PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

nie moge patrzeć na tego gnojka, jest tak denerwujący, mam nadzieje, że wpadnie pod pociąg albo coś w tym stylu !

ocenił(a) serial na 4
pawello_2399

syn Kingi a nie Kingii... to tak na marginesie, a dzieciak faktycznie wkurzający, ale bez przesady

ocenił(a) serial na 8
marajka

sorry mój błąd :)

ocenił(a) serial na 6
pawello_2399

przestań trollować, człowieku xD

pawello_2399

Rzeczywiście denerwuje jak mało kto. Ta mała Danusia przynajmniej cicho siedzi, a on zanim zdanie powie to się milion razy zająknie. I nie mówcie mi, że chłopiec zdenerwowany dlatego mu tak wychodzi, jest wiele dzieci w serialach lepiej grających, a on jest akurat szczególnie wnerwiający.

ocenił(a) serial na 5
Bonjour_Madame

Lepszy taki niż ten, który był wcześniej (niemowa). :P

pawello_2399

ma taki głos i w ogóle sposób w jaki mówi tak nienaturalnie że powinni jakiś wypadek zaaranżowac w stylu napił sie gorącego oleju czy coś żeby juz korwa więcej nie przemówił.

ocenił(a) serial na 7
klonex

Taką ma role.

__Cleo Sertortii13

nie to ten jego głos i takie przeciaganie nie wiem jak to nazwac

pawello_2399

Bo wy mając 3 lata, zagralibyscie lepiej, kiedy do obcych ludzi kazano by wam mówic mamo, dziadku.......

A swoją droga, to on sprawia wrażenie jakby chciał powiedzieć "co ja k... tutaj robię.." ; p

ocenił(a) serial na 10
damianii

A to dobre co napisałeś damianii ale sie uśmiałem z tego i to Turczyka wujek a Anety i Majki ciociu.

Zbuntowany_RBD

to już chyba lepszy był ten poprzedni tomeczek - rzadko się odzywał więc przynajmniej się nie kompromitował tak jak ten obecny :P

ocenił(a) serial na 5
Faraon_5

Nie przesadzaj. Ten chociaż cokolwiek się odzywa :)
Bardziej od tomeczka denerwuje mnie mirek i jego koledzy. Wypadają tak okropnie, że aż nie mogę na nich patrzeć. ;p Najlepszy jest ten grubasek, nad którym znęcał się ojciec - sposób w jaki mówi i sam jego głos jest torturą dla moich uszu. Nie wiem co za kretyn wpadł na pomysł angażowania ich do serialu. Lepiej grają dzieci w szkolnych przedstawieniach :)