4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 8
PIOTREKPK19

Jest tak naiwna że nawet cios łopatą w głowę odbiera jako wiatr i żyje dalej..........

ewi184

dyby Agatka ją podpaliła, Sabinka tak płonąca przyszłaby do swojego saloniku i z uśmiechem na ryju by obwieściła
"Patrzcie! Jestem świeczką! Ha, ha, ha"

ocenił(a) serial na 8
PIOTREKPK19

:) dokładnie....nic a nic mi nie jest jej szkoda. Nie uczy się na błędach. W sumie Agata dla niej jest obcą osobą ponieważ jak przyjechała do Polski było to bodajże drugie spotkanie ,a ona ją traktuję jakby się razem wychowały i mieszkały w jednym pokoju. A po tym co jej zrobiła samo wytłumaczenie choroby i zwalanie wszystkich czynów na nią...jest śmiesznę. Dostanie drugi raz łopatą w głowę ale uzna że Agatka ma za słabe leki......

PIOTREKPK19

oby moment zemsty Agaty był jak najszybciej

kokakok

bo może wreszcie wtedy Sabina przejrzy na oczy

ocenił(a) serial na 1
PIOTREKPK19

xDDDDDDd hahahha

ocenił(a) serial na 5
PIOTREKPK19

haha masakra xD

ocenił(a) serial na 4
PIOTREKPK19

niech zdycha

mateusz815

szkoda ze ta sabina nin ustanawia w Polsce prawa bo wszyscy alkoholicy byli by uniewinnieni za przestepstwa pod wplywem alkocholu bo przeciez sa chorzy i nie moga odpowiadac za swoje czyny.

ocenił(a) serial na 4
gnoj2014

hehe no wlasnie

gnoj2014

Jeszcze rozumiem, ze pomogła jej wyjść ze szpitala, ale teraz jak wchodzi jej be mydła, to juz witki opadają! Zaprasza ją na zakupy, wspólne kolacje i jeszcze ma pretensje do wszystkich, ze nikt nie podziela jej miłości! To tak jakby córka Josepha Fritza, nagle zaczeła latac do niego do pierdla, bo on przecież z choroby ją więził! W głowach scenarzystów PM kłebią się na prawdę dziwaczne i chore pomysły xD

milenasy

Albo to taki fetysz - Sabina kocha jak ją się skrzywdzi i do tych osób dąży - Igor, Agata.

kokakok

"Nazywam sie Sabinka Weksler, a to jest polska edycja Dzakas!" XD

użytkownik usunięty
PIOTREKPK19

Sabina ma wiecznie wolne.teraz była na siłowni,potem spotkanie z Agatką.Dagę właściwie wyrzuciła z domu.Traktuje ludzi jak śmieci.

ocenił(a) serial na 1

tylko Daga cos tam robi w salonie, widac ze od rana tam siedzi, a ksiezniczka sabina nie dosc ze wstaje pewnie koło południa dopiero, to umawia sie z agatką na zakupy, kino i kolacyjki ;// 'wielka biznesłumen'' ;/// i jeszcze powtarza ciągle ''to ja jestem szefową''

Ta,nie wiem co ta Sabinka robi w tym salonie,żeby wziąśc miare na garnitur starego to potrzebuje Dagi,ona to tylko tam odbiera telefony kawe parzy i kartki przewraca w gazetach,z tą siłownią to tez dowalili,suchar tam łazi trzymać kondycje czy nabrać masy miesniowej...heh

użytkownik usunięty
aron312

Jeszcze rozumiem jaky sie razem wychowaly itp,ale Agata nawet nie wiedziala,ze Sabina byla pulpetem w dziecinstwie. Teraz ludzi nie szanuje,ktorzy dobrze jej zycza,bo Agatka jest biedna....

ocenił(a) serial na 8

one się raz widziały pare lat temu Sabina ją pogoniła.I drugie spotakanie pare miesięcy temu i wtedy nie wiadomo czemu Sabina ją uznała za ukochaną siostre...