Niech jeszcze Melke porwia kosmici,
W barbarianie wprowadza striptiz itd
Zrezygnuje z oglądania,
W Wadlewie to już wogole.....
Porażka
TEZ MNIE JAKOS OSTATNIO NUDZI. ale co sie dziwic - 10lat ciagna to i pomysly kopiuja, wymyslaja idiotyzmy itp.
Słyszałem wypowiedzi aktorów co będzie w nowych odcinkach,
Teraz się dopiero bajka zacznie.
W tv IPLAPLUS można oglądnąć
I mnie też zaczynają nudzić te odcinki. Nic specjalnego się tam nie dzieje. To widzę będzie jeszcze gorzej jak zacznie ciąg dalszy tej bajki...
Przyłączam się do tego oglądam z przyzwyczajenia ogólnie brakuje starych postaci np dr Turczyka, Stefani.
Już nie wspominam o reklamach, porażka.
W tv Polsat ich zdaniem przerwy pomiędzy reklamami są za długie, zachęcają żeby przestać oglądać ten kanał
dlatego ja na ipli ogladam. co do serialu - im bardziej jest absurdalby tym bardziej go lubie :D ja to ogladam dla beki, tak samo jak 19 + polecam niezłe jaja są, zwlaszcza drugi sezon chociaz pierwszy tez byl mocny
Zapraszam do obejrzenia mojej pierwszego odcinka parodii tego serialu oraz zachęcam do krytyki:
https://youtu.be/B1iVidZzpao
Nudne a jakie glupie! Jedna wychodzi z domu w stroju prostytutki. Druga ugodzona zastrzykiem na zwiotczenie miesni czolga sie po podlodze i jeszcze ten gaz. Tak jakby sam taki zastrzyk nie udusil czlowieka paralizujac mu miesnie oddechowe.
A z Aśką to w ogóle jest debilizm. Ja rozumiem że ona jest raczej zabawną postacią ale po takich przejściach jakie teraz jej sie przydarzyły to każdy by się załamał psychicznie i bał a ona zachowuje się tak jak zawsze. Pamiętam jak kiedyś porwali Artura to wtedy się działo,on pomimo swojego optymistycznego podejścia do życia, naprawdę się wtedy bał. A Aśka jakoś tak zero emocji, zero prawdziwego lęku.
Nie wiem. Nie ogladam tego serialu na tyle dlugo. Z tego co widzialam zdazylam zobaczyc tyle absurdow, ze mi sie odechcialo dalszego patrzenia. ;-) No i faktycznie nudnawe to jest.