojdzie do wniosku że Piotr też jest draniem i uswiadomi sobie że kocha Natana i będzie błagać go o wybaczenie.

Czy druga wersja Piotr będzie dobry i będzie szczęśliwe zakończenie a Natanowi kopa w dupę.

ocenił(a) serial na 8
TomorrowlanD1991

ja też myślę,że u nich to norma.Kiedyś Sabinka była su ką teraz męczenicą z obsesją

ocenił(a) serial na 8

a jej zachowanie jak jakiejś psycholki patrzy tak na niego. Jak on nie widzi nic dziwnego w Sabinię to jest bardzo naiwny

użytkownik usunięty
ewi184

Czyli na 100% to brat?.

użytkownik usunięty

tak przyrodni,wspólny ojciec.

ocenił(a) serial na 10

Ale skąd te podobieństwo, karwasz twarz barabasz?! Xd

ocenił(a) serial na 8

tak ale wszystko zawsze się może zdarzyć

użytkownik usunięty
ewi184

Dobrze,ze nie zmartwychwstanie Igora...

ocenił(a) serial na 8

i tak naciąganę,że dopiero po jego śmierci ktoś na niego wpadł we wrocławiu,albo,że ojciec nigdy nie wyznał że ma jeszcze syna

użytkownik usunięty
ewi184

podobno nie wiedział że ma drugiego syna.podobnie było kiedyś jak niby Marian miał być ojcem Malwiny też podobno spał z jej matką w tym czasie co zaszła w ciąże.

ocenił(a) serial na 8

a ja gdzieś czytałam,że niby wiedział,że matka Piotra jest w ciąży ale nie interesowało go czy z nim

ocenił(a) serial na 1

Ja bym chciał, żeby okazało się, że Igor żyje

użytkownik usunięty
Krytykancki

zobaczymy jak to się potoczy :).

ocenił(a) serial na 1

A Igor wcale nie był taki bezuczuciowy. W ostatnim dniu swojego życia podczas kłótni z ojcem ze łzami w oczach wspomniał zmarłą matkę.

użytkownik usunięty
Krytykancki

Igor twierdził że to przez Ojca jest taki.Ale nawet Olgierd kiedy przyznał się do zabójstwa ujawnił trochę ludzkich uczuć.Załował tego co zrobił,zdał sobie sprawę że jest bydlakiem który zabił syna i uciekł.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Ja też bym chciał, żeby to był Igor, bo tak niesamowicie podobny nieślubny syn to jeszcze większa bzdura, a i nic specjalnie ciekawego. Tak więc wchodzi ta muzyczka jak z horroru, Igorek się ujawnia, ściąga okularki, perukę i wali Sabinę w pysk XD

Zgiebongo

no to by było epickie, oglądalność by im skoczyła od razu , Sabina też pewnie z utęsknieniem marzy aby to był Igorek i tego łomotu pewnie sama sie już nie może doczekać

mrowa93

a najlepiej to niech jej zrobią grupowe sado-maso Agata z tym hipsterem to może w końcu głupiutka Sabinka przejrzy na ozy

użytkownik usunięty
mrowa93

Najlepiej żeby Piotr ją zgwałcił a Agata zabiła.

użytkownik usunięty

haha ;)/

Krytykancki

Kocha, ona zawsze za nim była.:) Teraz jak już wiadomo , że to Igor to im kibicuję

Krytykancki

najlepsze w tym wszystkim jest to, że jej największa miłość to koleś co był z nią po to żeby dobrać się do kasy jej ojca. Tyle przegrać.

Wingo

Ja zawsze sobie wmawiałam, że na pewno coś do niej czuje. I tego sie dalej trzymam a raczej mam złudne nadzieje, ale trudno. :D Uwielbiałam ich razem po prostu.

NaomiClark_

fajnie razem wyglądali, to fakt. myślałem że wszyscy tak się go uczepili, że on tylko kasę chce itd a później... no niestety okazało się że mieli rację

Wingo

Niestety :c ja tam go lubiłam na swój sposób jest fajny no wystarczy teraz czekać i zobaczyć, co to będzie dalej :)

NaomiClark_

Jak to co będzie,pięsci pójdą w ruch,Agatka już w piątek może sie "nadstawiać"..spacery w parku zazwyczaj są "romantyczne",niestety nie dla Agatki,Sabinka już raz była związana sznurami tym razem pałeczke przejmie po Agatce Igor,,,,,,czas wracac do przeszłosci Sabcia