4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

...to wie gdzie na tyłku ma pieprzyk czy jakiś inny znak szczególny i nawet jak pan nauczyciel angielskiego zaprzeczy że jest Igorem to niech jej dupę pokarze na udowodnienie.

adso41

a może Igor nie miał pieprzyków

ocenił(a) serial na 4
mrowa93

no to niech mu sprawdzi włosy łonowe, zęby, smak gówna cokolwiek

ocenił(a) serial na 7
mateusz815

Niech mu od razu da, to od razu będzie wiedziała czy to Igor :P

użytkownik usunięty
Ola_2705

ja myślę że nawet po seksie z Piotrem Sabina by się zastanawiała czy to Igor.

ocenił(a) serial na 8

i dlaczego jeszcze jej nie walnął jak to on.

użytkownik usunięty
ewi184

I zwyzywała Piotra że nie mam jaj.co to za facet który nie umie przyłożyć swojej kobiecie.

ocenił(a) serial na 8

tak cała Sabinka

użytkownik usunięty
ewi184

jak czasami słucham Sabiny mam wrażenie że wspomina jakiegoś wspaniałego człowieka.

ocenił(a) serial na 8

Ona chyba wlasnie tak myśli zapomniala co zle.gdyby go nie zabili bylaby z nim.dziś rozmowa z Grażyna byla śmieszna

użytkownik usunięty
ewi184

fajna była reakcja Grażyny na sen z Igorem.że to było straszne jakby jej się potwór snił.

ocenił(a) serial na 8

Tylko Sabina uważała i uważa Igora za anioła

użytkownik usunięty
ewi184

anioł o diabelskim charakterze.

ocenił(a) serial na 8

Mnie zastanawia jak Agata chcę się dobrać do kasy Wekslera i udawanie,że Piotr to Igor ma ją do tego doprowadzić.Ok Sabina może trafić do psychiatryka no ale jak ona dobierze się do 300 milionów Karola. Ten to się dorobił

ocenił(a) serial na 1
ewi184

Ciekawe na czym karol sie tak dorobił

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

robił chyba jakieś inwestycje,prowadzi też pewnie wiele firm,interesy na całym świecie ogólnie twórcy serialu nie myślą nad tym jak się dorobił.Widz wie tylko że jest zajebiscie bogaty i ma w pytę obowiązków.

ocenił(a) serial na 8
radomir_niewiadomski

pewnie w większości na lewych interesach przecież za niewinność nie siedział trochę uczciwie reszta na lewo

użytkownik usunięty
ewi184

pewnie tak przecież tyle uczciwie chyba się nie da zarobić.

ocenił(a) serial na 8

lub córeczka sobie taką sumę ubzdurała

użytkownik usunięty
ewi184

jak usłyszałem kwotę prawie że stołka spadłem a Agata mówiła o tym tak jakby mówiła że ojciec ma 300 tysięcy odłożone na mieszkanie.

ocenił(a) serial na 8

i skąd w ogóle wie.Dziwnę jak chcę zdobyć kasę przecież to Karola,chyba że ma w planach Sabinkę dać do wariatów zabić Karola i Grażynę wtedy kasa będzie jej Jakoś pomysł śmieszny ale ona jest chora więc i jej plan nie musi być normalny Karolek wystraszył się lekko jak mu powiedziała,że zmniejszyli jej dawkę leków:)

użytkownik usunięty
ewi184

pomysł jest debilny bo debil go wymyślił.Agata będzie skończona.

ocenił(a) serial na 8

wszystko co z nią związane jest debilne.Kiedyś wołała ciągle kasę od tatusia przecież dlatego pojawiła się we Wrocławiu,ponieważ przestał ją jej dawać,a teraz taka samodzielna

użytkownik usunięty
ewi184

samodzielna tylko złotówki nie zarobiła a pracę od siostry i ojca odrzuciłą bo jje się nie chce pracować.

ocenił(a) serial na 8

po co jej praca jak ojciec ma tyle kasy Tylko jak się do nich dorwie.Swoją drogą dał by jej z 10 milionów może by się odczepiła

użytkownik usunięty
ewi184

wiesz poto żeby nie wzbudzać podejrzeń,przecież podobno się zmieniła na lepsze.

ocenił(a) serial na 8

ale miałaby mniej czasu na rozmyślanie jak dorwać się do fortuny tatusia

użytkownik usunięty
ewi184

tak powinna powiedzieć słuchaj tato nie mam czasu na pracę bo musze obmyslać plan jak cię wykiwać.

ocenił(a) serial na 8

a wykiwa ich chyba

użytkownik usunięty
ewi184

pewnie skończy się na strachu.

ocenił(a) serial na 8

myślisz?dużo gadania i robienia i nic nuda

użytkownik usunięty
ewi184

ostatnio też miała zabić Sabinę i Sratana.

ocenił(a) serial na 8

natana szkoda ale Sabinie tym razem powinna ostro tyłek przetrzepać,aby utrzeć jej nosek ,że jest najmądrzejsza

użytkownik usunięty
ewi184

mnie się marzy że Sabina ginie a Natan układa sobie życie i nie płacze po niej.

ocenił(a) serial na 8

śmierć Sabiny jak i zerwanie z Natanem raczej będzie też pożegnaniem z Natanem

Ola_2705

Z tym się zgodzę. Już zauważyła szczegół jak merdał długopisem to jak jej pomerda swoim "ciepłym długopi...ujem" to pamięć jej nie zawiedzie.

ocenił(a) serial na 1
mateusz815

hahahahahhahahahhahahahhahahaha pękam xDDD

ocenił(a) serial na 1
adso41

Igor w sumie nie był takim złym człowiekiem. W ostatniej scenie jak się popłakał gdy wspomniał zmarłą matkę udowodnił, że jest wrażliwy. Po prostu ciężkie dzieciństwo zostawiło ślad na jego psychice.

użytkownik usunięty
Krytykancki

możliwe że Olgierd pastwił się nad Igorem i jego matką dlatego że kochał matkę Piotra i to ich obarczał tym że zostawił tamtą kobietę i syna.

ocenił(a) serial na 1

W sumie szkoda mi Piotra Wacha. Ledwo co przeprowadził się do Wrocławia a już jego życia obróciło się o 180 stopni i dowiaduje się, że jego ojcem jest zabójca własnego syna (a jego brata), który znęcał się nad swoją rodziną i ma na głowie Agatę, która go szantażuje.

użytkownik usunięty
Krytykancki

masakra gość był oskarżony o coś czego nie zrobił a teraz taka psycholka robi z nim co chce a on ciągle w strachu czy na niego doniesie.Gość to taki trochę naiwniaczek żyjący innymi kategoriami niż brat,ubiera się skromnie,pewnie nawet auta nie ma.nie ma większych wymagań do życia,bo ma niezbyt ambitną pracę w porównaniu z Igorem,niby ciekawa praca uczy ludzi Angielskiego ale ciężko jakoś w niej zaistnieć.Jak powiedział detektyw jego życie jest wręcz nudne.

Gość pewnie marzy o wielkiej miłośći więc możliwe że twórcy połączą go z Sabiną.

ocenił(a) serial na 10

Mogłoby tak być. W takiej sytuacji na bank wykorzystaliby to, że jest synem Olgierda oraz bratem Igora i prędzej czy później uderzyłby Sabinę.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ojciec jeszcze z więzienia zaczał by nim manipulować słuchaj śmierć Igora to był wypadek to winna Sabiny ona nas poróżniła gdyby nie ona Igor by żył.

ocenił(a) serial na 1

Ej, ale jak to ma być? Agata każe Piotrkowi udawać Igora, by Sabina się nabrała. Ale jak on ma to robić skoro nie znał Igora a ona tak i on nie wie jaki on jest?

ocenił(a) serial na 1
Krytykancki

W sumie naciągany ten jego wygląd jest. Rozumiem, że nie mógł być identyczny jak Igor, ale widać, że te hipsterskie okulary, blond włosy z grzyweczką jak u 6 letniego chłopczyka i sweterki z I komunii to brak pomysłu.