PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

To były czasy

ocenił(a) serial na 1

http://www.youtube.com/watch?v=maQEr1jT1gU

Pamiętacie :D

ocenił(a) serial na 8
blade96

No rzeczywiście "wspaniałe" czasy...

ocenił(a) serial na 1
smynia5

No dla mnie tak,przynajmniej coś się działo a nie to co teraz,nuda

ocenił(a) serial na 8
blade96

Katowanie kobiety mi się nie kojarzy tak jak Tobie

ocenił(a) serial na 1
smynia5

Ogar za bardzo się wczuwasz film to nie rzeczywistość lubie oglądać filmy sensacyjne ale nie jestem zabójcą :D

ocenił(a) serial na 8
blade96

Odróżniam film czy serial od rzeczywistości, akurat sceny z nawiedzonym znęcającym się Igorem nie były dobre i to co się "działo" raczej było pokazywane ku przestrodze.

ocenił(a) serial na 1
smynia5

Raczej nie ku przestrodze bo ten denny serial nie ma nic wspólnego z przestrogami,moralnością czy prawdziwym życiem

ocenił(a) serial na 1
smynia5

Nie przesadzaj. One nie były straszne, tylko żałosne...Igor to była piz.deczka bijąca kobiety tylko dlatego, że znęcał się nad nim ojciec i raczej budził śmiech... Taka sytuacja w rzeczywistości nie mogła by się zdarzyć, więc nie mów że ku przestrodze, bo takiego pajaca załatwili by od razu... Bo czy widziałaś kiedyś żeby dorosły facet bał się swojego ojca jak małe dziecko? ;)

ocenił(a) serial na 4
blade96

najbardziej gówniane czasy tego serialu

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

Yes yes yes!!

ocenił(a) serial na 1
mateusz815

Spoko każdy ma swoje zdanie,Tobie się nie podobają te sceny,mi tak.

ocenił(a) serial na 4
blade96

bicie kobiety= srednie delikatnie mowiac

ocenił(a) serial na 10
blade96

Ja na przykład miałem już dość Igora, Agaty i tej całej jazdy więc się cieszę, że go nie ma. Wątek z Kingą i Jarkiem bardzo mi się podoba, mam nadzieję, że chłop się nie podda :P

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Też już nie mogłam patrzeć na Igora świra i Agatkę psychopatkę. To był CHORY czas tego serialu i na szczęście się skończył!!! :)

ocenił(a) serial na 6
blade96

A jak w sumie sie nie dziwic takie durne kobitki powinno sie mocniej tluc do ziemi i z lokcia walic :D

ocenił(a) serial na 1
ttrroonnkk

w PM 3/4 kobiet to durne kobitki :D

ocenił(a) serial na 6
blade96

Wlasnie , rezyser blad zrobil bo za malo 'igorow' stworzyl w serialu :D

ttrroonnkk

no teraz mamy nowego psychopatę bo chorzy psychicznie to chyba przewodni temat w PM - adorator Kini:-)

ocenił(a) serial na 6
ryszardcebula

Mogl bym byc tam aktorem i zagrac Igora ale pod jednym warunkiem , musial bym ja tluc na prawde a nie udawac xd

ttrroonnkk

No to ja bym chciała odwrotnie - jakiś wątek z kobietą (może być Kinga, najlepiej się nadaje, ma lekko psychopatyczny rys osobowości) znęcającą się nad facetem-pierdo*ą (może być nad tym tępym Adamem, większej ofiary próżno szukać) :D Niech go tłucze ile wlezie.

ocenił(a) serial na 6
LiLuLa

Kto to widzial ze dziewczyna tyra chlopa xd zla mentalnosc ;p . To dziewczyny trzeba latwac po twarzy ;p xD

ttrroonnkk

Zła mentalność to jest znęcanie się nad słabszymi. Facet, który bije kobietę, dziecko, osobę słabszą to zakompleksiony żałosny śmieć do utylizacji.

ocenił(a) serial na 1
ttrroonnkk

Nie ma co rozpaczać,był Andrzej potem Igor to teraz znowu pojawi się jakiś macho :D

ocenił(a) serial na 3
blade96

Andrzej był super, za jego czasów wątki Wadlewa to było coś :D

ocenił(a) serial na 1
monika2121

No taki wiejski przygłup a zarazem postrach