też mnie to zdziwiło.ok można zdobyć gdzieś w necie jednej może dwóch osób ale całej piątki? wątpliwe
Ja już kiedyś pisałam, że przecież spali w jego namiocie. Był taki motyw, że Luiza zostawiła w namiocie telefon, bo i tak nigdzie nie miała zasięgu, czy się rozładował, coś w ten deseń. Nie zostało to pokazane, ale wystarczyło, że wziął aparat któregokolwiek z nich (nawet wtedy, gdy spali) i miał wszystkie numery.
Oczywiście mogło też być zupełnie inaczej ;)
no policja by namierzyła nr .np skad sms uje albo cos.Ale nie o tym kretyni nie pomysleli chociaz wydaje sie to oczywiste
O tym namierzeniu nr to akurat pomyśleli ... jak mixer i radek wspominali o tymzeby poprosić alexa o pomoc
Na początku myślałem, że to Igor Kaczmarczyk załatwił sobie w areszcie telefon i robił im numery, ale potem w sms'ach były te oskarżenia o postrzelenie, więc on nie mógł mieć z tym nic wspólnego ;p
Od sms'a "Cześć co słychać" lub "Nie możesz spać" od razu nabrałem podejrzeń do Igora. Wydawało mi się, że takie rzeczy są tylko w jego stylu. Igor to osoba socjopatyczna, ale jak widać inni psychole są w tym serialu :D
No są inni psychopaci a Zygmunt nie długo zostanie zatrzymany i na policji zmusi Radka do samobójstwa postawi taki warunek za zdradzenie miejsca w którym jest zakopany żywcem Mikser.
To Luiza jest w to zamieszana,że Zygmunt ich prześladuje. A w krótce Mikser padnie jewgo ofiarą,że zostanie zakopany w drewnianej skrzynce głęboko pod ziemią. 2017 Zygmunt zostanie zatrzymany przez policje we własnym samochodzie i znajdą w tym aucie kilof i łopate.
Czyli jednak Luiza nie jest swieta,ale po co to robi? Po co sie klei do Miksera?
TU MACIE DOWÓD STRESZCZENIE :
Odcinek 2017 :
Mikser odzyskuje przytomność. Niestety, nie jest świadomy, gdzie się znajduje. Jest to drewniana skrzynia, którą Zygmunt zakopał głęboko pod ziemią. Mikser wpada w panikę, kiedy dociera do niego, że został zakopany żywcem. Policjanci zatrzymują Zygmunta, a w jego samochodzie znajdują kilof i łopatę. Norbert opowiada Jackowi historię swojego życia. Miedzianowski nie ma wątpliwości, że Norbert jest jego nieślubnym dzieckiem. Podczas konferencji w Wieliczce spotkał Natalię, z którą przeżył miłe chwile. Tomek kolejny dzień uprzykrza życie Arturowi.
TU SĄ POZOSTAŁE STRESZCZENIA :
Odcinek 2014
Kinga i Artur budzą się obok siebie. Tomek wyznaje Kulczyckiemu, że jest niezadowolony z nadchodzących zmian. Policja potwierdza, że dowody na miejscu zbrodni są mocne i jednoznacznie obciążają Radka. Nie ma znaczenia potencjalna motywacja Zygmunta, który kilkanaście lat temu stracił dziecko w wypadku, a któremu Radek nie udzielił pomocy po wypadku w lesie. Jowita czuje się odpowiedzialna za Radka. Nie wybaczy sobie, jeśli mu nie pomoże. Razem z Mikserem zaczynają szukać dowodów obciążających Zygmunta.
Odcinek 2015
Radek zostaje zwolniony z aresztu i ma być przynętą na Zygmunta. Jowita zaczyna bać się o życie Radka. Wie, że mężczyzna go nienawidzi od czasu straty syna, z którym Radek się przyjaźnił. Tomek nadal źle reaguje na Artura. Kinga prosi Adama o pomoc. Chce, by on szczerze porozmawiał z dzieckiem na temat zmian, jakie teraz zajdą w ich życiu. Adam nie rozumie, dlaczego Kinga chce być z Kulczyckim. Tomeczek obiecuje, że nie będzie dłużej robił problemów mamie. Nie zamierza ułatwiać życia Arturowi.
Odcinek 2016
Beata próbuje ostrzec Artura przed związkiem z Kingą. Śmiałek jest przekonany, że Emilka podoba się Norbertowi. Ostrzega zięcia, że powinien ich uważnie obserwować. Tego samego dnia Jacek przyjeżdża do Wadlewa. Zygmunt orientuje się, na czym polega akcja policji z udziałem Radka. Zieliński czeka na atak z jego strony. Niestety, to nie na nim skupi się dalsza część zemsty. Niczego niepodejrzewający Mikser stanie się kolejną ofiarą Zygmunta. Tomeczek dzieli się z ciocią Beatą planem pozbycia się Artura z domu.
ciekawe czemu ta Luiza mu pomaga. Jaki ma związek z Zygmuntem. Ale zrobili historie, lepszy kryminał niż z Sabiną i Igorem
Mi się wydaje, że Luiza jest córką Zygmunta i siostrą tego zmarłego chłopaka, któremu Radek nie pomógł.