Agata chce zapewne,aby Sabina wylądowała w wariatkowie,ale jakim cudem ona ma dostać
majątek ojca? to się nie klei...od razu wiedziałam,ze ta obrączka na placu Piotra to sprawka jej
siostrzyczki.
ja myślę że chodzi o to żeby zakochała się w Piotrze myśląc że to Igor.zostaną małżeństwem,on jako jej małżonek będzie miał prawo do majątku.
A może...ach,ta Agatka ciągle knuje. I jeszcze te jej gadanie do siebie ciągłe ;).
Agatka to psycholka mnie ciarki przechodzą jak widzę te jej wycinanki.Dziś właśnie też się zastanawiałam jak Piotr ma jej pomóc zdobyć majątek Karola?
ja na miejscu Agaty znalazł bym sobie jakąś pracę bo Karol już zaczyna coś podejrzewać.
przeraził się jak o mniejszej dawcę leków powiedziała.Ciekawe jak teraz skończy Agatka na cmentarzu czy w szpitalu?
Karol wchodzi jej w tyłek ale z rozsądkiem pewnie chce grać wspaniałego tatusia ale swoje pomyśli.Dlatego Agata może przecholować jak dalej nie będzie szukać pracy.
bardziej nie chcę ją drażnić.Agata chciała,zabić Sabinę,żeby Karol uznał w końcu ją za córkę Karol będąc miły ma nadzieję,że Sabinie nic nie będzie grozić
nie na darmo jest miły,buziaki,kawka,Przez całe życie miał ją w dupie, teraz po tym co zrobiła Sabinie taki miły. Trzyma swoich wrogów blisko,bo w miłość do wyrodnej córki nie wierzę
bada grunt.jakby jej powiedział tak jak Natan czy Daga do domu by go nie wpuściła.nie zdziwię się jak niedługo podsłuch jej zamontuje.
jak pił kawę ja czekała aż uśnie myślałam ,że coś mu podrzuciła,dziwię się że on się nie boi Nic bym u niej nie zjadła ani nie wypiła
znalazłby jej wycinaniki.Jak chcę jego kasę powinna go zabić i dostałaby 100 milionów w spadku po co to knuć
Sabinę też wydziedziczył więc tylko Grażka coś dostanie.w taki układzie ja nie wiem jak ona chcę zdobyć tą kasę
chory psychicznie nie myślą o logice.poza tym Sabina na pewno jest znów zawarta w testamencie.
a ja myślę, że chce Sabinę wsadzić wariatkowa aby być jedyną dziedziczką, przecież Weksler fortuny nie zostawi wariatce, nawet nie wiem czy osoba niepoczytalna ma prawo do dziedziczenia, nie znam sie na tym. z drugiej strony może chce ożenić Sabinę i Piotra aby potem nim manipulować, ale patrząc na tą postać czuję, że sama najchętniej położy łapy na kasie.