Pewnie znów zagra kilka odcinków, poświruje z Mikserem i tyle. Tak czułem, że kiedyś jeszcze ją wykorzystają - typowa gwiazdeczka pod marketingowy "powrót".
Aga to za wysokie progi jak na Miksera,ciekawe co tym razem wymyslili nasi fantastyczni scenarzysci dla tej bohaterki,może znowu utrze nosa jakiemuś "mięczakowi" w tym serialu ich nie brakuje,a tak poza tym miło będzie na nią znowu popatrzec
Powrót Patryka z zaświatów byłby najprostszy, szkoda, że sam aktor nie chce. Mógłby tez wrócić jako jakiś brat czy kuzyn - w krótkich włosach jakie ma teraz wyglada zdecydowanie inaczej. Fajna byłaby taka historia - mówiłby tylko po angielsku, zaczął uczyć się polskiego, poznał Artura czy Bartka.
Wlasciwie to tam nie ma nic napisane w jakich okolicznosciach powroci do serialu i czy chodzi o Blazeja.
Niby fajna, ale mnie się jakaś sztuczna wydaje. Mówi tak nienaturalnie (nie chodzi mi o reklamy Play), czasem jak dzieci na szkolnej akademii, nie kupuję, bardzo pretensjonalna.
Z kobiecych postaci "tęsknię" za Bereniką, szkoda że odeszła, ona i Artur to była fajna para. Powrót Zośki to dramat.
Zgadzam się, Berenika była chyba najlepszą z kobiet Artura. Jak już chcieli którąś z nich przywrócić, to mogli wlaśnie Berę, a wybrali tę najgorszą czyli Zośkę ech...
Jak dla mnie najlepsza była Edyta. Wtedy też pojawiał się motyw jej ojca - Franka :)
Edyta była fajna, ale motyw Franka i jego współpracy z Arturem pojawiał się jeszcze długo po jej odejściu. Oprócz Bereniki i Edyty fajnymi dziewczynami Artura były też Justyna grana przez Kasię Glinkę oraz Agata (ta co była przed Zosią, miało swój urok i mnie się jej wątek podobał). :)