4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ludzie to jest już śmiech na sali. Marysia jest tak tępa, zamiast komuś powiedzieć, że Marian chciał ją zgwałcić to ona siedzi cicho i jeszcze chodzi dalej na ćwiczenia z tańca i się nawet nie broni, scenarzysta po prostu przeszedł samego siebie. Oto przykład tępej, naiwnej blondyneczki ... :/

misia1411

wiem możecie mnie zaraz zbesztać za to co nap, ale po prostu brak słów, ogólnie serial lubię, ale pomysły scenarzysty mnie już przerastają ..

ocenił(a) serial na 4
misia1411

zgadzam sie!!!
Kicz to mało powiedziane. W tym serialu wszyscy sa denerwujący (czyt. debilni). Ostatnio zoabczyłem co bedzie w następnym odcinku i aż zwymiotowałem:D (chodzi mi konkretnie o Emilke i Andrzeja w śmietniku. Andrzej - ,,E...eemilka'' jak pijak, Emilka - ,,A...aaaaaaaaaaaaandrzej tak samo sie zacina juz od paru lat)

DEBILSTWO
apeluje o zdjęcie tego programu z anteny!!!

kamil15

he he właśnie to widziałam <lol2> aaa no i nie wspomnę o Soni, ta to po prostu jest nie denerwująca, tylko wkur****** taka z Kariny dobroci, widać, że chce się wpierdzielić do tej rodziny, a nooo i Tereska i Marek na wzajem siebie kantują :)

misia1411

mały błąd ortograficzny popełniłam - nawzajem*

ocenił(a) serial na 5
misia1411

Zgadzam sie w 100 precentach. A le cóż... nic lepszego o tej porze nie ma w tv :D

misia1411

zgadzam się ten serial robi się coraz gorszy. bierze przykład z brazilijskich tasiemców tylko jest na niższym poziomie bo te przynajmniej mają swoją atmosferę. A ta cała marysia to po prostu najbardziej tępy i zarozumiały człowiek jakiego widziałam. Widzieliście jak tańczyła z tym instruktorem przed kamerą albo się przed nim rozbierała?? Wkurza mnie jeszcze że wszystko zawsze musi się dobrze skończyć - nie ma nic wspólnego z prawdziwym życiem. Maria oczywiście cudownie uratowana przed gwałtem..ci aktorzy serial scenariusz - badziewie

misia1411

oj tez sie z tym zgadzam.sytuacja niemozliwa w realnym swiecie

misia1411

Zamiast tego serialu mogliby wrzucić 21 Jump Street :D Oglądalność na pewno byłaby większa :) Johnny Depp ma o wiele więcej fanów od Mikołajka, Anetki i Łukaszka :P