PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Byly 3 z rzedu odcinki bez tego Plastusia z plasteliny i Meli z odwyku co za ulga, bylo ciekawie bez tych dwoch byl Kings Fitness i byl Igor i Karol fajnie sie to ogladalo . Napewno lepiej niz obecne Wadlewo i rozterki Jowy, a tu znowu te dwa psy Pniewski i Melka za co nas nimi mecza, w poniedzialkowym odcinku tez maja oni byc za co ja sie pytam za jakie grzechy musimy ich znowu ogladac .

ocenił(a) serial na 4
GTA1

no akurat oni sa okropni ale Wadlewo spoko

GTA1

no prawda, nie wiem za co mamy się tak męczyć. Oglądałam już poniedziałkowy odcinek. We wtorek też mają być. Niestety. :P. Wadlewo nie najgorsze ale oprócz Emilki i Bartka kłócących się. Jowita nudzi, ale jak wyjedzie do Stanów pewnie będzie ciekawiej. Ale wątek Melki i Krystiana najgorszy. Jeszcze teraz będę musiała oglądać jak Michał katuje się w związku z Majką :P. Biedaczek. Syn taki, była żona go olała z dzieciakiem a jeszcze teraz Majka na głowie. I pewnie Julka już pójdzie w odstawkę.

użytkownik usunięty
GTA1

Ja lubiłam wątek Melki i Krystiana, ale jak był jeszcze Dragon, bo fajnie im sie wcinał i dogryzał temu głupiemu Krystianowi, którego nie cierpię w tym serialu i uważam że powinni go wywalić z obsady! Melke lubiłam, ale skoro wybaczyła Krystianowi i dalej z nim jest to już jest jej nie lubię. Mimo wszystko jestem ciekawa poniedziałkowego odcinka i całego tego wątku między nimi, bo mam nadzieję, że coś się stanie i jednak nie będą razem. Ale samo oglądanie i w ogóle słuchanie Krystiana strasznie mnie denerwuje. ; d Jego sposób mowy, jego miny, ehh okropność ;@

użytkownik usunięty

A Majka to jest żenada, ilu ona już miała tych facetów? Z 10?

ocenił(a) serial na 4

Paweł, Stasiak, Hubert, Szymon, Aleks, Melka i teraz Michał.

użytkownik usunięty
qwerty95960

No z Melką to chyba nie była xd A Harcerz? Przecież z nim chyba też coś kręciła. Wydaje mi się że jeszcze ktoś był ale nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 1

tego nikt nie ogarnie, Majka to największa Dajka.

ocenił(a) serial na 6
edoneil

No bez kitu, przeżywacie Majkę jak nie wiem:D chyba normalne, że ani pierwsza ani druga osoba, z którą się jest okazuje się nie być miłością życia. Chyba, że jesteście under 15, to wtedy 10 to może być dużo :D

No jeszcze ktoś był ale nie pamiętam imienia, ale to było wtedy jak straciła pamięć i trafiła do pracy jako tancerka erotyczna i poznała jakiegoś bruneta i nawet z nim się spotykała, no ale później się okazało, że ma już faceta Pawła i zostawiła tego drugiego :P. A nie wiem czy ktoś jeszcze nie był przypadkiem, ale chyba już nie :). Bo manuel to on ją chciał, a ona z nim nie była. A z Harcerzem też nie była, to on chciał ale ona była z Aleksem. Chociaż z Arturem to majka trochę kręciła, była na randce, a jak miała tą amnezję, to do pawła nie lgnęła, tylko do artura :P. Mam jakieś takie przebłyski :).

użytkownik usunięty
maria_88_3

Marysia jak te pamiętać straciła co tu napisałaś wszystko ten facet nazywał się Zbyszek co miał ten klub prowadził go ze swoim kumplem Darkiem

a dzięki :). Nie pamiętałam imienia. Kto by ich wszystkich zapamiętał.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Jeszcze byl ten fotograf od Anety pamietacie?

a rzeczywiście, zapomniałam o nim :P. Był takie jeden ale przez chwilę. Tragedia :P. Majka miała chyba jeszcze więcej facetów niż Kinga, a to Kinga miała być taka kochliwa i rozrywkowa a Majka ta wierna itd. No ale co zrobić. Chyba miało tak być, ale Pawła nie ma, to pocieszyć kimś sie trzeba :).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

w ogóle Dajka wczoraj na randce z Michałem wspomniała o Pawle xD oczywiście powiedziała "mój pierwszy chłopak", bo imienia już pewnie nie pamięta

z Melką jeszcze nie była, ale powinni zrobić jakiś lesbijski wątek. to by bylo coś innego niż kolejny facet xD

ocenił(a) serial na 4

bez przesady, nie miala tak wielu bo 6 i teraz Michal ale jeszcze do niczego nie doszlo. gorsze, ze robia za tatusiow dla Julki i tego dziecka zal