Teresa powinna wrócić ! To była jedyna taka ciepła, dobra osoba w PM, wnosiła do tego serialu
dużo ciepła, twórcy powinni podyskutować z P. Skibińską :)
W dodatku to bardzo ładna kobieta, lepsza niż niejedna młoda aktorka w tym serialu.
zgadzam się z wami Pani Skibińska powinna wrócić bo jej bohaterka była fajna, sympatyczna i bez niej ten serial nie jest taki sam jak kiedyś, ale z tego co czytałam to ona nie wróci bo odeszła z tego serialu na własne życzenie. Kiedyś grała w na dobre i na złe 3 lata i niedawno się dowiedziałam że po tych 3 latach w na dobre i na złe odeszła. Mam nadzieję że Pani Skibińska się opamięta i wróci tam gdzie jest jej miejsce.
To prawda! Teresa miała swoje odchyły ale była naprawdę fajną postacią, którą zawsze będę kojarzyć ze starą dobrą PM, jeszcze bez wątków sajens fikszyn:D
w dodatku, jak jak ktoś tu napisał, piękna kobieta z Pani Skibińskiej:)
Znalazłam gdzieś zdjęcie Skibińskiej z czasów jej młodości http://aleseriale.pl/gid,12146,img,352175,page,11,fototemat.html?ticaid=61163d ulala :)
Właśnie tak mi przyszło do głowy, kto by mógł zagrać nową Teresę. Co powiecie na Agnieszkę Wosińską - Siostrę Dorotę z Klanu?