PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Kiedy ten napompowany babsztyl z mopem na głowie zniknie wkoncu z tego serialu???????? normalnie nie moge patrzec na jej gre aktorska i na ten zarozumiały wyraz twarzy, nigdy nie przepadałam za tą aktorką no ale w tym serialu to przegięcie, niech ją w końcu usuną...

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

ładna jest i zgrabna/tylko przegina z solarką/ -w opozycji do Majeczki to wolałabym mieć mopa na głowie niż te kilka marnych włosków. dobrze gra taką wrednawą sucz. chociaż obiektywnie jest o wiele lepsza dla Pawła... była dawcą dla jego brata, osłoniła własną piersią;p a Majeczka niby taka miluchna a straszne rzeczy robiła...

ocenił(a) serial na 10
marajka

zgadza się ;)

ocenił(a) serial na 6
marajka

Też nie przepadam za Anką, ale jest baaaaaaaaaaaaardzo ładna. Zresztą wolę ją od Marysieńki, zakłamanej blond-świnki.

ocenił(a) serial na 4
digi_hardcore

ona najwyraźniej jest niezła, bo Agnieszkę W - jako aktorkę czy osobę publiczną lubię, a za postacią Anki nie przepadam również.

marajka

Ja uważam, że Agnieszka, nie jest wybitną aktorką. Jakoś nie poruszyło mnie jej poronienie. Ja raczej na takich smutnych momentach wyje. A tu nic. Nie przekonała mnie. Ale nie jest też jakimś totalnym drewnem jak aktor, który gra Adama. Aga grać umie, ale nie super ekstra.

ocenił(a) serial na 4
ekoderka

no ale to jest zwykły serial - wystarczy, ze gra w porządku. oscarowej gry bym tu od nikogo nie oczekiwała.

marajka

No tak. Ale moim zdaniem powinna taką dramatyczną sytuację zagrać przekonywająco, żeby widz poczuł jej ból. I nie ważne czy to zwykły serial czy nie. Ale właściwie chodzi mi tylko o ten jeden wątek. Bo tak to nie gra najgorzej.

ocenił(a) serial na 4
ekoderka

racja

Czarna9922

włodarczykowa jest tu śliczna, taka szczuplutka, zgrabniutka, wlosy ma przesliczne tylko za duzo solary uzywa a i dla pawla jest lepsza, bo w odroznieniu od swietej maryski, co niby świętsza od papieza, a juz go zdradzila, wsadzila do pierdla i corke przed nim ukrywa!maryska to jakas ladacznica i wkurza mnie, ze taka świętą zgrywa, juz wole anke

Czarna9922

wszystko można wyczytać w spoilerach, jest tego pełno w necie, jednak wolę tam nie zaglądać. Moim zdaniem, zniknie już nie długo gdyż, zaczyna jej odwalać. Albo ją uśmiercą / dość często robią to w tym serialu /, albo Paweł ją oleje i też się kwestia zamknie.

Bawidamek_filmaniak

mnie ona nie przekonuje, jedyna ciekawa rola to Agnieszka w "13 Posterunku"

Czarna9922

i Sara w... "Sara" :-)

Faraon_5

Pamiętajmy też o tym, że Agnieszka Włodarczyk dużo już w życiu przeszła.

Bawidamek_filmaniak

A co takiego przeszła Włodarczyk w swoim życiu?

Oprah11

podobno miała problemy ze zdrowiem, ponadto jak na swój wiek dość wcześniej musiała też się usamodzielnić

Bawidamek_filmaniak

ok, idac twoim tokiem rosumowania 'aga w. jest swietna aktorka bo duzo w zyciu przeszla'

Czarna9922

Heheehheh no w sumie tak :p Hahaha
Po prostu jakiś taki argument znalazłem w stosunku do ewentualnych ataków w jej kierunku :p

Bawidamek_filmaniak

Mnie przeraża jej siano na głowie i solarium. Naprawdę, mogłaby coś z tym zrobić. W ogóle ktoś jej przy twarzy majstrował, zupełnie niepotrzebnie. Jej wątek jest beznadziejny , pewnie niedługo zniknie bo wiadomo, że Paweł i tak będzie z Marysią.

basia990

Racja, z solarium przesadza. Generalnie jest taka jakaś niezbyt atrakcyjna. Dużo ciekawsze były wątki na siłowni, coś się działo. A ostatnio to ona głównie siedzi w domu i wciąż marudzi a w przypływie swej frustracji pójdzie się naj....bać do knajpy, chociaż teraz gdy w Barbarianie alko zlikwidowali to już nie wiem gdzie będzie pić.. Bo jak się okazuje to jest jedyna knajpa w tym serialu, gdzie spotykają się wszyscy bez względu na to z jakich są klas społecznych i co przychodzą załatwić...I mamy kolejny absurd

Bawidamek_filmaniak

niedługo bedzie w spiaczce cae szczescie;p wiec troche obejdzie sie bez jej irytujaco-kure*skiego glosiku wiecznie niezadowolonej fladry...

Czarna9922

Jak dla mnie ten imicz Włodarczykowej jest okropny... Spalona na heban i twarz złośliwej początkującej alkoholiczki , wygląda jak jakiś disco-ku.wiszon. Jak była młodsza to wyglądała jeszcze jako-tako a aktualnie jest z nią coraz gorzej :P Trzeba przyznać ze dobrali jej idealną rolę.

eltorromuchacho

nie znosze jej poprostu..... teraz to jeszcze jako tako znosze sceny z jej udzialem bo tylko sie kloci z pawełkiem ...no ale predzej to byla masakra... irytuje mnie ona chyba gorzej od Emilki -_-

Czarna9922

dajcie jej spokój zachowuje się egoistycznie mam nadzieje że jak nie będą razem to Paweł pozna kogoś innego niech Paweł zwiąże się z kimś innym np. z Bereniką

kchm1

Mnie rozwaliło jak Berenika przyszła do Anny, pocieszała ją, udzielała jej porad.. Powiedziała coś w stylu "Dziewczyno, ogarnij się, UCZESZ SIĘ i wyjdź do ludzi". A Anka jak na przekór wszystkim, przylazła do Barbariana z największą szopą (suchym sianem na głowie) jakiej jeszcze u niej nie widziałam, a następnie się schlała ;D Pękłam ze śmiechu.

Czarna9922

bo to babska głupota, te pierwsze milosci, m jak milosci barwy milosci i inne bzdety ja nie wiem jak mozna spedzac czas przed telewizorem od 18 do 23 i ogladac jeden po drugim ten durnowaty serial's ;]]]]]]]]]]]]

Czarna9922

Dzisiejszy odcinek - najlepszy od dawna :D

Kibicowałem z całej mocy Anulce żeby tego samobója strzeliła , jeszcze ... jeszcze ... yeah ! udało się ! a tu nagle "w następnym odcinku" - "uszkodzenie mózgu" KUUURDE ! nie udał się samobój do końca ... faking skucha : ( . Ale przynajmniej chyba nie będzie już drzeć ryja.

Z Bereniką też dobry motyw - wali w drzwi chyba z 5 minut co chwilę naciskając klamkę (a nóż drzwi się cudownie otworzą) i co chwila "JESTEŚ TAM?! EJ JESTEŚ TAM?!" kurcze pióro... niechciałbym mieć takiego znajomego , gorzej niż komornik haha.

A kiedy znalazł ją Pawcio już myślałem że powie JES JES JES ! a tu motyla noga tak zburaczył :P

eltorromuchacho

Wgl jeszcze odnośnie bohaterów... z żeńskich postaci chyba tylko Berenika jest jakoś możliwe rozgarnięta umysłowo a reszta tylko do psychiatryka się nadaje :P Najlepsza Maryśka - Ma chłopa który wziął sobie na łeb ją i jeszcze nieswoje dziecko i przy tym jeszcze jest z tego zadowolony , a tej dalej nie pasuje i ciągle kiep swędzi :D (Najgorsze jest to że i takie baby zdarzają się często w realu :P) Kręci dalej ze swoim dawnym chłopem na boku a kiedy ten sie zjawi to go przegania , paranoja normalnie :P

ocenił(a) serial na 5
eltorromuchacho

ja tylko dla Agnieszki Włodarczyk ogladam ten serial przymajmniej jest na kim oko zawiesic dobrze gra swoja role serialowa Anka sarala sie o dziecko i raptownie wszystko na czym jej zalezalo stracila trzeba sie postawic w jej sytuacji i pomyslec jak by to nas wtrafilo a reszta jak widze Anete Zajac az mnie krew zalewa ....

użytkownik usunięty
princess90

Ona i tak ma zajoba, jest psychiczna, i w końcu wyląduje w psychiatryku....

Czarna9922

Agnieszka robi sobie okropną krzywdę tym nadużywaniem solarium. Nie mam pojęcia, po co kobiety tam w ogóle chodzą - to jest zwyczajnie brzydkie.

Włodarczyk niestety ma już skórę kobiety jakieś 7/8 lat starszej, poza zrujnowaniem swojego wyglądu (mocne słowo, ale niestety zgodne z prawdą) - znacznie pogorszyła się też jej gra aktorska.

Gdzie się podziała "Sara"?

Czarna9922

ten cały serial to jest o dupe potłuc ;))))))