4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

...że nie ma ani Pawła, ani Huberta, ani Szymona, ani Aleksa

lol

ocenił(a) serial na 3
mateusz815

Co ta Marysia teraz pocznie? Może teraz będzie miała romans z jakąś kobietą dla odmiany.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

A już niedługo wróci Łukasz, potem Aleks, a na końcu może i Paweł... Szymon z Hiszpanii też prędzej czy później. Skandyzowałem XD

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

No i Hubertowi też scenarzyści zostawili szeroko otwarte drzwi do powrotu. ;)

Żadnego z 4 facetów teraz nie ma, to i Marysię chyba przestaną pokazywać, aż do momentu powrotu Harcerza. ;)

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

nie długo to potrwa :) zaraz ktoś się pojawi....

użytkownik usunięty
mateusz815

Przecież wróci ten Łukasz czy jak mu tam. Marysia nie zostanie sama na długo, z resztą jak zwykle. ; d No bo poruchać też przecież musi...

Wroci i będzie pukanko :D http://superseriale.se.pl/seriale/pierwsza-milosc-marysia-zostawi-aleksa-dla-luk asza-szostaka-rafal-cieszynski-wraca-do-pierwszej-mil_392211.html

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

E tam, nie wierze w miłość Majki i Łukasza. Zresztą wątek miłosny to zawsze tylko dodatek do jakiejś historii. Najbardziej ciekawi mnie co on będzie kombinował, jak będzie chciał dotrzeć do Pawła i czy mu się to uda. I czy Aleks dołączy do nich czy wróci z innych powodów.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

ale po co mu po tylu latach Paweł i kto powiedział,że on zaginął?Przecież po oddaniu nerki sam chciał się usunąć z życia przyjaciół.Teraz pewnie będzie że miał ciężki wypadek,amnezje operację twarzy i wróci do Wrocławia aby zakochać się w Majcę od pierwszego wejrzenia

ocenił(a) serial na 10
ewi184

Łukasz ostatnio stracił z Pawłem kontakt i będzie chciał go z jakichś powodów odzyskać. Może rzeczywiście będzie taki motyw, że coś mu się stało.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Oby ! Mam nadzieję, że będzie ciekawie i trochę przypomną stare czasy, chciałbym zobaczyć spotkanie Łukasza z Mariuszem :D Niech się ten debilny wątek z Igorkiem skończy i będzie miodzio <3

A czytałem ze szóstak ma pojechać do Wadlewa tylko po cuś????

mateusz815

Rozpoczną wątki, żeby nie powiedzieć rozgrzebią i będzie letnia przerwa.

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Pewnie po to, by pogadać o Pawle z Bartkiem, w końcu on miał z nim najwiecej kontaktu. W sumie to jest chore, że Mariusza w ogóle nie ma, oby teraz się pojawił - w końcu to brat Pawła, wypadałoby się zainteresować.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Co do Mariusza, to ostatnio byłem na pewnej imprezie w jednym z wrocławskich klubów i widziałem jak gość wywijał na parkiecie (on się kumpluje z moimi znajomymi z roku, ale ja i on się osobiście nie znamy). ;P Obecnie gra w pewnym studenckim teatrze we Wro. Głupio mi jakoś było go zagadywać o PM, podczas gdy obaj mocno szaleliśmy na dancefloorze xD.

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Fajnie jakby się pojawił, skoro jego matka wraca. Mogliby pokazać też Karolinę, dziewczyna pewnie już do liceum chodzi, ewentualnie kończy gimnazjum. A jej ojciec - aktor - umarł, powinni też zahaczyć o to.

Zgiebongo

Szkoda Edwarda Żentary, niby trzeci rok już płynie, ale nadal szkoda. Niezwykły aktor, żal, że tak mało dobrych ról filmowych mu powierzono. Janek Pradera!

mateusz815

debilny wątek z Igorkiem? ty chyba nie wiesz co piszesz. tak, są niedociągnięcia i nielogiczności, ale to ciekawy wątek.

ocenił(a) serial na 4
makintosz

No proszę cię, jakim trzeba być skończonym debilem zeby nie rozpoznać IGORA??!!

mateusz815

to serial. nie oczekaj spójności i logiczności. większość seriali jest naciągana, bo musi się dziać, muszą przyciągnąć widza. w życiu normalnego człowieka zwykle niewiele ciekawego i emocjonującego się dzieje.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

skoro wymyślili taki wątek to ,albo Harcerz będzie z Majką,albo wróci Paweł

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

nie chce jakiegoś Harcerza Łukasza czemu Majka nie moze być przez chwile sama ;_; niech kogoś dadzą Kindze. W sumie fajnie by było jakby wrócił Hubert, Aleks i Paweł i wszyscy by rywalizowali o Marysię :)

ocenił(a) serial na 10
alka893

Ale spokojnie - Łukasz nie wróci, żeby przelecieć Majkę tylko odnaleźć Pawła.

alka893

oj tak, wtedy by były walki kogutów xD