4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Berenika, piękna kobieta, twarz idealna ciało też, mimo małej nadwagi, albo bardzo
kobieta...wielki żal że już nie gra.

A tak to kobiety w tym serialu, no nie powalają.. no może Wiktoria czy ostatnio Emilka(która się
wyrobiła)....a tak to bida..no i Kinga, ale to dosłownie momenty gdy jest atrakcyjna.. Główna
bohaterka, Marysia, no niby najbrzydsza nie jest, ale coś w niej nie gra...może to że się brzydko
ubiera i ma słabą fryzurę? Nie wiem, mnie odpycha..

Błażej idiota, trafił ostatnio w totka, to mu się mundur nie podobał hahahaha co za idiota,
oczywiście to wina scenarzystów ze robią z niego taka ofermę , którą jedyne co to należałoby bić. .

IOOI

co z tego, że Berenika miała malą nadwagę? to chyba dobrze. chciałbyś kościotrupa? laska powinna mieć krągłości, a nie widoczne żebra ;) Emilka - bez komentarza. o gustach się nie dyskutuje.
postaw się na miejscu Błażeja - dziewucha jest wojskowową i jej ojciec też. gdyby Grzesiowi udało się ich spiknąć, miałby nad Błażejem większą kontrolę.

makintosz

No bardzo dobrze, własnie dlatego ją wysoko punktuje. Szybko pisałem, i zjebałem sens tego co chciałem napisać.

IOOI

spoko ;) a sam widzisz jakie skarani boskie ma Błażej ze swoim starym. myślę, że po prostu bał się, że ona też go w końcu będzie tak dręczyć. obawiał się też pewnie, że o wszelkich ekscesach będzie donosiła jego ojcu. nie dziwię się, że jej nie chciał. poza tym, pokazała swoją prawdziwą twarz.

ocenił(a) serial na 4
IOOI

Berenika spoko laska

IOOI

Kwestia gustu, dla Ciebie Berenika, dla mnie nr 1 zdecydowanie to blondynka z play Kurdej Szatan :-)

Hans_Kloss

czy ja wiem? żadna z niej piękność, średnia laska.

użytkownik usunięty
IOOI

albo Edyta. A najprzystojniejszym facetem był Igor :D

ocenił(a) serial na 4
IOOI

Co z tego, że ta laska z playa jest ładna? To nie z dupą i cyckami spędza się całe życie tylko z charakterem, a ten miała raczej wredny.

DoomedMistress

wredny? Raczej szczery! Ktoś w końcu musiał uświadomić Błażejowi że jesteś lamusem.

ocenił(a) serial na 7
IOOI

O gustach się nie dyskutuje, ja nie mogłam patrzeć na Berenikę. Izabela jak się pojawiła w serialu była niezła. A jaka piękna jest matka Sabiny! Edyta też była ładna :)

A numer 1 w serialu to oczywiście siostry z Wadlewa. Cudne i atrakcyjne obie!

ocenił(a) serial na 10
Naavy

najładniejsza była edyta

użytkownik usunięty
witek_38

Najładniesza była Elka z Fitnesu.Poza tym ta policjanta Magda mimo krótkich włosów miała to coś.

ocenił(a) serial na 1
IOOI

zgadzam sie Berenika to była lasencja :P teraz jedynie Viktoria jest nawet ok
Marysia brzydka bo przytyla i wygląda troche jak mały pulpet

ocenił(a) serial na 10
radomir_niewiadomski

Nikola jest śliczna.

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

W tych spódnicach MAryśka wygląda jak stara baba.