4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Stare odcinki

użytkownik usunięty

Jak myślicie ja Policja namierzyła Walczaka kiedy chciał zabić Artura?

użytkownik usunięty

A pamiętacie postawę przyjaciół Pawła wtedy.Patryk cały czas zabawiał się z Emilią,Bartek z Lucyną,Kinga miała cały czas jakieś problemy z Rafałem na zasadzie zły prezent mi kupiłeś.Marek z Teresą też się nie popisali jakMariola zabroniła im zapraszać Majki to tak zrobili.
Magda też nic nie robiła poza udawaniem żony Pawła i gwiazdorzeniem.
Więc na wzorową postawę zasłużył tylko Artur który stawał na głowie żeby mu pomóc,swoje zrobiła też znienawidzona Majka która narażała życie dla niego,Mariusz który nie odtrącił Maryśki i jej pomagał w działaniach.
Może jeszcze coś robili ludzie wynajęci przez Artura czyli Piotr który wynajął adwokata,ten informatyk.W sumie coś tam próbowała zrobić Mariola.
Czy też uważacie że większość przyjaciół się skompromitowała chodzi mi głównie o takie gwiazdy jak Magda,Patryk,Bartek,Kinga,Emilia.?

ocenił(a) serial na 4

Popieram ,trochę nie fajnie się zachowali. Jak Pawła wypuszczali to Patryk się bzykał w tym samym czasie z Emilką -__- A z tym prezentem to Kinga dowaliła, ale w sumie Rafał nie musiał jej dawać chińskich pałeczek do jedzenia :D Które i tak były ich xd.

I tą sytuacją pokazali, że to Artur jest prawdziwym przyjacielem Pawła

użytkownik usunięty
mateusz815

Magda której Paweł dziękował też niczym się nie popisała.Kilka razy przyszła do więzienia.Bartek dzień po wyjściu Pawła z aresztu nie mógł iśc do sklepu leń śmierdzący.Więcej oparcia Paweł miał w kolegach z celi Bronie i Szawiku.

ocenił(a) serial na 10

Nic dziwnego, że teraz Paweł nie miał problemu z oddaniem nerki Arturowi. Szczawik na początku się rzucał, ale potem razem z Broną świetnie się dogadywali. Fajne to były odcinki. Genialnie ukazane były wtedy święta, wigilia. I w więzieniu, Artur pił z ojcem, działo się u Żukowskich, gdzie Król robił za Świętego Mikołaja, Emilka bodaj szalała z Patrykiem. To były chyba jedyne święta ukazane w Pierwszej Miłości.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Tak ale zachowanie Kingi było karygodne siedzi załamana cała rodzina Pawła a ta robi awanturę o zły prezent żenada.Poza tym Maryśka została skreślona nie tylko przez Mariolę ale również resztę skoro nikt nie pomyślał że może by spytać się o Majkę czy by nie dołączyła.A Teresa zamiast się wstawić za Maryśką to jeszcze wyskakuje z tekstem że zabierze to wolne nakrycie to będzie więcej miejsca.Srałbym na taką rodzinę.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Nie, święta były jeszcze ukazane w odcinkach 251-300. Świetnie jest to przedstawione w tym zwiastunie, fajną stronkę znalazłem, ktoś robi zwiastuny starych odcinków

link:
https://www.facebook.com/photo.php?v=206640362873177&set=vb.151590941711453&type =3&video_source=pages_video_set

użytkownik usunięty
mateusz815

Mnie zastanawia poco Walczak chciał zabić Majkę i Artura skoro nie było na niego żadnych twardych dowodów.Przecież to byłoby podejrzane gdyby zginęły dwie osoby węszące w sprawie.

użytkownik usunięty

Też przesadzone z tym niby wystawieniem Maryśki Pawła.Laska robiła co mogła zgubiła nawet ogon policji ciekawe czy taka Magda by go nie wystawiła.Poza tym przesadzili jeden facet to wział policjanta za zboczeńca został aresztowany tak jak co najmniej brutalnie go pobił.

użytkownik usunięty

Ta Maryśka w początkowych odcinkach była niezrownoważona psychicznie.Wyzywała Pawła od morderców bo posłuchała Pawła żeby autem go wywieżść.Przecież powinna mieć własny rozum i nie słuchać jego teori.

użytkownik usunięty

I okazało się że Paweł miał rację a ta idiotka od morderców go wyzywała.

użytkownik usunięty

Ciotka jej mówi że uratowała dziadka a ta że nigdy sobie nie wybaczy.To chyba chciała żeby umarł skoro takie głupoty gadała.

użytkownik usunięty

Szkoda że tak szybko zakończyli wątek tej Agnieszki,jej męża i syna.W sumie teraz kiedy nie ma Teresy to ona mogła by być oparciem dla Marka,Kingi i Marysi.Ja myślę że zabójstwo tego typa więcej niż kilka lat nie dostała więc pewnie na upartego mogła by wrócić do serialu.Ale pewnie aktorzy grający serialową Agnieszkę i jej męża chcieli odejść.