PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Lubilam ten serial,ale od kilku mc zaczynaja mnie irytowac wstawki reklamowe typu Heya,Kucharek,a teraz namawiaja jak to cudownie miec dzieci.Sieje propagande o nizu demograficznym i innymi tego typu bzdetami.Poprostu szok! Ten serial zaczyna sie robic kryptoreklama polskiego spoleczenstwa.Z tymi dzieciakami to juz naprawde przesadzili,az zniecheca to mnie do ogladania kolejnych odcinkow.Ochyda

ocenił(a) serial na 4
Isabelle27

W różnych serialach ukazują się różne wątki. To, że jakiś idiota skoczy z mostu, nie znaczy, że masz robić to samo!!! Jeśli nie chcesz mieć dzieci, to przymkniesz oko na ten wątek, ze stwierdzeniem "hm, kolejny debilizm".
Boże, co za społeczeństwo. Już się nie macie czego czepiać.

użytkownik usunięty
paumar1

Biorąc pod uwagę dzisiejsze problemy z przyrostem i machlojki rządu z OFE, ZUSem itp akurat zachęcanie do większej, radosnej rozrodczości wydaje mi się całkiem sensownym pomysłem- ot, wystarczy popatrzeć na Kingę- dziewczyna ma wspaniałego syna (który w wieku może 7lat doznał olśnienia i postanowił się odezwać) a mimo to realizuje się jako buisness woman z sukcesami. Tylko brać przykład

ohyda jak co ;]