PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

który watek w PM wg Was jest lepszy? Wadlewo czy Wrocław? Ostatnio w ogóle nie ma
wadlewa i chyba jest przez to mniej głupkowatej komedii.

elcia_filmaniak

wrocław rzecz jasna. w ogóle ten serial miał być(przynajmniej jak zaczynał to był) o młodych ludziach, i nie mam na myśli wieku, ale podejście do życia. jakieś zakochania intrygi itp a nie nudne życie małżeńskie emilki i doktorka, i półgłowki wokół nich...
fajnie było jak sabina itd chodzili do szkoły, mikser chyba uadwał przed olką że jest geniuszem matematycznym lol, takie rzeczy...

ocenił(a) serial na 7
number_nine

Ja jednak wolę Wadlewo. Dlaczego?
Postacie, których nie lubię: Kinga, Majka, Dagmara, Patrycja
Moje ulubione postacie: Malwina, Wojtek, ewentualnie Aurelia i Hubert ;)
Może wiejskie życie jest bardziej groteskowe, przerysowane i "głupawe", ale jakoś postacie bardziej wyraziste, a wszystko mniej absurdalne (bo mniej "ideałów").

ocenił(a) serial na 6
elcia_filmaniak

Wolę Wadlewo, ale myslę że jest dobrze tak jak jest, czyli trochę miasta, trochę wsi :)

zoriia

Ten aktor grający Huberta ma jakąś dziwną manierę w głosie, w związku z czym jego aktorstwo wydaje się sztuczne.

Faraon_5

a ja go właśnie lubię i jego postać, na początku go nie lubiłam, ale jest ok.
moje ulubione postaci(/wątki): majka/paweł/hubert(sentyment) malwina florek(pozaostałość po czarnych charakterach), barbarian i młodzi(radek, toster, sabina, ola, błażej, ewa, patrycja)

ocenił(a) serial na 6
number_nine

a moje ulubione postaci to: Marysia, Paweł, Malwinka, Bartek, Radzio, Mikser, Patrycja i Michał :)

ocenił(a) serial na 1
zoriia

Malwinka i Wojtuś żądzą! Wiktoria do wywalenia

elcia_filmaniak

Dla mnie obydwa krajobrazy są fajne.Różnią się tym.: W Wadlewie więcej śmiesznych,ciekawych pomysłów,we Wrocławiu więcej historyjek miłosnych i z życia wziętych,a mniej pomysłów.Taka to jest moja teoria :)

elcia_filmaniak

Wadlewo. : 3
Szczególnie Malwina i Wojtuś. ; D

elcia_filmaniak

Zdecydowanie Wadlewo,tam jest zabawnie.
:)

ocenił(a) serial na 1
Damx123

Dzisiejszy odcinek był beznadziejny na maxa

ocenił(a) serial na 1
elcia_filmaniak

w wadlewie komedie odstawili