4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

czyli Marysia oraz Rysiek ten zabawny kumpel Króla seniora, oczywiście tańczą osobno. Co jest większą siarą :D?

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Serialowy Rysiek to był cham i prostak.

ale sympatyczny, zabawny i wuluzowany...

użytkownik usunięty
makintosz

sympatyczny,zabawny,wylozowany cham i prostak.A tak poważnie Ola i Błażej przeginali z niechęcia do niego.

ocenił(a) serial na 10

Fajnie jakby w kolejnych edycjach były następne gwiazdy Pierwszej Miłości. Zienkiewicz, Płoszajski, Banasiuk, Kisio.

makintosz

Tak i to samo można powiedzieć o elicie Wadlewa do której należa Łazanek ( jak on ma na imię?), Marian, Roman i Seweryn :D.

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

Zajac wygra

marajka

też tak sądzę. wygra głównie dzięki współczuciu: "oj, jaka ta Zającowa biedna, zły Krawczyk zostawił ją i dziećmi dla solary. tyle złego przeżyła, zasługuje na wygraną, choć tańczy jak pokraka".

ocenił(a) serial na 4
makintosz

dzięki wspólczuciu i dlatego że jest taka słodka sympatyczna i swojska;) a czy będzie jak pokraka? kto wie... może nas zaskoczy. mi się wydaje, że da radę.

użytkownik usunięty
marajka

Ma tańczyć z Stefano a on to czołówka wśród tancerzy.Dobry partner to połowa sukcesu.

ocenił(a) serial na 10

Tez sadze, że na samej sympatii ludzi dotrze do półfinału, a może nawet finału, jeśli tylko choć odrobinę potrafi tańczyć. Szkoda, że Krawczyk nie tańczy w tej samej edycji :D

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Jak nie potrafią razem grać w serialu to i pewnie nie mogli by razem w TZG.Dla mnie to żenujące żeby dorośli ludzie nie mieli tyle profesjonalizmu żeby oddzielić sprawy prywatne od zawodowych.

ocenił(a) serial na 10

Nie wyobrażam sobie, żeby Krawczyk się zgodził. Skoro nawet jednej sceny z Anetą w PM nie zagrał, to ja nie mam pytań. Zając mówiła, że nie ma problemu i będą wspólne sceny, no ale coś nie pykło...

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ja nie wiem co robią jak przychodzi do dzieci.Czy ona wychodzi z domu a drzwi otwiera jej Ojciec lub Matka.

ocenił(a) serial na 10

Słyszałem, że czasami dzieci od Anety odbiera matka Włodarczyk, a Krawczyk czeka pod blokiem :D

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Dla mnie to chore.Podobno Matka Włodarczyk zajmuje się chłopcami.Chyba bardziej wypadało by to robili rodzice Mikołaja.

ocenił(a) serial na 10

No dokładnie, zresztą cholera wie jak jest naprawdę. Jedno co mnie dziwi, to to, że Krawczyk ciagle jest w czołówce Pierwszej Miłości, skoro poinformował, że jego umowa z serialem została rozwiązana. Jak Włodarczyk rozstała się z serialem to od razu zniknęła z czołówki, a on ciągle jest, a przecież nie chce mieć nic wspólnego z tym serialem, a tym bardziej Anetą, z którą razem jest w czołówce.,

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Mnie też zastanawia dlaczego Produkcja nie wypowiada się na temat co z Pawłem.Czy postać znika na zawsze czy pojawi się nowy aktor.

ocenił(a) serial na 10

Jeśli to jego koniec w PM to jeśli nie muszą się odzywać to na pewno tego nie zrobią. Bo jakby nie patrzeć Krawczyk to magnes, nawet to, że jest w czołówce z Anetą to już coś. Może na obecność w czołówce jest jakaś inna umowa, która obowiązuje ileś tam lat. No ciekawe, może się wszystko zmieni po zatrudnieniu nowego aktora w roli Pawła, co pewnie prędzej czy później się stanie, jeśli z Krawczykiem to absolutny koniec końców.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Majka w najbliższej przyszłości powinna być z Aleksem Szymon dalej będzie przydupasem a Aleks pewnie będzie miał rywala więc albo pojawi się nowy Paweł albo wróci Hubert.

ocenił(a) serial na 10

Oby tylko nikt nowy wokół Majki się nie pojawiał. Szymon niech sobie szuka kogoś na swoim poziomie, a tak to jak piszesz - Paweł albo Hubert. O tyle, że teoretycznie żaden z nich nie może niczego od Majki chcieć. O ile Kinga dała Adamowi nadzieję, to w przypadku Majki z Hubertem i Pawłem wszystko skończone. No zobaczymy jak to się dalej potoczy, ciekaw jestem jaki mają plan wobec postaci Pawła.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ja bym chciał żeby Majka stworzyła szczęsliwą rodzinę z Aleksem ale pewnie znowu coś wykombinują w końcu to ATowiec a taki może zginąć w akcji.Więc mogą wtedy zrobić że nowy Paweł ją pocieszy albo Hubert.

ocenił(a) serial na 5
Zgiebongo

Może powiedziała, że nie będzie z nimi problemu bo wiedziała, że takie nie powstaną :D. A ogólnie to profesjonalizm profesjonalizmem ale bez przesady żeby grali parę w takiej sytuacji... Chyba za dużo od nich wymagasz :D.

użytkownik usunięty
melanie163

Parę może nie ale jakoś muszą umieć się dogadać że względu na dzieci.

marajka

Może z powodu współczucia wygrać polsatowska Zając, a może z tego samego powodu wygrać Jacek Rozenek, bo go perfekcyjna puściła w trabę.
Z tego co pamietam, wystepuje też Joanna Moro (z serialu o Annie German), wiec może też głosy zdobywać dzięki widzom swojego serialu.

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Grabowski czy Tyszkiewicz mają być sędziami więc oni ni są znawcami umiejętności poruszania się na parkiecie.Pewnie taka Zając dostanie fory za to że taka biedna ale też gdyby wygrała tańcząc jak noga od stołu byłby to skandal.