4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

W dalszych odcinkach

użytkownik usunięty

Agata odwiedzi Olgierda we więzieniu i powie mu,że ma drugiego syna. Piotr będzie szczęśliwy,że
odnalazł biologicznego ojca. Sabina spotka się z Piotrem,który ją przeprosi za swoje zachowanie i
ta zauważy,że ma na placu taką samą obrączkę jak Igor. Co myślicie na ten temat? czyżby Igor nie
umarł? ale to bzdura! widzieliśmy jak ojciec go zabił. Lezał martwy. Nawet radek widział go
nieżyjącego. Był chyba nawet pogrzeb więc było ciało w trumnie. Więc jakim cudem Piotr ma być
Igorem? po co Igor miałby udawać śmierć ,przebierać się za kogoś innego i udawać,że nie zna
Sabiny? to bardzo nielogiczne.

ocenił(a) serial na 8

może Agata widziała taką obrączkę na zdjęciach Igora i zrobiła dla Piotra żeby zrobic wariatkę z Sabiny?innego logiczniejszego wyjaśnienia nie znajduję

użytkownik usunięty
ewi184

Na pewno Piotr to nie Igor tylko brat przyrodni.Może wymyślą że jakimś cudem ją znalazł.

ocenił(a) serial na 8

ale gdzie??może Olgierd dał takie same swoim synom?

użytkownik usunięty
ewi184

Olgierd nie wiedział że ma drugiego syna.może to przypadek.

ocenił(a) serial na 8

w jakimś streszczeniu tu czytałam,że wiedział bo widział się z matką Piotra.tak mi się wydaję że tak pisało bo czytałam na szybkiego, dziś też nie dałam rady nawet wrócić z prcy na PM więc znów jestem do tyłu z akcją

użytkownik usunięty
ewi184

w internecie możesz oglądac.

ocenił(a) serial na 8

wiem ale ja lubie na dużym ekranie niż w necie ale jak w następnym tyg tak będzie to chyba będę musiała się przeżucić na net

użytkownik usunięty
ewi184

To niemożliwe,aby Piotr był Igorem. odpada. Scenarzyści nie potrafiliby wyjaśnić jego "zmartwychwstania" .

ocenił(a) serial na 8

nie,Niby jest przyrodnim bratem Igora.mają dwie różne matki tego samego ojca

ocenił(a) serial na 4
ewi184

co z tego, że wyglądają tak samo, mają taki sam głos i wzrost, jezu co za dno

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

oczywiście że jest to dziwaczne....ja osobiście jeszcze nigdy nie widziałam dwóch identycznych braci którzy nie byli blizniakami.

ocenił(a) serial na 4
ewi184

nawet bliźniacy nie są dokładnie tacy sami :D

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

dokładnie. To wszystko z Piotrem strasznie naciągane

użytkownik usunięty
ewi184

Bogu dzięki,że nie sam Igor,bo by scenarzyści przesadzili. I macie racje. Są zbyt podobni jak na braci przyrodnich. Choć widać,że scenarzyści próbowali zmienić trochę image Mohra poprzez okulary i blond włosy,ale i tak to nie jest logiczne.

ocenił(a) serial na 8

i jeszcze zmienili charakter,Piotr niby przeciwieństwo Igora,ale i tak cały ten wątek jest niewiarygodny .Niedługo PM zmieni się w Archiwum X

ocenił(a) serial na 10
ewi184

Dlatego jedynym "rozsądnym" rozwiązaniem będzie, że Piotr to Igor XD "Mam nadzieję, że są to miłe wspomnienia" - bezczelny i szybko się zawinął :D

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

jak rozsądnym rozwiązaniem?raczej absurdalnym. Ponieważ za jego zamordowanie siedzi jego ojciec.Poza tym kilka osób stwierdziło że nie żyję był pogrzeb. Jaki sens miałoby upozorowanie jego śmierci? znów porachunki mafii?

użytkownik usunięty
ewi184

Jakby się okazało,że Igor żyję to czemu jego ojciec odsiaduję we wiezieniu ? po co policja miałaby udawać,że nie zna pracy? przecież prowadzili śledztwo!. to nie ma wgl sensu...

ocenił(a) serial na 8

cały powrót Piota Igora nie ma sensu po prostu wymyślają już głupoty

użytkownik usunięty
ewi184

zgadza się.

ocenił(a) serial na 4

bo oni myślą, że to jest fajne... tak jak wadlewo

użytkownik usunięty
mateusz815

Natan to wyjątkowy frajer.Sabina będzie uprawiać ostry sex z Piotrem a ten dalej będzie jej latał z obiadami.

ocenił(a) serial na 10

Nie przesadzajmy, jeszcze nic nie wiadomo, Natan nie może nawet nic podejrzewać co do innego mężczyzny. Ogólnie wątek nie ciekawi mnie tak jak wydawało mi się, że będzie. Jeśli Piotr to nieślubny syn Olgierda to i tak skąd to podobieństwo do Igora? Tylko po to, żeby zainteresować widza? Dramat, bezsens, już wole pooglądać jaja w Wadlewie.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Jaja w Wadlewie sa okropne ;/. Kiedys nie pokazywano tyle Wadlewa. A jak pokazywali to tylko od strony Jana,Antoniego i Natalii. Teraz nie ma nic o nich. Odkad Bartek przeprowadzil sie do Wadlewa(wczesniej mieszkal z Arturem),to bardzo duzo jest Wadlewa. Ja rozumiem,ze serial ma 10 lat prawie i trzeba odswiezac serial co jakis czas i dodawac nowe postacie,ale Wadlewo to porazka jest.

ocenił(a) serial na 10

Ja zacząłem ostatnio doceniać Wadlewo, tam chociaż wszystko jest z zasady głupie i śmieszne. Po co mieliby pokazywać Antoniego czy Natalię? Już nie ten wiek.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Fakt,Antoni prywatnie ma 80 lat wiec mlody juz nie jest. Ale Jan nie jest jeszcze bardzo stary. U majki ciagle cos sie dzieje. Kiedys miala swietny kontakt z ojcem i dziadkiem,a teraz nawet o nich nie wspomina. To jest jej rodzina, a maja sie teraz w dupie nawzajem. Zero zainteresowania. Gdy Majka ukrywala ciaze w Berlinie to zadne z nich sie ze soba nie skontaktowalo.

użytkownik usunięty

Mogliby chociaz raz na ruski rok ich pokazac.

użytkownik usunięty

Jan teoretycznie mógłby kumplować z Mario i spółą ale jest na to za bardzo zarozumiały.