4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

No ciekawe. Czyzby wspolni znajomi?

ocenił(a) serial na 8

też mnie to zdziwiło.ok można zdobyć gdzieś w necie jednej może dwóch osób ale całej piątki? wątpliwe

no jak młodziezy? aktor grajacy Radka ma 29 lat.Bez przesady

gnoj2014

Ale w serialu 23

ocenił(a) serial na 1
gnoj2014

A uwierzysz ze Dominika Kojro, czyli Ola ma 30 lat?

Ja już kiedyś pisałam, że przecież spali w jego namiocie. Był taki motyw, że Luiza zostawiła w namiocie telefon, bo i tak nigdzie nie miała zasięgu, czy się rozładował, coś w ten deseń. Nie zostało to pokazane, ale wystarczyło, że wziął aparat któregokolwiek z nich (nawet wtedy, gdy spali) i miał wszystkie numery.
Oczywiście mogło też być zupełnie inaczej ;)

użytkownik usunięty
LiLuLa

A czemu oni nie pokaza tych smsow policji?

użytkownik usunięty

W streszczeniach sa nazywani mlodzieza:-)

no policja by namierzyła nr .np skad sms uje albo cos.Ale nie o tym kretyni nie pomysleli chociaz wydaje sie to oczywiste

użytkownik usunięty
gnoj2014

Jak oni mogli o tym nie pomyslec?

ocenił(a) serial na 2

O tym namierzeniu nr to akurat pomyśleli ... jak mixer i radek wspominali o tymzeby poprosić alexa o pomoc

albo np. numerów nie zmienią. Mogliby też zablokować ten numer:-)

ocenił(a) serial na 8
ryszardcebula

jak to karta to nienamierzą

ewi184

Policja może chyba namierzyć lokalizację telefonu.

ocenił(a) serial na 1

Na początku myślałem, że to Igor Kaczmarczyk załatwił sobie w areszcie telefon i robił im numery, ale potem w sms'ach były te oskarżenia o postrzelenie, więc on nie mógł mieć z tym nic wspólnego ;p

użytkownik usunięty
Krytykancki

Na to nie wpadlam,ale to nie on. Igor powrocic ma jakos po nowym roku :-) .

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Haha. Dobre. :D Igor trolluje z celi. :D

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

Od sms'a "Cześć co słychać" lub "Nie możesz spać" od razu nabrałem podejrzeń do Igora. Wydawało mi się, że takie rzeczy są tylko w jego stylu. Igor to osoba socjopatyczna, ale jak widać inni psychole są w tym serialu :D

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

No są inni psychopaci a Zygmunt nie długo zostanie zatrzymany i na policji zmusi Radka do samobójstwa postawi taki warunek za zdradzenie miejsca w którym jest zakopany żywcem Mikser.

ocenił(a) serial na 4

z facebooka wziął :P

Od Luizy! Oni coś wspólnie kręcą.

ocenił(a) serial na 5
Milawa

To Luiza jest w to zamieszana,że Zygmunt ich prześladuje. A w krótce Mikser padnie jewgo ofiarą,że zostanie zakopany w drewnianej skrzynce głęboko pod ziemią. 2017 Zygmunt zostanie zatrzymany przez policje we własnym samochodzie i znajdą w tym aucie kilof i łopate.

ocenił(a) serial na 5
gumis882

A będzie nieprzytomny obudzi się pod ziemią.

użytkownik usunięty
gumis882

Skad wiesz?

użytkownik usunięty

Czyli jednak Luiza nie jest swieta,ale po co to robi? Po co sie klei do Miksera?

ocenił(a) serial na 8
gumis882

Jaja sobie robisz xD ?

ocenił(a) serial na 5
tera18

NIe robie sobie jaj przeczytałam nowe streszczenia

ocenił(a) serial na 5
gumis882

TU MACIE DOWÓD STRESZCZENIE :
Odcinek 2017 :
Mikser odzyskuje przytomność. Niestety, nie jest świadomy, gdzie się znajduje. Jest to drewniana skrzynia, którą Zygmunt zakopał głęboko pod ziemią. Mikser wpada w panikę, kiedy dociera do niego, że został zakopany żywcem. Policjanci zatrzymują Zygmunta, a w jego samochodzie znajdują kilof i łopatę. Norbert opowiada Jackowi historię swojego życia. Miedzianowski nie ma wątpliwości, że Norbert jest jego nieślubnym dzieckiem. Podczas konferencji w Wieliczce spotkał Natalię, z którą przeżył miłe chwile. Tomek kolejny dzień uprzykrza życie Arturowi.

ocenił(a) serial na 5
gumis882

TU SĄ POZOSTAŁE STRESZCZENIA :
Odcinek 2014
Kinga i Artur budzą się obok siebie. Tomek wyznaje Kulczyckiemu, że jest niezadowolony z nadchodzących zmian. Policja potwierdza, że dowody na miejscu zbrodni są mocne i jednoznacznie obciążają Radka. Nie ma znaczenia potencjalna motywacja Zygmunta, który kilkanaście lat temu stracił dziecko w wypadku, a któremu Radek nie udzielił pomocy po wypadku w lesie. Jowita czuje się odpowiedzialna za Radka. Nie wybaczy sobie, jeśli mu nie pomoże. Razem z Mikserem zaczynają szukać dowodów obciążających Zygmunta.
Odcinek 2015
Radek zostaje zwolniony z aresztu i ma być przynętą na Zygmunta. Jowita zaczyna bać się o życie Radka. Wie, że mężczyzna go nienawidzi od czasu straty syna, z którym Radek się przyjaźnił. Tomek nadal źle reaguje na Artura. Kinga prosi Adama o pomoc. Chce, by on szczerze porozmawiał z dzieckiem na temat zmian, jakie teraz zajdą w ich życiu. Adam nie rozumie, dlaczego Kinga chce być z Kulczyckim. Tomeczek obiecuje, że nie będzie dłużej robił problemów mamie. Nie zamierza ułatwiać życia Arturowi.
Odcinek 2016
Beata próbuje ostrzec Artura przed związkiem z Kingą. Śmiałek jest przekonany, że Emilka podoba się Norbertowi. Ostrzega zięcia, że powinien ich uważnie obserwować. Tego samego dnia Jacek przyjeżdża do Wadlewa. Zygmunt orientuje się, na czym polega akcja policji z udziałem Radka. Zieliński czeka na atak z jego strony. Niestety, to nie na nim skupi się dalsza część zemsty. Niczego niepodejrzewający Mikser stanie się kolejną ofiarą Zygmunta. Tomeczek dzieli się z ciocią Beatą planem pozbycia się Artura z domu.

ocenił(a) serial na 4
gumis882

ciekawe czemu ta Luiza mu pomaga. Jaki ma związek z Zygmuntem. Ale zrobili historie, lepszy kryminał niż z Sabiną i Igorem

ocenił(a) serial na 8
gumis882

Myslałam że już niczym nie mogą mnie zaskoczyć xD

ocenił(a) serial na 5
tera18

NO ale zaskoczyli nie ma co. xd

ocenił(a) serial na 8
gumis882

Nie chcę wiedzieć co oni biorą :DDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 5
tera18

TEŻ NIE WIEM MOTYW Z TEGO HORORU KOSZMAR MINIONEGO LATA CO TU PISANE JEST.

gumis882

Mi się wydaje, że Luiza jest córką Zygmunta i siostrą tego zmarłego chłopaka, któremu Radek nie pomógł.

użytkownik usunięty
Hitek

też tak myślę,że Luiza ma coś wspólnego z Zygmuntem