4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

oglądanie te zwiastuny na YT ? np. dzisiejszy https://www.youtube.com/watch?v=X5QenBQzRwQ

powiem Wam, że po prostu nie rozumiem, jak to możliwe że te zwiastuny naprawdę trzymają
poziom, a serial się tak słabo kręcony z marna oprawą dźwiękową? Serio, wystarczyło by kilka
modyfikacji, i poziom serialu przez sam montaż/dźwięk mógłby dostać jedno oczko wyżej.

IOOI

to prawda, trailery mają świetne. może dlatego, że na ogół do serialu taniej wychodzą piosenki od Paris Music i tym podobnych, a w zwiastunach są bardziej pro wykonawcy, np. Arctic Monkeys, wcześniej Catching Flies. Może tak to działa. Ale nie wiem.
Druga sprawa: odcinki z każdego tygodnia zajeżdżają nudą, a w taki krótki trailer to można upchać dobre sceny, odpowiednio zmontowane urywki, klimatyczna piosenka i mamy zwiastuny lepsze od samego serialu.

IOOI

zapowiada się, że Rysiek będzie walił łamanym angielskim. masakra ;/

użytkownik usunięty
makintosz

znowu ma Rysiek udawać surowego glinę a cała wieś będzie robić z niego pośmiewisko.W realnym życiu policjant ma więcej szacunku niż Rysiek.

ocenił(a) serial na 7

Bo w realnym życiu policjanci nie boją się własnego cienia tak jak Rysiek. Niemniej jednak jestem ciekawa wątku szeryfa Kozubka Kukułki, przynajmniej będą jaja :P

użytkownik usunięty
Ola_2705

skończy się jak zawsze Marian i przyjaciele zrobią z niego pośmiewisko a potem Rysiek jeszcze będzie go przepraszał:Panie Marianie,sam nie wiem co we mnie wstępiło a bo w tych Stanach to mi takich głupot naopowiadali.

fakt z wyglądu ma on predyspozycje na takiego glinę z USA (nawet jak oni obżera sie w lokalnym sklepie) ale na takiego co patrzy gdy ktoś żle zaparkował a nie taki co węszy jak jakieś CBŚ czy Śmiałek nie pędzi bimbru ...

użytkownik usunięty
mrowa93

jemu nawet dzieciaki jajka pod tyłek dają więc tym bardziej dorośli go nie szanują.

ocenił(a) serial na 10

To, że trailery są lepsze od odcinków to chyba logiczne, w końcu to najlepsze sceny upchane w ciągu 2 minut, ale trzeba oddać twórcy, że są świetnie zrobione. A wątek z przemianą Ryśka wybitnie pasują do komediowego wizerunku jego postaci jak i całego Wadlewa. Na spory plus, fajny pomysł.