Aneta Zając gra w serialu od początku ale zaczyna mnie irytować jej postać Jej córka Julka miała w serialu chyba z 4 ojców... Serial mi się podoba ale jak jest jakaś scena z Marysią mam ochote przełączyć na inny kanał ;) U marysi dzieje się w kółko to samo od kilku lat ileż można masakra jakaś
gdyby się nic nie działo i Marysia żyłaby bez atrakcji serial byłby nudny i miałby małą popularność.
Brałem to pod uwagę ale są przecież inne postaci u których się dzieją różne rzeczy a u Marysi monotonia ;p Jej postać staje się nudna :) Dobrze że wprowadzają co jakiś czas nowe postacie
Dobrze ze wprowadzaja nowe postacie? Proszę cie! To jest teraz minus serialu, nawpieprzają ci postaci, cały odcinek o nich a poźniej wywalają i tak w kółko
Tutaj muszę się z Tobą zgodzić ale chodzi mi takie postacie jak np Daga. Ona została już na dłużej a takie postacie kilku odcinkowe są beznadziejne narobią namieszania w serialu i znikają;)
być może nie mają już na nią pomysłu wiele się działo i dużo tematów wyczerpali...
Głównym problemem jeśli chodzi o postać Marysi jest popadanie z jednej skrajności w drugą. Na początku serialu była taką cnotką niewydymką co to przeprasza, że żyje. Teraz z kolei robią z niej puszczalską, ledwo się z jednym facetem rozstanie a już daje innemu.
Dla mnie Majka mogłaby zniknąć z serialu, w PM jest wiele ciekawszych postaci.
Postać Majki jest liderką w PM przykład choćby nagranie Walentynkowe Póki sama nie zrezygnuje z tej roli wątpliwe,aby zwolnili Zając
Zgadzam się z Tobą w 100% ;) Mogli by ją zdjąć chociaż na jakiś czas by trochę od niej odpocząć
Wiadomo, że z niej nie zrezygnują, to główna bohaterka serialu. Zresztą aktorka ma masę symaptyków, którzy oglądają ten serial dla niej, więc tutaj sprawa jest jasna. To byłby strzał w stopę.
Już zniknięcie Pawła było dużym zaskoczeniem a co dopiero Majki trochę dziwne byłoby grać serial bez głównej bohaterki.Z tym puszczaniem nie przesadzałbym przecież zna Aleksa kilka miesięcy a dalej trzyma go na dystans.
Nie rozumiem tego skakania na Maryśkę.laska ma 30 lat i przez całe życie miała 4 partnerów seksualnych.Taka Sabina dużo młodsza a miała więcej facetów Igor,Natan,Radek,Błażej,Aleks i jeszcze jacyś faceci przed Błażejem to jak Majka się zle prowadzi to Sabina to ober dziwka w jej wieku będzie miała chyba z 30 facetów jak te postacie różni jakieś 6-7lat.