PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Skoro jest o tych najmniej lubianych, to może być i o tych, które lubimy, ew. tolerujemy.
Podejrzewam, ze będzie ich mniej ;P.

Moje ulubione to:
Renata, Grzegorz (bo wydaja się w miarę normalni, w przeciwieństwie do reszty
towarzystwa).
Aurelia, taka ciepła kobitka z niej.
Aneta, Marek - też w porządku są, sympatyczni.
Śmiałek i Franek - potrafią rozładować atmosferę, zabawni są :D.

angielskapani

ja lubie tych z Wadlewa - Aurelia, Marian, Wiktoria z Malwiną i ekipa spod sklepu z Łzankiem na czele
Grzegorz i Renata też sa spoko, reszta w zasadzie mnie wkurza

angielskapani

Grzegorz normalny? Przecież to stetryciały wojak, który czepia się o byle pierdołę. Aurelia faktycznie jest okay, chciałbym w wieku Mariana mieć taką kobietę. Aneta mnie wkurza, takie skrzyżowanie matki teresy z bankomatem.

Faraon_5

Fakt, jest cholernie zaborczy, ale można go trochę zrozumieć. Jego żona umarła dawno, sam musiał się opiekować dziećmi więc czasem trochę go ponosi, chce ich chronic za wszelką cenę, zeby nie narobili głupot i nie zmarnowali sobie życia, albo żeby ich nie stracić (a trochę "wypadków" to oni juz mieli w ostatnim czasie). Ma wady, generalnie jest spoko, lubię go, bo taki trochę przerysowany typek, ale w gruncie rzeczy porządny z niego człowiek.

ocenił(a) serial na 4
angielskapani

grzegorz i renata są ok. szczególnie on, bo jest zdecydowanie lepszym aktorem niż partnerka, ale jako postać ona też daje radę. poza tym, lubię śmiałka. zresztą też nieźle gra. aurelia może być - nie drażni. kaśka jest również zabawny. czasami bawi mnie marek. z anetą już gorzej... to tak w pierwszej chwili przyszło mi do głowy.

ocenił(a) serial na 3
marajka

Izabela (z całą swoją popapraną przeszłością i przedstawionym w zeszłym roku ''biczyzmem'' - zawsze miałam słabość do takich postaci, NAWET w tym serialu).
Malwina - nie wiem dlaczego, ale wolę ją od Wiktorii, którą wszyscy wychwalają pod niebiosa.
Franek - bo jest spoko i aktor bardzo w porządku.
Lubiłam Patryczka, ale w sumie ciesze sie z jego zniknięcia, bo ostatnio był już nudny...
Poza tym chyba ciężko mi kogoś znaleźć. Może Śmiałek, Grzesio, Marek i Antek, o.

angielskapani

Celina z ośrodka zdrowia :D najmniejsza kobitka w serialu i bardzo sympatyczna:)

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

najmniejsza jest ola / jak otwierała drzwi nożownikowi to ledwo sięgała ponad klamkę;)

marajka

Ulubione postacie:
Sabina- konkretna, zdecydowana
Celina, Aurelia- śmieszne, miłe postacie
Malwina- jedna z bardziej komicznych postaci

Z facetów to chyba,(ale też nie koniecznie) grzegorz (śmieszny).

Marszal26

Z Wrocka - Grzegorz, Renata, Hubert
Wadlewo - Marian, Aurelia, Łazanek, Celina, Mirek, Malwina, Wiktoria i Roman

ocenił(a) serial na 4
Oprah11

jakbym miała po przemysleniu wskazać czołówkę ulubieńców to jednak nr 1 to ŚMIAŁEK i zaraz za nim ta cała ekipa - ŁAZANEK, Roman, Sylwuś;p

marajka

Malwina - ma babka charakter, uwielbiam ją.
Aurelia - sympatyczna kobieta.
Śmiałek i ci wszyscy dżentelmeni z Wadlewa :D - po prostu bez nich serial był by do bani.
Gdyby nie postacie z Wadlewa dawno przestałbym oglądać serial a tak mam zawsze nadzieje że chodź na chwile się pojawią i jestem w stanie wytrzymać przy tych nudnych i bez wyrazu postaciach z Wrocławia (przynajmniej teraz takie mi się wydają).

ocenił(a) serial na 6
marajka

no mała jest :D chociaż on za wysoki też nie był... xD