PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Tomek mówi ! ! !

ocenił(a) serial na 4

Tomek mówi ! ! ! Ta wielka chwila nadeszła :)

niccco

To samo chciałam napisać, dlatego tu weszłam!!! Boże kochany, dobrze że zmienili tego aktora!!!
Powiedział aż DWA zdania!!!!!!!!
13.10 - dzień Tomeczka z PM ;)

aniula_anka

o wow!!az przetarlam oczy z wrazenia!!tyle ile Tomasz dzis powiedzial to jeszcze w od poczatku serilau tyle nie mowil.

użytkownik usunięty
aniula_anka

Przegiął pałę dzisiaj - tak się rozgadać?!!

ocenił(a) serial na 5
niccco

tez po to tu weszłam:D
mowi i to calkiem duzo, chyba rezyser wszedl na filmweb i zrozumial ze trzeba Tomasza mowic nauczyc:D

ocenił(a) serial na 3
semr69_2

Jak zaczął mówić, prawie spadłam z krzesła xddd
Szok totalny.

Villemo339

Moja mina jak usłyszałam, że Tomek coś powiedział :O Normalnie cud sie wydarzyl XD

użytkownik usunięty
Margereta

Jezusie Nazareński, kiedy zobaczyłem scenę w której Tomeczek rozgadał się na dobre i powiedział kilka słów pod rząd, niemalże spadłem z krzesła. Nie powiem, łza zadziwienia zakręciła mi się w oku i pierwszą myślą było wejście na to forum, bo spodziewałem się że w internecie już rezpętała się z tego powodu burza ;-D

A dziwisz się?! Myślałam, że Szatan najpierw wstąpi na ziemię, niż Tomeczek coś powie. Apokalipsa nadciąga!!! xDD
I poprawiam samą siebie: powiedział trzy zdania. Reżyser nas rozpieszcza - po tylu latach ;)

aniula_anka

ja nawet zadzwoniłam do mamy czy to zauważyła (chociaż trudno było nie zwrócić na to uwagi) :P
ale to jest inny chłopiec, prawda?

ocenił(a) serial na 7
__Sonia__

tak to inny chłopak. Ja też się zdziwiłam ,że Tomek mówi. Tamten tomek to był jakiś nie mowa. Totalny!!! hehe

ocenił(a) serial na 6
niccco

Jaki to zdolny młody człowiek. Sam się nauczył mówić w odosobnieniu, pewnie patrząc na TV w kąciku, bo tak właściwie nikt się nim nie zajmował, no chyba jedynie wtedy gdy mama szła z nim na chłopów, dodając sobie punkty za wzorową mamę.

Iora

A mnie ominęła ta ważna dla świata chwila!;( czyli zaczęło sie, Apokalipsa nachodzi...skoro nawet Tomeczek z 'Pierwszej...'mówi...koniec jest bliski!

ocenił(a) serial na 5
felietonka

Kopcie schron, bijcie w dzwon. Tomasz, mówi on!

pionas666

Niesamowite! Już dawno nic mnie tak nie zaskoczyło w tym serialu. Nawet to, że ojciec Artura miał żonę. Wszystko wymięka przy tym, że Tomek mówi. I jak na jego pierwszy raz to się postarał. Nadal jestem w szoku gdy coś mówi :P

użytkownik usunięty
_NeMi_

Ja jednak po dwóch odcinkach po po tym wiekopomnym wydarzeniu jestem za tym żeby Tomeczek przestał mówić- tak się do tego jego, dziwacznego biorąc pod uwagę wiek milczenia przyzwyczaiłem, że teraz kiedy tylko młody zaczyna coś mówić to od razu podskakuję z krzesła jak rażony prądem lub krztuszę się pitą właśnie herbatą. Po prostu byłem przekonany że wszedłem już w taki spokojny wiek kiedy człowieka nie jest już nic w stanie zaskoczyć, a tutaj codziennie o 18 muszę być napięty i czujny... nie radzę sobie z tym

Totalnie Cię rozumiem, człowiek się przyzwyczaił,że kiedy to dziecko pojawia się na ekranie to nie powie NIC, co najwyżej Kinga zwróci mu uwagę (coś w stylu 'Przycisz tę muzykę Tomek!!!'- nie wiem czy pamiętacie jak to krzyknęła:D), a teraz ani człowiek nie zje, ani się nie napije, bo jest napięty jak struna...

ocenił(a) serial na 5
felietonka

Spokojnie panowie, bez nerw. Przyzwyczaicie się z czasem, szok minie a wy wrócicie do tego serialu spokojniejsi. XD

pionas666

Jak zaczął gadać to myślałem, że to mi się śni! I jeszcze te teksty typu "trzeba sobie radzić", biedny pewnie w milczeniu powoli nauczył się mówić... Normalnie jakby po operacji mózgu był...

tony_tr

Może Kinga go o jeden raz za dużo upuściła i mu się coś odblokowało?

pionas666

A tak btw to raczej nie 'panowie', jestem dziewczyną, no ale po wypowiedzi nie było widać:)

ocenił(a) serial na 5
felietonka

Pardonsik, madame wybaczy ten błąd.

ocenił(a) serial na 3
pionas666

mówi pewnie dlatego, że buraczków nie jadł:P i nawet w sytuacji z buraczkami dowcipem błysnął:) czyste szaleństwo :D

ocenił(a) serial na 5
antenka_1

Nom, ten tekst o buraczkach był... konkretny.

ocenił(a) serial na 2
pionas666

ale to jest inny dziecko, zauważyliście?