Tak już w grudniu 2011 roku mówili,że serial kończy się w czerwcu 2012r. Dlatego aktorzy usuwają się z filmu. Nie zauważyliście ,że wszystkie postacie znajdują swoje drugie polówki,, aby był jakiś happy end. Za niedługo zginie Hubert i Majka z Pawłem wezmą ponowny ślub , wcześniej Kinga zadzwoni do Marka,że w Kanadzie wzięła ślub z Adamem, Emilka będzie w ciąży z Bartkiem, nie z Kamilem,wróci Patryk i będzie zły, że szybko się pocieszyła w ramionach jego przyjaciela,Wiktoria wyjedzie z Malwiną,Ewa i Błażej zamieszkają ze sobą, Ola wyjedzie z Robertem,Grzegorz i Renata zostaną rodzicami, Aneta zamieszka z Markiem i będą razem wychowywać Danusie,Sabina będzie w ciąży z Radkiem, Mikser i Daga wezmą cichy ślub.
PS.Gdzieś to czytałam,ale link został usunięty.
no wiem ze umarł ,ale duzo osob mowi ze Patryk wroci . :D zdaje mi sie ze to sa błedne plotki
ale beznadzieja ze cała przyjazn sie rozwala ich . mam na mysli majke pawła artura emilke bartka patryka . wtedy jak wszysyc mieszkali w Wrocławiu to było spoko . a teraz kinga w kanadzie artur gdzies tam tez emilka i bartek w wadlewie . do dupy . ! jaka jewt wasza najlesza seria ?
http://pierwszamilosc10.blog.onet.pl/ARTUR-ODCHODZI-Z-PIERWSZEJ-MIL,2,ID45464862 4,n
zginął albo i nie... jak to w serialach. nikt nie był na jego pogrzebie etc. wiec nie wiem dlaczego idiotką kogoś nazywasz...
KajaW - ciekawe jak patryk ma być zły że emilka szybko pocieszyła się w ramionach Nartka skoro Patryk nie żyje!