...że nie ma ani Pawła, ani Huberta, ani Szymona, ani Aleksa
lol
Co ta Marysia teraz pocznie? Może teraz będzie miała romans z jakąś kobietą dla odmiany.
A już niedługo wróci Łukasz, potem Aleks, a na końcu może i Paweł... Szymon z Hiszpanii też prędzej czy później. Skandyzowałem XD
No i Hubertowi też scenarzyści zostawili szeroko otwarte drzwi do powrotu. ;)
Żadnego z 4 facetów teraz nie ma, to i Marysię chyba przestaną pokazywać, aż do momentu powrotu Harcerza. ;)
Przecież wróci ten Łukasz czy jak mu tam. Marysia nie zostanie sama na długo, z resztą jak zwykle. ; d No bo poruchać też przecież musi...
Wroci i będzie pukanko :D http://superseriale.se.pl/seriale/pierwsza-milosc-marysia-zostawi-aleksa-dla-luk asza-szostaka-rafal-cieszynski-wraca-do-pierwszej-mil_392211.html
E tam, nie wierze w miłość Majki i Łukasza. Zresztą wątek miłosny to zawsze tylko dodatek do jakiejś historii. Najbardziej ciekawi mnie co on będzie kombinował, jak będzie chciał dotrzeć do Pawła i czy mu się to uda. I czy Aleks dołączy do nich czy wróci z innych powodów.
ale po co mu po tylu latach Paweł i kto powiedział,że on zaginął?Przecież po oddaniu nerki sam chciał się usunąć z życia przyjaciół.Teraz pewnie będzie że miał ciężki wypadek,amnezje operację twarzy i wróci do Wrocławia aby zakochać się w Majcę od pierwszego wejrzenia
Łukasz ostatnio stracił z Pawłem kontakt i będzie chciał go z jakichś powodów odzyskać. Może rzeczywiście będzie taki motyw, że coś mu się stało.
Oby ! Mam nadzieję, że będzie ciekawie i trochę przypomną stare czasy, chciałbym zobaczyć spotkanie Łukasza z Mariuszem :D Niech się ten debilny wątek z Igorkiem skończy i będzie miodzio <3
A czytałem ze szóstak ma pojechać do Wadlewa tylko po cuś????
Pewnie po to, by pogadać o Pawle z Bartkiem, w końcu on miał z nim najwiecej kontaktu. W sumie to jest chore, że Mariusza w ogóle nie ma, oby teraz się pojawił - w końcu to brat Pawła, wypadałoby się zainteresować.
Co do Mariusza, to ostatnio byłem na pewnej imprezie w jednym z wrocławskich klubów i widziałem jak gość wywijał na parkiecie (on się kumpluje z moimi znajomymi z roku, ale ja i on się osobiście nie znamy). ;P Obecnie gra w pewnym studenckim teatrze we Wro. Głupio mi jakoś było go zagadywać o PM, podczas gdy obaj mocno szaleliśmy na dancefloorze xD.
Fajnie jakby się pojawił, skoro jego matka wraca. Mogliby pokazać też Karolinę, dziewczyna pewnie już do liceum chodzi, ewentualnie kończy gimnazjum. A jej ojciec - aktor - umarł, powinni też zahaczyć o to.
Szkoda Edwarda Żentary, niby trzeci rok już płynie, ale nadal szkoda. Niezwykły aktor, żal, że tak mało dobrych ról filmowych mu powierzono. Janek Pradera!
debilny wątek z Igorkiem? ty chyba nie wiesz co piszesz. tak, są niedociągnięcia i nielogiczności, ale to ciekawy wątek.
No proszę cię, jakim trzeba być skończonym debilem zeby nie rozpoznać IGORA??!!
to serial. nie oczekaj spójności i logiczności. większość seriali jest naciągana, bo musi się dziać, muszą przyciągnąć widza. w życiu normalnego człowieka zwykle niewiele ciekawego i emocjonującego się dzieje.
nie chce jakiegoś Harcerza Łukasza czemu Majka nie moze być przez chwile sama ;_; niech kogoś dadzą Kindze. W sumie fajnie by było jakby wrócił Hubert, Aleks i Paweł i wszyscy by rywalizowali o Marysię :)
Ale spokojnie - Łukasz nie wróci, żeby przelecieć Majkę tylko odnaleźć Pawła.