PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mam nowe informacje na temat pierwszej miłości .... otóż chodzi o to że ...
Hubert pocałuje swoją byłą żonę i to na oczach Marysi! A ja już go miałam za porządnego
faceta, a tu takie coś! Oczywiście nasz wierny Hubercik nie pocałuje Sandry wiedząc że
Marysia go widzi, otóż jego narzeczona (chyba bo nie doszło wydaje mi się do ślubu z
powodu porwania Julki) postanowi go śledzić i zobaczy go jak obściskuje się z Sandrą
przed jej domem. Więcej pisze na aleseriale.pl. A wy co o tym myślicie? Ja naiwnie
wierzyłam że Hubert jest inny, co ale cóż? Takie realia.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

facieci sa tacy sami . !!! .:P

ocenił(a) serial na 7
burok95

Zauważyłam, pojawi się pierwsza lepsza i już lecą w jej ramiona! Ja się pytam: Dlaczego tak robicie? Obiecujecie że między wami a jakąś laską nic nie ma i nie będzie a potem i tak lądujecie z nią w łóżku?
To już nie lepiej powiedzieć: Tak, kochanie wiedz że prędzej czy później cię zdradzę.
Po co te kłamstwa?

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Ja Ci na to nie odpowiem bo nie mam pojecia . :D niech jakis pan sie wypowie

ocenił(a) serial na 7
burok95

No właśnie prosimy panów o wypowiedź! dlaczego zdradzacie wierne wam dziewczyny, narzeczone, żony? Wystarczy że jakaś kobieta z ładnymi nogami i wielkim biustem trochę o was zawalczy a wy już do niej lecicie, jak to z wami jest?

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

to działa w obie strony c`nie

__Cleo Sertortii13

a dlaczego wy lecicie w większości na kasiastych facetów lub mięśniaków których hobby to spędzanie czasu w siłowni? wasz ideał faceta to skrzyżowanie bankomatu z komandosem.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

zalezy, mozna jeszcze podmienic osilka pozbawionego logicznego myslenia na jakiegos metroseksualnego kolesia z gownem w glowie na ktorego widok wszystkie by najchetniej poszly sie z miejsca dymac i mamy druga wersje:-)

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Bo jesteśmy mężczyznami.

ocenił(a) serial na 7

Mnie na przykład nigdy nie kręcili chłopcy z mięśniami. A kasa nie jest najważniejsza, bo najważniejszy jest wygląd ku*wa! jakby był brzydki to po co mi kasa?

__Cleo Sertortii13

z całego serca współczuję.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

dlaczego? wy też patrzycie tylko na wygląd. więc wcale nie jesteście lepsi.

__Cleo Sertortii13

a co mi przyjdzie z tego że laska wygląda jak lalka barbie skoro jej iloraz inteligencji będzie na poziomie pudełka zapałek?

__Cleo Sertortii13

Jak wyjdziesz z gimbazy, to zmienisz nieco swój światopogląd, mam nadzieję.

ocenił(a) serial na 7
AnonimowyOsobnik

z czego wyjdę?

__Cleo Sertortii13

z głupoty.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

aha i dla waszej wiadomości wcale nie jestem głupia. ja to samo mogę powiedzieć o was, ale nie mówię bo mam więcej oleju w głowie. nie wyzywam kogoś tylko dlatego że nie spodobała mi sie jego wypowiedź. co innego jak ktoś mnie obraża, wtedy to już nie jest wypowiedź ale naruszenie godności.

__Cleo Sertortii13

Najpierw trzeba mieć godność dziewczynko,a pisząc że wygląd jest najważniejszy udowodniłaś że jesteś strasznie płytka,pusta i dziecinna.
Dorośnij..

__Cleo Sertortii13

Dobrze się czujesz?
Nie każdy zdradza swoją żoną,dziewczynę a ty oczerniłaś teraz każdego faceta.
Puknij się w głowie dziecko.
Poza tym z takim nickiem sądzę że masz 13-14 lat więc co ty wiesz na temat życia dziewczynko.
A zdradzają niektórzy bo z niektórymi babami nie idzie wytrzymać są tak marudne i upierdliwe ...ja akurat nie mam aż tak marudniej więc nie zdradzam.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Słuchaj jestem na filmwebie jakieś 3 lata, więc wtedy jeszcze oglądałam ten serial, jeśli o to ci biega. I nie uważam że wygląd jest najważniejszy ale ludzie głównie po tym patrzą, nie oszukujmy się! Przecież prawie każdy facet jak zobaczy jakąś ładniejszą dziewczyne to leci do niej. Nie wierze że jakiś chłopak byłby z grubą ale miłą laską, wolałby raczej ładną ale złośliwą.

__Cleo Sertortii13

Ty chyba jesteś niepoważna,co ma do tego czy ktoś jest gruby czy chudy,a chuda "laska" wcale nie jest ładniejsza od tej grubszej.
Chyba że ktoś lubi wychudzone ...kobieta musi mieć czym oddychać.
Poza tym najważniejszy jest charakter bo uroda z wiekiem przemija.
Więc nie pisz głupot.
Na pewno żaden nie chciałby być z taką głupią dziewczyną jaką jesteś ty..
Nara.
Tylko idioci oceniają ludzi po wyglądzie jak widać zaliczasz się do tych ludzi,więc nara dziecko.
Pora dorosnąć.

Damx123

Zgadzam się z Damx. Pisząc że tylko ważny jest wygląd osoba udowadnia jaka jest niedojrzała emocjonalnie. Ciekawe czy lepiej jest mieć brzydszego ale opiekuńczego, miłego i wiernego faceta, który zarabia na utrzymanie rodziny czy ładnego ale głupiego, chamskiego drania, który zdradza z pierwszą lepszą i nie umie utrzymać rodziny.

ocenił(a) serial na 7
Hitek

To może powiedzcie to facetom bo ja już to wiem. Pisałam tylko co uważają faceci. Jeśli uważacie że jest inaczej to znaczy że żyjecie w swoim własnym świecie, rzeczywistość jest zupełnie inna.

__Cleo Sertortii13

"A kasa nie jest najważniejsza, bo najważniejszy jest wygląd ku*wa! jakby był brzydki to po co mi kasa? "- przecież to są Twoje słowa więc nie rozumiem po co zaprzeczasz

ocenił(a) serial na 7
Hitek

nie zaprzeczam, takie są realia po prostu.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Większość ludzi patrzy głównie na wygląd potem na charakter. Więc jeśli jest brzydka dziewczyna to żaden chłopak nie będzie starał się ją nawet poznać bo sam wygląd go zniechęci.

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Wypraszam sobie, ja przykładam znaczną wagę jeszcze do tego, jak dziewczyna gotuje.

Hitek

Z nią nie ma rozmowy,bo to przecież głupie..

__Cleo Sertortii13

Jestem facetem i chyba wiem lepiej że dla mnie jest ważniejszy charakter niż wygląd.
..więc nie wypowiadaj się za facetów czyli też za mnie .

Damx123

A ja jestem taki jak Damx więc nie rozumiem po co uogólnianie.

Hitek

Cleo, a Ty masz z tym jakiś problem czy kompleks? Nie, pewnie powiesz "Nie, ja jestem ładna, mogę mieć każdego faceta, dużo się we mnie kocha a ja patrzę tylko na wygląd i z byle frajerem bym się nie umówiła". Takie zdanie wiele dziewczyn wypowiada, więc to jest dowód że to nie tylko mężczyźni są tacy, to działa w obie strony.

Hitek

Bo ona myśli że "zna życie"
I że zabłyśnie tutaj mądrością ale coś jej to nie wychodzi.
:)

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Już zabłysłam, tylko ty pogrążona w ciemnościach nie zauważyłaś tego.

__Cleo Sertortii13

Dziecko umiesz czytać?
Jestem chłopakiem,facetem jeśli jeszcze tego nie dostrzegłaś.
Chyba czytać nie umiesz.
Więc nie wypowiadaj się na temat facetów..i za wszystkich facetów bo nie masz pojęcia co piszesz,dzieciaku.

Damx123

Cleo to taki typ gimnazjalistki, która myśli, że zjadła wszystkie rozumy i przeszła juz niesamowicie wiele w swoim zyciu, ale spoko wybaczcie jej to kazdy byl taki za tych czasow :D

ocenił(a) serial na 7
Czarna9922

Wiecie co? Skąd wiecie jaka naprawdę jestem? Wypowiadacie się na mój temat tak jakbyście wszystko o mnie wiedzieli. I kto tu zjadł wszystkie rozumy? Ja też mogę powiedzieć o was że jesteście bandą niedorozwiniętych dzieciaków. Nie wiecie o mnie praktycznie nic więc się nie wypowiadajcie na mój temat. A ja chłopaków trochę poznałam i wiem jacy są.
Czarna9922 - Słuchaj nie uważam że pozjadałam wszystkie rozumy, wręcz przeciwnie.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

a po za tym fajnie by wam tak było jakby wszyscy się was czepiali? teraz zachowujecie się jakbyście wszystkie rozumy pozjadali i udzielacie mi durnych głupich rad które mam głęboko gdzieś. fajnie tak dogryzać innej jednej osobie? i to właśnie wy zachowujecie się jak dzieci. dajcie mi spokój i zajmijcie się sobą albo chociaż wykażcie trochę zrozumienia i przestańcie się mnie czepiać! Czarna9922 - żal mi ciebie myślisz że jesteś trochę starsza i możesz udzielać mi swoich idiotycznych rad? daj mi spokój i zajmij się sobą.

__Cleo Sertortii13

Cleo czy ja Cię od niedorozwiniętych dzieciaków wyzywałem? Nie. Tylko skomentowałem zdanie wypowiedziane przez Ciebie.

__Cleo Sertortii13

NIE ZNASZ BO JAK WIDAĆ SĄ TACY JAK JA I KOLEGA WYŻEJ KTÓRZY NIE OCENIAJĄ PO WYGLĄDZIE WIĘC NIE PISZ GŁUPOT.
Ciebie żal bo jesteś głupiutka,i nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Głęboko to zapewne,pewnie wynika to z poznania wielu "chłopaków".
Poza tym oceniasz każdego faceta że są tacy sami a ja i kolega wyżej i dużo innych tacy nie są.
Więc zastanów się co piszesz dzieciaku.

użytkownik usunięty
Damx123

Nie musi się Pan spinać i aż tak najeżdżać na tę dziewczynę.

Czarna9922

No dokładnie,najlepiej ją olać i dać sobie spokój z nią bo do jej łba nic nie dociera.
Chociaż ja jako facet i kolega wyżej napisaliśmy że nie oceniamy po wyglądzie a ta dalej swoje.
I będzie Nam wmawiała że nieprawda,chociaż my jesteśmy facetami i wiemy lepiej niż ona.
No chyba że ma coś co mamy my i też jest facetem.
To wiele wyjaśnia :)

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Do twojego pustego łba też nic nie dociera i nie robię z tego problemu.

__Cleo Sertortii13

Pusta to może być twoja szkoła do której chodzisz dzieciaku i puste mogę być twoje koleżanki,koledzy z gimnazjum.
Dziecko.

__Cleo Sertortii13

To tylko serial, nie bierzcie tego tak na poważnie :P