fantazji albo jak kto woli bardziej papieski od papieża.Wcześniej oglądałem go dośc często był nawet możliwy,potem na około dwa lata wyłaczyli mi polsat z racji że mam cyfre+.Pare dni temu po dwóch latach przerwy znowu polsat pojawił sie w cyfrze co za tym idzie oglądałem pare odcinków...
Czy nie mają już co wymyślać???
Pierwsza kwestia która rzuca sie w oczy to natrętne reklamy kucharka i heyah.I zwroty typu "bo wiem czym przyprawiam" lub "dalej jesteś w heyah?" pomińmy to milczeniem.
Paweł został ochroniarzem tej cizi,no dobre też szczególnie jego fryzura;wygląda jak wieśniak z tym kitkiem ulizany na żel a gra aktorska jego i tej pseudogwiazdki strunin poniżej pasa.To są antyaktorzy!
Kinga na zajęciach krafmaga czy jak to tam,,,hm
Ten psedo amerykanin patryk,teraz okazało sie że ma syna z kobietą której nawet nie zna,po drugie który gośc ze stanów przyjechałby do polski,do grajdołu jakim wrocław napewno jest przy amerykańskich miastach,i zamieszkałby z dziewczyną ze wsi w małej klitce...coś tu chyba nie halo
Te ich durne rozmowy o niczym w barbarianie czy jak mu tam,siedzi stado matołów,nic nie robią,piją jedzą,gadka szmatka,głupie uśmieszki i rozmowy o niczym wkółko.A skąd kase na to biorą jak żaden tam w sumie nic nie robi.
Widać kolejny serial który przejął pałeczke po klanie i złotopolskich i godnie ją dzierży w dłoni,przeganiają sie w głupocie czy co?
To winna być komedia fantastyczna a nie obyczajowy.