Ogar za bardzo się wczuwasz film to nie rzeczywistość lubie oglądać filmy sensacyjne ale nie jestem zabójcą :D
Odróżniam film czy serial od rzeczywistości, akurat sceny z nawiedzonym znęcającym się Igorem nie były dobre i to co się "działo" raczej było pokazywane ku przestrodze.
Raczej nie ku przestrodze bo ten denny serial nie ma nic wspólnego z przestrogami,moralnością czy prawdziwym życiem
Nie przesadzaj. One nie były straszne, tylko żałosne...Igor to była piz.deczka bijąca kobiety tylko dlatego, że znęcał się nad nim ojciec i raczej budził śmiech... Taka sytuacja w rzeczywistości nie mogła by się zdarzyć, więc nie mów że ku przestrodze, bo takiego pajaca załatwili by od razu... Bo czy widziałaś kiedyś żeby dorosły facet bał się swojego ojca jak małe dziecko? ;)
Ja na przykład miałem już dość Igora, Agaty i tej całej jazdy więc się cieszę, że go nie ma. Wątek z Kingą i Jarkiem bardzo mi się podoba, mam nadzieję, że chłop się nie podda :P
Też już nie mogłam patrzeć na Igora świra i Agatkę psychopatkę. To był CHORY czas tego serialu i na szczęście się skończył!!! :)
A jak w sumie sie nie dziwic takie durne kobitki powinno sie mocniej tluc do ziemi i z lokcia walic :D
no teraz mamy nowego psychopatę bo chorzy psychicznie to chyba przewodni temat w PM - adorator Kini:-)
Mogl bym byc tam aktorem i zagrac Igora ale pod jednym warunkiem , musial bym ja tluc na prawde a nie udawac xd
No to ja bym chciała odwrotnie - jakiś wątek z kobietą (może być Kinga, najlepiej się nadaje, ma lekko psychopatyczny rys osobowości) znęcającą się nad facetem-pierdo*ą (może być nad tym tępym Adamem, większej ofiary próżno szukać) :D Niech go tłucze ile wlezie.
Kto to widzial ze dziewczyna tyra chlopa xd zla mentalnosc ;p . To dziewczyny trzeba latwac po twarzy ;p xD
Zła mentalność to jest znęcanie się nad słabszymi. Facet, który bije kobietę, dziecko, osobę słabszą to zakompleksiony żałosny śmieć do utylizacji.
Nie ma co rozpaczać,był Andrzej potem Igor to teraz znowu pojawi się jakiś macho :D