PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

fantazji albo jak kto woli bardziej papieski od papieża.Wcześniej oglądałem go dośc często był nawet możliwy,potem na około dwa lata wyłaczyli mi polsat z racji że mam cyfre+.Pare dni temu po dwóch latach przerwy znowu polsat pojawił sie w cyfrze co za tym idzie oglądałem pare odcinków...

Czy nie mają już co wymyślać???

Pierwsza kwestia która rzuca sie w oczy to natrętne reklamy kucharka i heyah.I zwroty typu "bo wiem czym przyprawiam" lub "dalej jesteś w heyah?" pomińmy to milczeniem.

Paweł został ochroniarzem tej cizi,no dobre też szczególnie jego fryzura;wygląda jak wieśniak z tym kitkiem ulizany na żel a gra aktorska jego i tej pseudogwiazdki strunin poniżej pasa.To są antyaktorzy!

Kinga na zajęciach krafmaga czy jak to tam,,,hm

Ten psedo amerykanin patryk,teraz okazało sie że ma syna z kobietą której nawet nie zna,po drugie który gośc ze stanów przyjechałby do polski,do grajdołu jakim wrocław napewno jest przy amerykańskich miastach,i zamieszkałby z dziewczyną ze wsi w małej klitce...coś tu chyba nie halo

Te ich durne rozmowy o niczym w barbarianie czy jak mu tam,siedzi stado matołów,nic nie robią,piją jedzą,gadka szmatka,głupie uśmieszki i rozmowy o niczym wkółko.A skąd kase na to biorą jak żaden tam w sumie nic nie robi.

Widać kolejny serial który przejął pałeczke po klanie i złotopolskich i godnie ją dzierży w dłoni,przeganiają sie w głupocie czy co?

To winna być komedia fantastyczna a nie obyczajowy.