4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Zachowuje się jakby to, że jest dobry dla Sabiny i że nie zachowuje się jak Igor robił z łaski. Jego wypowiedzi interpretuję
tak: "Patrz Sabinko jaki ze mnie porządny Natan- uczciwy, miły, kochający, szlachetny, dżentelmen, zupełnie inny niż Igor.
Wszyscy mężczyźni na około to cwaniaki i chamy, tylko ja jestem uczciwy i porządny". I w ogóle jest takim nudziarzem, że
aż nie chce się oglądać scen z jego udziałem. Igor jaki był taki był, ale przynajmniej był energiczny, charakterny i
specyficzny, jego lubiłem oglądać.

Krytykancki

Bo on nie pasuje do Sabiny. Ona lubi jak ktoś ją krótko trzyma, ustawia, pomiata, rządzi, a jeszcze mile widziane jakby porządnie dał w mordę tak dla prewencji ;p

ocenił(a) serial na 1
Hitek

I to nie tylko w związkach partnerskich. Swoich przyjaciół też ma za idiotów (może rzeczywiście nie są zbyt mądrzy, zwłaszcza Błażejek, ale Sabinkę trudno w tym przebić) i ich ma totalnie w dupie, ignoruje a wręcz oburza się na ich rady a to co Agatka mówi uważa za święte i wielce mądre. Ona lubi być manipulowana, okłamywana i robiona w ch*ja ;p

Krytykancki

zalożę się, że gdyby Igor ją pacnął i zabronił się spotykać z Agatą, to jego by posłuchała. Natanek to taka melepeta, która na wszystko się zgadza.

użytkownik usunięty
makintosz

w odcinku 1858 kolejna kompromitacja poszedł ją przeprosić i błagać o wybaczenie bo powiedział Agacie parę słów prawdy.Ten gość ciągle się poniża przed nią i wmawia sobie że to on jest niewporządku.

użytkownik usunięty

Powinien kopnąć Sabinkę w dupę.

ocenił(a) serial na 8

powinien,ale to ona go kopnie

użytkownik usunięty
ewi184

Sabina żeruje na jego miłości.

ocenił(a) serial na 8

i naiwności

ocenił(a) serial na 1
ewi184

Ale Natan robi z siebie świętego, a tak czystego sumienia do końca nie ma. Jak Agatka udawała, że jest bita przez narzeczonego, to latał za nią jak piesek, a ta historyjka miała finał w łóżku i sam rzucił Sabinę jak szarą szmatę jak wyszło na jaw, że to siostry.

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

było mu głupio że ją zdradził i dlatego ją wtedy rzucił. Natan robi się nudny jego dni w serialu są policzonę, zresztą widać,że Sabinka już nic do niego nie czuję

użytkownik usunięty
ewi184

ostatnio w 1858 odcinku powiedziała że i tak was z Dagą kocha.nie zabrzmiało to jak wyznanie miłości do męzczyzny swojejgo życia tylko bardziej kocham ciebie braciszku i naszą siostrę Dagę.Do Darii też przedstawiła go bardziej jak kumpla tak bez emocji.

ocenił(a) serial na 8

ale po tej awanturze w salonie jak na niego siadła za Agatę to widać,że Natan ją drażni. Według mnie ona już więcej czuję do Piotra niż do Natana

użytkownik usunięty
ewi184

Dokładnie. Oni są jak brat i siostra.

ocenił(a) serial na 8

Sabina jest dziwna ciąle robią z niej matkę Terese a tak naprawdę liczy się tylko z sobą raniąc innych poza własnym czubkiem nosa nic nie widzi i tak zawsze robi tak,aby jej było dobrze

użytkownik usunięty
ewi184

żadna z niej matka Teresa.Dominika i Dagę opieprza byle kiedy ciągle daje do zrozumienia że są zwykłymi pracownikami a ona wielką Panią Prezes.żyje w luksusie,własnego chłopa nie szanuje tylko ten ciągle się przed nią poniża nawet Ojca traktuje jak chłopca na posyłki.Jakby mogła to wszystkim wpisywała by uwagi do dzieniczka albo jedynki.

ocenił(a) serial na 8

ale kreują ją na taką matkę Teresę nikt inny nie mógł pomoc Darii tylko cudowna dobra Sabina

użytkownik usunięty
ewi184

ten wątek to też kpina.najlepsza szkolna przyjaciółka przez wiele lat nie miała z nią kontaktu.jeszcze gdyby przynajmniej się pokłóciły albo któraś wyjechała to jeszcze.może teraz więcej czasu będzie spędzać z Darią a mniej z Agatą.

ocenił(a) serial na 8

nie wiem czy dobrze pamiętam ale one chyba w liceum za sobą nie przepadały

użytkownik usunięty
ewi184

przecież to była jej najlepsza przyjaciółka.

ocenił(a) serial na 8

Olki była a Sabina ją akceptowała chyba był nawet moment że się naśmiewała z niej jak ta się kochała w Patryku

użytkownik usunięty
ewi184

ale wcześniej się kumplowały.

ocenił(a) serial na 8

ale chyba tylko ze względu na Olkę bo Olka z Darią była przyjaciółką a Sabina z Olką. Ale nie ważne i tak przesada że ja na tą mieszkanko przygarnęła Przecież Błażej ma więcej miejsca też się z nią kumplował

ewi184

nawet Daga oburzona bo jeszcze tam Natan czasem nocuje mają standard metrażowy jak pani w kisosku Ruchu a Agatka sobie żyje w luksusowym apartamencie segmentowym

ocenił(a) serial na 8
mrowa93

Daga zaproponowała swój pokój a gdzie on jest?myślałam że to ten ala salon? może przegapiłam jej pokój?

użytkownik usunięty
mrowa93

jeszcze tylko brakuje żeby Natan wprowadził się na stałe a Mikser wrócił do Dagi.

ocenił(a) serial na 8

to się nazywałoby zagospodarowanie mieszkania:) a gdzie ten pokój Dagi który chcę dzielić z Darią?

użytkownik usunięty
ewi184

pokój którego nie ma czyli fikcyjny pokój.

ocenił(a) serial na 8

:) dobre :)

serial przynosi dochody więc może w koncu cos by "dobudowali"...albo scianke dostawili tak dla prywatnosci

użytkownik usunięty
aron312

masakra i jeszcze Natan tam spał.A ta Daria jest nienormalna jakby każdy tak rył od 4 to by zwariował.wszyscy bohaterowie nigdy się nie uczą a Daria uczy się bez przerwy,