4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34587
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Hahahahahahahahahaha Pniewski i jego miny hahahahahahahahahahahahahaha wywalcie go z serialu!!

Bielak_812

no własnie tez zauwazyłem jaki grymas miał na twarzy..nienaturalny...dejta mi spokoj z takimi aktorami..jeszcze dowiedzialem sie ze on zatanczy w tancu z gwiazdami jako gwiazda...to jest poprostu żenada ze ten człowiek wystepuje publicznie i ze wykonuje zawod aktora...dzisiej to twarZ tak krzywil ze myslalem ze sie posroł w majtki...

gnoj2014

On w TzG, a ojciec we wtorek w Skazanych :D

ocenił(a) serial na 6
Bielak_812

noo mina jakby kleksa trzasnął w majty :P

ocenił(a) serial na 10
iamvip

chciał se pierdnąć zesrał sie, zdarza sie

ocenił(a) serial na 1
Bielak_812

zmieniłem swoje zdanie - najgorszym aktorem tego serialiku jest Pniewski (kiedyś uważałem za najgorszego Banasiuka) - to co ten chłopiec wyprawia to się w głowie nie mieści, a on jest podobno studentem aktorstwa haha
ALe wiadomo dlaczego go trzymają w PM - jego fanki to dziewczynki w wieku 11-15 lat i one ten serial namiętnie oglądają
W tym szpitalu to miał minę jak kot srający na puszczy :D

ocenił(a) serial na 8
edoneil

Widzę, że wszyscy tutaj mamy takie samo zdanie na jego temat i takie same skojarzenia hehe. Dokładnie, najgorszy aktor jaki kiedykolwiek chyba w ogóle był w tym serialu. Jest chyba teraz na ostatnim roku aktorstwa, jakaś masakra... I w TzG będzie rywalizował z Rafałem Mohrem (Igor) - prawdziwym aktorem. ;))

Tak, tylko fanki trzymają go w tym serialu. One non stop jeżdżą za nim (niekiedy z całej Polski) na plan do Wrocławia i w rożne inne miejsca. XD Okropność... Ciekawe jak długo swoją drogą potrwa fascynacja niektórych tym pseudoaktorem.

Cefalix

nie oglądam TzG, ale dla Rafała zrobię wyjątek ;) ba, nawet puszczę smsa. obawiam się, że Pniewski wygra dzięki tym swoim fankom, nawet jeśli będzie wywijał jak ostatnia pokraka xD

użytkownik usunięty
makintosz

Ja oglądam ten program i obejrzę sobie jak Rafał sobie radzi ;)
Dobre hehe Pniewski Pokraka i aktor beznadziejny.,te miny szczela jak by się posrał

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Myślę, że raczej nie wygra, ale na pewno zajdzie niestety dalej niż Rafał. Obstawiam, że Pniewski dojdzie do finałowej czwórki gdzieś, a finałowy pojedynek stoczą Pieńkowska/Cleo/Lisowska.

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

To jest kolega Kwiatkowskiego i Saszan, więc target wiekowy 11-14 lat, one mogą wysyłać na niego smsy, Kwiatkowski chyba też tańczył w TzG o ile mnie pamięć nie myli i chyba też wysoko zaszedł. Podobnie jak Saszan w Celebrity Splash

ocenił(a) serial na 8
edoneil

Ta, ci co glosowali na Kwiatkowskiego i Saszan, to też fani Pniewskiego i na pewno będą na niego słać smsy.

Mnie tylko zastanawia skąd ten Pniewski ma tyle fanek, bo na pewno nie zdobył ich, grając w PM. Te dziewczynki były przy nim już wcześniej, zanim jego wątek w PM został rozbudowany. A jakoś nie kojarzę, żeby przed rolą w PM czymś "zasłynął".

użytkownik usunięty
Cefalix

ja też tego Pniewskiego nie kojarzę z żadnego filmy by w czymś grał a oglądam tv

użytkownik usunięty

Filmu*

Bielak_812

krzywił tą morde jakby brał 100 kilo na klate

ocenił(a) serial na 6
Bielak_812

Lepsze bylo jak Julka lezała rozj.eb.ana na łóżku żr niby zdycha, wyłem ze śmiechu

raiden19

ona bardziej wygladała jakby sie najadła Pyz z mięsem i lezala z pełnym brzuchem zadowolona...

ocenił(a) serial na 6
gnoj2014

Otóż to

ocenił(a) serial na 1
raiden19

z gołą klatą, już widzę jak co niektórzy pałowali Wiplera xD czy to nie podchodzi pod dziecięcą nagośc? Dziwne to było.

ocenił(a) serial na 6
edoneil

Nie przesadzacie? Przeca to nie bimbały tylko zwykłą dziecięca klatka piersiowa..

ocenił(a) serial na 1
iamvip

no to powiedz to tym co siedzą za pedofilie :D 'to przecież tylko klatka piersiowa" :D
Mniejsza o to, widocznie tylko mnie to oburzyło ;p

ocenił(a) serial na 5
raiden19

Dejta spokój! Mogliby znaleźć lepszą, bardziej rozgadaną dziewczynkę. Ta obecna boi się kamery i sceny z nią są strasznie sztuczne, a oni chyba nie chcą robić przykrości rodzicom dziewczynki i trzymają ją na siłę.

Bielak_812

własnie Dejta spokój swiynty...ona nic nie mówi a jak mowi to tak cichutko i niewyraznie jakby mucha bziucała..moze dlatego zrobili tak ze ona moze pozostac przez to extazy na tym samym poziomie intelektualnym zeby sie ludzie nie dziwili jej zachowaniem..bedzie grala cały czas malutkie dziecko i piniondze zarabiala ..jak dorosnie to bedzie miala kupe kasy..wspaniała perspektywa.

użytkownik usunięty
gnoj2014

No właśnie,widać nieźle sobie znalazła perspektywe na przyszłość,że dostaje kasę za nic.

gnoj2014

dokładnie

ocenił(a) serial na 4
gnoj2014

Trafna uwaga!