"Wielki Aleks, nowa nadzieja dla Marysi, naprawdę ją pokochał i zmienił się dla niej" blablabla
pierdu pierdu, on wcale jej nie kocha, jest tylko z nią żeby podupczyć tak jak Szymon. Jedyna wielka
miłość to nie Marysi i Aleksa ale jakby nie było Marysi i Pawła- w końcu pierwsza, a jej owocem jest
dziecko. Już z Hubertem miłość była bardziej wiarygodna, bo poświęcił 2 lata dla nieswojego
dzieciaka.
Ale swoją drogą Majka nigdy nie była w porządku do swoich facetów. Zdradzała Pawła ze Stasiakiem, a potem wydała go policji (a nie było pewne czy go zabił czy nie), najpierw krzyczała i płakała "Nie potrafię przestać Cię kochać!", zaczęła go całować i rozbierać a na drugi dzień wyjechała bez słowa do Niemiec i nie dawała znaku życia. Jak wróciła to zataiła fakt, że to Paweł jest ojcem dziecka.
Z Hubertem też- nigdy go nie kochała, w swoim życiu kochała tylko Pawła a Huberta traktowała tylko niańkę do dziecka i sprzątaczkę obsranych pieluch. To, żeby jej dzieckiem Hubert się zajmował to jej odpowiadało, ale jemu dać dziecka już nie chciała, nawet robiła oporu, by zgodzić się na adopcję Julki przez Huberta. Jak ten wyjechał do Sztokholmu to ona już tego samego dnia poszła z Szymonem do łóżka.
z Majki od romansu ze Stasiakiem robią puszczalską....Widać,co ma na myśli patrząc na Aleksa nawet otwarcie to mówi...w którymś wątku jest że z Aleksem jej nie wyjdzie będzie ktos inny....
Daj spokój. Marysia przeszła metamorfozę. Na początku (w 2004 roku) była cichą, skromną, wrażliwą i delikatną dziewczyną ze wsi, ktora pojechała do wielkiego Wrocławiu z ambicją na zostanie lekarzem i na znalezienie miłości swojego życia. Teraz stała się przemądrzałą, puszczalską jędzą. Wszystkich musi pouczać, oceniać narzucać swoją wolę, a sztukę psychomanipulacji opanowała do perfekcji. Skoro taka mądra to dlaczego nie ukończyła swoich studiów medycznych będąc niby "najlepszą studentką na całej Akademii Medycznej"? Miała być chirurgiem, a tak musi siedzieć w zwykłej knajpie na łasce swojej kuzynki i użerać się z takimi debilami jak Kaśka i Beata.
podsumuję Twój wpis jej słowami ,,Jestem blondynką,, i tak się zachowuję. Marysia jest tak naprawdę pusta. Odrazu zaznaczam że nie chcę obrażać blondynek(sama nią jestem) ale scenarzysci robią z niej i Sabiny takie bezmózgie blondyneczki
wydaję mi się że tłumaczyła,że bez Stasiaka nie potrafi tam być że wszystko jej jego przypomina i że zrobi sobie rok przerwy i zapomniała że musi wrócić
dla mnie to zbyt naciągane.tak się mówi o mieszkaniu a nie uczelni.podobno była z Radkiem jak wyrzucili go z PWr to mógł iść na inną uczelnię.
ale właśnie chyba tak to tłumaczyła wzięła chyba dziekankę...potem zaszła w ciąże wyjechała i po studiach. Teraz siedzi w Barbarianie i gra sobie na laptopie od czasu do czasu Kinga ją zje,,,,,,,,ie za to że nic nie robi. Wychodzi kiedy chcę czy w szpitalu miałaby taki luz?nie
więc lepiej je w Barbarianie tym bardziej,że Marek nie pozwoli jej zwolnić. Wychodzi kiedy chcę i na ile chcę
ona mowiła wtedy tez ze ma depresje i cytuje ''chce cos zmienic w swoim zyciu, dlatego zostane kwiaciarką'' ;//// masakra, przeciez była juz na ostatnim roku ;//
zresztą teraz marysia sie rozleniwiła tylko by nogi rozszerzała dla facetów, nawet z dzieckiem swoim sie nie bawi i nie poswieca mu czasu ;// pewnie doszła do wniosku ze jej sie nie chce byc lekarzem, bo to jednak wiąze sie z odpowiedzialną i meczacą pracą, ciagle trzeba sie doszkalac, do tego dyżury. majka na dyżurze by facetów przyjmowała po cichu pewnie :D :D
Biorąc pod uwagę, że lekarze 'w tym samym czasie przyjmują w szpitalu i w przychodni, co fizycznie jest niewykonalne , bo sie nie rozdwoją ale z grafików wynika wiec pewnie miałaby też luz.
Rzucanie studiów to nagminne w PM : Marysia, Błażej, Nicola, pośrednio też Radek ( wyrzucili, ale na ''własne życzenie'', bo kręcił wałki i powinien być świadomy, że pierwsza kara jaka moze go spotkac to właśnie wylot z uczelni) także Agata, która zmieniała kierunki w USA. Może jeszcze był ktoś o kim nie pamietam.
no ale jako chirurg czy nawet lekarz w przychodni plus dyżury w szpitalu nie miałaby tel luzu co u Anety lub Kingi.
Studia rzuciła chyba jeszcze Emilka i Artur. Nie wiem jak z Sabiną???ostatnio cisza ani nie ma wykładów ani sesji.Wcześniej często wspominała teraz cisza nie ma tematu tylko użalanie się nad Agatką
Radka wyrzucili za włamanie do komputerów uczelni i zmianie ocen .Nie wiem czy łatwo by się dostał na inną pewnie na niepaństwową ale mimo że oboje z Nicolą pracowali i opłaty mieli przecież z Kaska na spółkę ciągle narzekali na brak kasy więc pewnie nie stać go
gość narzekał że Julian jest świetnie wykształcony a sam ma średnie wykształcenie.
Majka udaje idealistkę a to cwaniara.dziwne że pracę dostaje tylko po znajomości najpierw galeria Anety teraz knajpa Marka.powinien jeszcze jej Aleks załatwić jaką furę w psiarni.
dokładnie.Ale ja jakbym dostała pracę po znajomości to bym się starała na maksa głupio by mi było gdyby mi zarzucił znajomy że zle wykonuję prace,a oni olewają jak nic.Nawet Radka mama dostała prace dzęki Grażynie Weksler
W sumie to sie nie dziwie,ze ona i Pawel nie sa juz razem,bo Majka zrobila sie juz nie do wytrzymania.
nie każdy potrafi wybaczyć zdradę do tego ona nie uwierzyła w jego nie winność i była pewna,że zabił jej kochanka, pózniej zataiła że mają dziecko ,ograniczała kontakt itp dużo świństw jemu zrobiła. Ja nie widzę ich już razem zresztą nawet przyjaciółmi nie zostali nawet po powrocie nie chciał jej zobaczyć....A Julce tylko wujków przybywa na 10 urodzine sale na wesele wynajmą tylu będzie już wujków ;-)
Prawda. Maryśka to najbardziej wkur..ający mnie oszołom w tym serialu. Drażni mnie ten pasztet.