Ludzie to jest już śmiech na sali. Marysia jest tak tępa, zamiast komuś powiedzieć, że Marian chciał ją zgwałcić to ona siedzi cicho i jeszcze chodzi dalej na ćwiczenia z tańca i się nawet nie broni, scenarzysta po prostu przeszedł samego siebie. Oto przykład tępej, naiwnej blondyneczki ... :/
wiem możecie mnie zaraz zbesztać za to co nap, ale po prostu brak słów, ogólnie serial lubię, ale pomysły scenarzysty mnie już przerastają ..
zgadzam sie!!!
Kicz to mało powiedziane. W tym serialu wszyscy sa denerwujący (czyt. debilni). Ostatnio zoabczyłem co bedzie w następnym odcinku i aż zwymiotowałem:D (chodzi mi konkretnie o Emilke i Andrzeja w śmietniku. Andrzej - ,,E...eemilka'' jak pijak, Emilka - ,,A...aaaaaaaaaaaaandrzej tak samo sie zacina juz od paru lat)
DEBILSTWO
apeluje o zdjęcie tego programu z anteny!!!
he he właśnie to widziałam <lol2> aaa no i nie wspomnę o Soni, ta to po prostu jest nie denerwująca, tylko wkur****** taka z Kariny dobroci, widać, że chce się wpierdzielić do tej rodziny, a nooo i Tereska i Marek na wzajem siebie kantują :)
Zgadzam sie w 100 precentach. A le cóż... nic lepszego o tej porze nie ma w tv :D
zgadzam się ten serial robi się coraz gorszy. bierze przykład z brazilijskich tasiemców tylko jest na niższym poziomie bo te przynajmniej mają swoją atmosferę. A ta cała marysia to po prostu najbardziej tępy i zarozumiały człowiek jakiego widziałam. Widzieliście jak tańczyła z tym instruktorem przed kamerą albo się przed nim rozbierała?? Wkurza mnie jeszcze że wszystko zawsze musi się dobrze skończyć - nie ma nic wspólnego z prawdziwym życiem. Maria oczywiście cudownie uratowana przed gwałtem..ci aktorzy serial scenariusz - badziewie