4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Siostra Radka...

ocenił(a) serial na 7

Patrycja Zielińska czyli serialowa siostra Radka znalazła się w tym serialu przez casting?

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

To troche bez sensu bo ta aktorka grala juz wczesmiej w co najmniej 2 filmach ;/
Myślałam ze szukają osób, które nie grały jeszcze nigdzie, oczywiscie znajacych sie na tym, ,,utalentowanych".

ocenił(a) serial na 6
madzia124

W Mam Talent też chyba była, o ile dobrze kojarzę... Taa, przypadek.

ocenił(a) serial na 3
karlie

ile ona ma lat ?

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
madzia124

Nie wiedziałam o tym. Ja też myślałam że to za przeproszeniem osoba wzięta z ulicy. Trochę nie fair to zrobili bo ona miała już doświadczenie aktorskie.

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Przepraszam, co jest nie fair w braniu do serialu osoby, która ma doświadczenie aktorskie?

ocenił(a) serial na 7

No tak, ale na casting przyszły zapewne osoby które go nie miały.

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

No i? Oczywistym jest, że bierzesz tego, kto jest lepszy. Jakby na casting do filmu przyszła Meryl Streep i babka z ulicy to oczywiście wzięto by tę z ulicy, bo zatrudnienie Streep byłoby nie fair, co?

ocenił(a) serial na 7

A gdzie ci do Polski przyjedzie Meryl Streep i jeszcze pójdzie na casting?

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Naprawdę nie czaisz przenośni? Prościej już chyba nie da się tego wytłumaczyć, pozostaje tylko płakać.

Lepiej powiedz mądralo, w którym momencie porwali ja kosmici bo jakoś mi to umknęło... Reszcie pewnie wykasowali pamięć bo nikt nawet o niej nic nie wspomina...

użytkownik usunięty
tony_tr

O czym ty w ogóle mówisz człowieku?

ocenił(a) serial na 7

Wiem że to przenośnia, ale jest bezsensowna. Nie istnieją już Polskie gwiazdy?

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Bezsensowny to jest twój tok rozumowania.

ocenił(a) serial na 7

Ja ciebie nie obrażam więc czemu ty to robisz? No chyba że jestem tak głupi lub nie wiesz co odpisać.

__Cleo Sertortii13

A ta znowu z kompleksami... Ciekaw jestem czy w łóżku przed snem też rozpamiętujesz to jak bardzo cię tu obrażono hahaha, co comment.

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

,,no comment", widzę że Angielski ci się z Polskim myli.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Tak prze okazji żegnam! Mam dosyć tej dyskusji która do niczego nie prowadzi.