PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Upadek serialu

ocenił(a) serial na 1

Na początku tego sezonu myślałem że to minie ale teraz jestem pewny, ten serial się skończył, teraz
nie da się tego oglądać wszystko spadło w dół włącznie z muzyką, która kiedyś była całkiem,
całkiem. Teraz tylko oglądam to z przyzwyczajenia i z 50 odcinków tego sezonu obejrzałem może 15
z czego tylko ok. 5 całych bo w czasie reklam przełączam np. na tv6 gdzie lecą miodowe lata i
zwyczajnie w świecie zapominam o PM. To smutne że to na co kiedyś czekałem godzinami teraz
przestało mi sprawiać przyjemność, tak z dnia na dzień. Z tego co czytam nie tylko dla mnie ten
sezon to katastrofa.

ocenił(a) serial na 4
blade96

Wszystko się schrzaniło odkąd odszedł Paweł

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Paweł odszedł, stało się, wiadomo jak jest. Moim zdaniem dramatyzowanie jest trochę przesadzone, najłatwiej wszystko zwalić na odejście Krzyżanowskiego i narzekać. Mi obecny sezon ogląda się lepiej niż poprzedni, a czekają nas coraz lepsze wątki. Mega się cieszę na powrót Adam i wszystko co z tym związane, a i wątek kryminalny z Radkiem czy Jowitą.

ocenił(a) serial na 5
Zgiebongo

No właśnie fajne są te odcinki Pm :)

użytkownik usunięty
gumis882

Czuję to samo. To jest takie nudne już. To już nie ten sam serial co kiedyś. Jak napisałeś nawet muzyka jest do dupy. Kiedyś PM opowiadało o paczce przyjaciół. Był pokazywany ojciec i dziadek Marysi oraz wątek miłosny Majki i Pawła. Głównie o to chodziło.Wadlewo jest w każdym prawie odcinku, a nikt tam nie pamięta o krewnych Majki.Ta zajęta lataniem za facetami. Jej ojciec to chyba nawet nie wie z kim jego córka jest obecnie. Już Szymona nie poznałam a o Aleksie nie poznam. Aleks nie chce poznać jej rodziny? czy Jana w ogóle obchodzi także wnuczka? Mariola miała częściej odwiedzać Julkę i co? właśnie znowu przestała się pojawiać odkąd Marysia z Harcerze pojechali do Kolumbii. Już się nie przejmuję losem Pawła? wszystko jest pokręcone. Serio.

ocenił(a) serial na 5

No właśnie zapomnieli o swoich krewnych.

ocenił(a) serial na 7

Oj już bez przesady, a ten Paweł to jakimś królem serialu był? Są też inne wątki. W każdym serialu przychodzą nowe postaci i odchodzą. Obecne wątki są też są ciekawe tak jak gumis882 wspomniała.

ocenił(a) serial na 4
just346

No jak dla mnie to mógł być i nawet królem. Od początku miał dobre wątki. Chyba jedyna osoba, która zawsze miała taki sam charakter. Wszyscy się tragicznie zmieniali po jakimś czasie (mikser, Sabina, Marysia) itd. ale Pawełek ciągle jest ten sam. I problem w tym, że jak dla mnie obecnie nie ma żadnego ciekawego wątku. Może jest śmiesznie, ale nie ciekawie...

Muzyka w tym serialu osiągneła dnoo. Masakra totalnie. Już nawet w pierwszych odcinkach była przesłodzona ale lepsza

Jak dla mnie to już zniknęła cała paczka: Bartek ma gówniane wątki od czasu do czasu, Artur pojawia raz na 100 odcinków

just346

Obecne watki też są ciekawe hahahaha. Ile muszę jarać żeby te wątki były ciekawe i dla mnie ? huh ?

Zgadza się, paczki już nie ma. Stało się trochę jak w klasie w gimnazjum. Porobiły się grupy i każdy ma swój wątek. W starych odcinkach wzajemnie one się krzyżowały a teraz wszystko takie oddzielone. Mimo to fajnie wg się ogląda w tej chwili, bo są fajne wątki komediowe. Tylko to nie może potrwać zbyt długo. Widzowie chcą także czegoś innego. W tej chwili jak oglądam odcinki to co chwilę śmieję się jakbym oglądał sitcom. I Paweł musi wrócić. A co do muzyki to najlepsza była w pierwszych 60 odcinkach. I wcale nie była przesłodzona. Teraz nie zwracam uwagi na muzykę bo jest byle jaka.

mat161

No właśnie gdzie te czasy stara paczka Artur,Bartek,Patryk i Paweł. Największym błędem było gdy przenieśli Bartka i Patryka do Wrocka. Wiadomo że Artur i Bartek całe życie nie mogli mieszkać razem ale mogliby się dalej spotykać balować trochę itd.
Dawniej ich wątki historie się krzyżowały jak wyżej napisane a teraz. Pamiętacie jak Artur miał problemy z Izą i Wekslerem siedział w areszcie przez chwilę a Bartek i Patryk o tym nie wiedzieli nikt ich nie poinformował a o tak ważnej sprawie o takich akcjach powinni wiedzieć. Mogli też wiedzieć o zdradzie Artura gdy Berenikę zdradzał itd. wiele takich sytuacji.