PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ale gówno robią z tego serialu....Paweł pisze jakąś zasraną książkę...Teresa się zakochała w jakimś gangsterze...Artur zakochał się w jakieś dziewczynie i uważa, że to anioł... - tych scenarzystów posrało czy co? Kto takie szajsy wymyśla? Ja bym sto razy lepszą fabułę wymyśliła! I wy tak samo! A Ci aktorzy to mnie tak wkurzają...a najbardziej to ta Marysia ze swoim zasranym Pawełkiem...te jej klapeczki tak dudnią jak ona chodzi, że normalnie żal...ekipa tego nie słyszy czy co?...nie no a jak zaczęła tańczyć i wywijać za przeproszeniem dupą to myślałam, że zwymiotuję...

użytkownik usunięty
femles_CS

Gówno prawda! Wcale nie zszedł na psy... Jest najlepszy spośród tych wszystkich seriali jakie są emitowane w telewizji. Może jesteś ślepy albo nie spełny rozumu... Paweł jest świetnym aktorem i jego czasy jeszcze nastaną... Ekipa jest najlepsza na świecie!!!!!!!!!!!!!!!
Mam wrażenie, że nie znasz się na sztuce...

buhahahahahah! I kto tutaj jest ślepy? Nie widzisz znaczku, że jestem płci żeńskiej? :D :D :D

femles_CS

Irys, nic do Ciebie nie mam i zgadzam się, że ten serial jest denny jak mało co, ale skoro tak go nie lubisz, to może po prostu go nie oglądaj ;). Bo z tego co widzę dość uważnie śledzisz fabułę. Czyżby tylko po to, by potem pisać o tym na forum? No, chyba, ze jesteś w podobnej sytuacji jak moja, że czasami jestem zmuszona do obejrzenia odcinka. Jeżeli nie to- taka moja mała rada- nie oglądaj i nie szarp sobie nerwów, bo nie warto na czymś takim ;). Pozdr!

Lady_From_Burton_World

*Winona* - jestem zmuszona oglądać ten serial niestety...:(

Pozdrawiam serdecznie!

ocenił(a) serial na 1
femles_CS

szczerze mówiac to moda na sukces ma ciekawsza fabułę hehe