4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie no ludzie !! Włączyłem przedwczoraj, pomyślałem w obejrzę sobie po wakacjach i co ??
Moje czarne sny stały się faktem, w końcu serial sięgnął poziomu rynsztoku ! Takiej siary i w
ogóle amatorki to tam nie było dawno !! Całe to wesele, cała ta ich gra te niby bójki te teksty
Wojtka, JAK ONI SIĘ SKOMPROMITOWALI, flaszka na łbie, baby rzucające tortami,
przepychający się bartek z wojtkiem, pijany hubert, DŻIZYS CO TO MIAŁO BYĆ ???????? Ja
pasuje, wysiadam.

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

Witam w szeregach!....

ocenił(a) serial na 10
Bawidamek_filmaniak

Ach wesele ta piosenka wszystko powie wam http://www.youtube.com/watch?v=S5Zuoo8qwxY .

Zbuntowany_RBD

Czas wesela to także i czas cudów. W końcu dziadek Antoni wyszedł z ukrycia! Wszyscy zachodziliśmy w głowę co z nim się stało. Przez tyle czasu nie wychodził z ukrycia, nikt nie wiedział gdzie jest i nagle jak gdyby nigdy nic siedzi sobie na weselu! Niesamowita historia. Ludziom ponoć nawet robili pranie mózgu i skasowali go z ich pamięci. Przez ładnych kilka lat nikt nie pamiętał o jego istnieniu. To musiał być dla nich szok, nie wierzyli własnym oczom! Pewnie przez to ta cała bójka. Ludzie byli omamieni

ocenił(a) serial na 4
tony_tr

hahaha DOBRE

tony_tr

dziadek antoni pędził bimber, pół gminy u niego kupowało, aż nagle ktoś go podpiertolił, no i odpierdział swoje na kleczkowskiej we wrocławiu - ot cała tajemnica !!

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

DŻIZYS CO TO MIAŁO BYĆ ????????

dokladnie - "DŻIZYS" :D

noo.. i ten sam krzyk kobiety przez całe wesele kopiowany.. ludzie -_-

Khantatat

przynajmniej coś się działo na tym weselu, wolelibyście tradycyjne smuty, czyli odbębnione "gorzko gorzko", zabawy z przesuwaniem jajka przez nogawkę i kilka disco-polowych piosenek?

ocenił(a) serial na 1
Faraon_5

w koncu jakis znawca w temacie o weselach

ocenił(a) serial na 1
Faraon_5

w koncu jakis znawca w temacie o weselach

deconstramus

tak jak 99% polskiego społeczeństwa.

Faraon_5

no nikt by nie wolał, ale to co pokazali to też była kicha.. Odnoszę nieustanne wrażenie że "co innego poeta miał na myśli". Słuszna uwaga z tym krzykiem, faktycznie to już podkreśla amatorszczyznę w całej swej istocie...