PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mam tylko pytanie, co te dziewczyny studiują w serialu???????????

Sathyriasiska

Nie wiadomo. Chyba nic, bo wogóle nie chodzą na zajęcia i się nie uczą.

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

jakąś socjologie ola studiuje ale co to jest to nie wiem.

__Cleo Sertortii13

no ja też mam wrażenie że nic, bo jeszcze nie widziałam aby one się chociażby uczyły lub robiły jakieś zadania czy prace na studia. Sabina wiecznie tylko impreza i impreza, z tego co rozumiem to już kilka razy były na imprezach wraz z Olą, wiecznie wstają rano z bolącą głową, a potem siedzą w kuchni na kacu

ocenił(a) serial na 7
alunia_kiss

hehe racja :) To się nazywa życie studenckie :):):).... :**

__Cleo Sertortii13

Patrząc na te "studentki" ma się wrażenie że życie "naukowców" toczy się od baru do baru a książki oglądają ale przez butelki od wódki.Wyjątkowej urody głupoty od jakiegoś czasu pokazują w tym serialu.Ale czego sie można spodziewać od telenoweli bardziej fantazyjnej od samej fantazji...

luki431

Ja rozumiem że to dopiero pierwszy rok studiów, no ale ja już na 1 roku miałam wiele rzeczy do zrobienia, a to referaty,a to prezentacje, zadania jakieś, kolokwia... a u nich w ogóle nie słychać wzmianki o jakiejkolwiek nauce o zadaniu o niczym, tylko gdzie dziś imprezujemy. Oczywiście ja też na imprezy chodzę bo wiadomo życie studenckie to też imprezki ale nie tylko nauka też sie pojawia, więc mogliby zachować jakiś umiar w tym serialu i chociażby pokazać jaki dziewczyny zakuwają do egzaminu.
Ale pewnie tutaj będzie taka sama sytuacja co z Maryśką czyli nic nie robić i być najlepszym studentem na uczelni

alunia_kiss

ej luuz ludzie :) przeciez one dopiero zaczely rok akademicki ;] a nie że studiują już od miliona odcinkow... spokojnie...

natka93

hahahahaa, ok dzięki za odp. :D

alunia_kiss

i tak marysia powala - najpierw dziekanka na rzecz pracy w kwiaciarni gdzie jej współpracownica okazała się wykorzystywana przez pseudo lovelasa (powiązanie z arturem i bereniką) ale tego już nie pamiętam. Teraz rezygnacja ze studiów medycznych "bo mi się odwidziało" i praca przy wystawach - powiedzcie mi kto ale to kto rezygnuje z medycyny będąc już bliżej końca ...poza tym niekończący się dopływ gotówki (chyba z kosmosu) na np. remont :) ogólnie to tylko jeden z wielu motywów tego serialu ale całość i tak jest mega naszpikowana takimi bajkami ;]

joyq

No wiesz, z jednej strony racja, ale z 2 to jej sprawa i ja osobiście wolałabym nie by leczona przez lekarza, któremu się nie chce w ogóle nim być i jest nim dlatego, że szkoda mu było rzucić studia bo "było już bliżej końca".

alunia_kiss

No może z wyjątkiem Marysi, która się jakby nie było uczy i to było pokazane nie raz. Poza tym, serial musi być ciekawy a byłby, gdyby pokazywali uczące się dziewczyny?

ocenił(a) serial na 7
uwieziona

pokazywali raz ich na uczelni jak siedzieli w ławkach ;)