Oglądam raz ma jakiś czas. Akurat oglądałam odcinki jak Radek, Jowita i reszta ekipy byli nad morzem. Potem ten Zygmunt zaczął ich straszyć w smsach (bo chyba pewne jest, że to on?). Pare odcinków nie widziałam i oglądam dzisiaj. Widzę, że wątek z Zygmuntem ciągnie się dalej. Zastanawia mnie jedno już od czasu pierwszych smsów. Skąd ten facet ma numery ich wszystkich? Podali mu jak byli u niego? Chcieli się z nim zaprzyjaźnić, że podali mu wszyscy kontakty do siebie? :P
http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/Skad+Zygmund+mial+numery+mlodziezy,2566165 tutaj zostal zalozony temat przeze mnie na ten temat:-)
Ja to w ogóle nie rozumiem tego wątku jest niespójny i durnowaty. Niech wszyscy zmienią sobie numery telefonów i będzie święty spokój, albo niech nie reagują jak mu ten pies powiedział. A nie oni z nim dyskutują, jakies cyrki sami nakręcają, dwóch dorosłych facetów powinno zrobić z nim porządek, ale nie, oni to sie własnego cienia boją.
Racja, a w tym serialu jest wiele takich sytuacji dziwnych i nielogicznych. Niektóre wątki mega głupie i przesadzone, taki nieżyciowy ten serial :P
Takie rzeczy sie wyczynia w tym serialu, które nie mają miejsca w normalnym życiu i są nierealne.