Jakie są wasze ulubione sceny, momenty z Pierwszej miłości?:P Ja podaje swoje typy:
1)Artur "rozmawiający" z własnym penisem, tuż przed tym jak miał pierwszy raz kochać się z Edytą (scena wszechczasów jak dla mnie, rodem z American Pie :D)
2)kukła udająca Artura, która "zginęła" potrącona przez samochód
3)Mariusz i Cinek handlujący pirackimi CD, którzy uciekając przed policją wbiegli do jakiegoś budynku i przebiegli przez otwartą z dwóch stron piwnicę
Wiele...
1) Paweł który został strażakiem
2) Pan Toporek
3) Majka "wpadająca" pod samochód (NAJLEPSZA SCENA SERIALU!)
4) Mariusz w Polonezie
5) Mina "poszczelonego" Artura
Itd. itp.
marysia/majka wpadająca pod samochód- wie ktoś który to był odcinek?
chciałabym się pośmiać.
-sen pawła o orzeszkach
-'seks' majki/marysi i pawła za kanapą
-majka/marysia i jej zachowanie (Pieprznięta Stefani ją oskarża o coś czego nie zrobiła a majka/marysia mówi 'przepraszam')
-Seks kingi i artura (leżą pod kołdrą nieruchomo a nagle szybko wynurzają się zasapani)
488. Jak ktoś może, niech to nagra i wrzuci na youtube. Zapewniam, że wszyscy umrzecie ze śmiechu.
Przecież stare odcinki Pierwszej Miłości są na ipli, wystarczy pobrać program i nie trzeba nic nagrywać.
Hehe
1.Bartek tyrpający Pawła.
2.Piersiówka Artura.
3.Bartek i ta babcia.
4.Bójka Pawła i Bartka w odcinku 229.
5.Ostatnia rozmowa Majki i Asłana.
Mnie podobala sie scena w ktorej Aldona caluje sie z Arturem, no i oczywiscie moment w ktorym Pawel mdleje u Marka- strasznie dramatyczne he he! :)
1) Marysia i jej "sexy" taniec na rurze
2) ten caly wypadek Artura, Pawla i Bartka spowodowany przez nadmuchana lalke
3) Bartek z Patrykiem przebrani za laski i ich mina jak jedna z lasek w przebieralni sciagnela stanik
-Bójka Kingi z Sonią,
-Sen Marysi gdy była porwana xD
-Sny Pawła przed ślubem xD
-Hmmm... dużo było scen "WSZECHCZASÓW" xD
Ej a mógłby ktoś miły opisać mi o co chodziło w tym wątku z babcią i Bartkiem? Bo jakoś nie pamiętam czegoś takiego.
Tam chodziło o to, że Patryk mieszkał u takiej babci i przyszedł do niego Bartek. No ale Patryk musiał iść a Bartek chyba został u niego w mieszkaniu. No i ta babcia szła do pokoju Patryka to Bartek schował się do szafy. No i ona otworzyła tą szafę i jak zobaczyła Bartka to zemdlała a Bartek myślał, że umarła.
To nie wszystko!
Na początku wyglądało to tak, jakby Bartek zabił staruszkę "strzałem" (jak w american pie)
A mam pytanko czy wiecie moze a w jakim odcinku wystąpił Pan Toporek i te akcje ze strażakami ??
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.