Patrycja Zielińska czyli serialowa siostra Radka znalazła się w tym serialu przez casting?
To troche bez sensu bo ta aktorka grala juz wczesmiej w co najmniej 2 filmach ;/
Myślałam ze szukają osób, które nie grały jeszcze nigdzie, oczywiscie znajacych sie na tym, ,,utalentowanych".
Nie wiedziałam o tym. Ja też myślałam że to za przeproszeniem osoba wzięta z ulicy. Trochę nie fair to zrobili bo ona miała już doświadczenie aktorskie.
Przepraszam, co jest nie fair w braniu do serialu osoby, która ma doświadczenie aktorskie?
No i? Oczywistym jest, że bierzesz tego, kto jest lepszy. Jakby na casting do filmu przyszła Meryl Streep i babka z ulicy to oczywiście wzięto by tę z ulicy, bo zatrudnienie Streep byłoby nie fair, co?
Naprawdę nie czaisz przenośni? Prościej już chyba nie da się tego wytłumaczyć, pozostaje tylko płakać.
Lepiej powiedz mądralo, w którym momencie porwali ja kosmici bo jakoś mi to umknęło... Reszcie pewnie wykasowali pamięć bo nikt nawet o niej nic nie wspomina...
Wiem że to przenośnia, ale jest bezsensowna. Nie istnieją już Polskie gwiazdy?
Ja ciebie nie obrażam więc czemu ty to robisz? No chyba że jestem tak głupi lub nie wiesz co odpisać.
A ta znowu z kompleksami... Ciekaw jestem czy w łóżku przed snem też rozpamiętujesz to jak bardzo cię tu obrażono hahaha, co comment.