Co było fajne, co nie pasowało...? Zachęcam do opisywania wrażeń.
To są odcinki 2518–2708, a tutaj ściąga – https://www.teleman.pl/seriale/Pierwsza-Milosc/episodes?season=2017
Najciekawsze wątki:
1) Zespół Więcej Wiary
2) Karol mający lęki po napadzie u jubilera
3) Intrygi dziennikarki, Sylwii
4) Wplątanie Melki w gangsterski świat
5) Szalejący Michał
Najnudniejsze wątki:
1) Chęć spłodzenia dziecka u Kingi – z początku zabawne, potem zaczęło irytować poziomem głupoty bohaterów
2) Relacje między Pawłem i Melką – podejrzewanie zdrady, potajemne schadzki, ucieczka przed Robertem
3) Większość wątków pomiędzy Krystianem i Kaliną – kłótnie, przygotowanie do porodu, randki z Witkiem
Absurdy:
1) Drwal uruchamia piłę motorową z zablokowanym hamulcem
2) Stwierdzono śmierć mózgu u Sabiny
3) Melka swoim ciałem osłoniła Roberta przed pociskiem
Akurat śmierć mózgu Sabiny było ciekawe a to co umieściłeś jako 1 było nudne i durne .Dodam zjawa objawia się Melce tego gangstera.
maga nudne - watki Krystiana i Kaliny
a absurdy... za malo mam czasu zeby w ogole zaczynac ten watek :P
ogólnie perypetie Sabiny może były ciekawe od tego postrzału, ale jednak był absurd, że stwierdzono śmierć mózgu, ale później się obudziła i jest ok :P i niby wszyscy lekarze się pomylili, była sparaliżowana i oczywiście normalnie chodzi, z Pawłem będzie tak samo, mimo że złamał sobie kręgosłup, więc żadna operacja i rehabilitacja by nic nie dała. Ale to tylko serial.
Najciekawsze wątki:
- Krystian i Kalina
- Radek i Jowita kontra Sylwia
- Melka i Robert i ich akcje
- perypetie Karola tak ogólnie, bo on zawsze ma ciekawe wątki
- teraz wątek Maryśki przeciwko temu facetowi od bezdomnych
Najnudniejsze wątki:
- Maryśka gdy była niezdecydowana co chce robić w życiu
- Kinga która miała obsesje na punkcie dziecka
- kalectwo Pawła i jego nudny związek z Melką opierający tylko na seksie, a teraz już tego związku nie ma, bo nie ma seksu
- związek Witka z Kaliną i ich szybki, absurdalny ślub
Absurdów było aż nadto i omówione już zostały :). Może największy to że Krystian przyznał się do zdrady, choć nawet nie pamiętał nic, jak się okazało nie przespał się z inną.